hirdetés

Hírek

Applikációval vezérelhető, filléres Baseus füles érkezett
AliexpressBaseusbowie ez10TWS fülhallgató

Applikációval vezérelhető, filléres Baseus füles érkezett

Friss megjelenés, elképesztő ár

írta: SonkaMod2023.05.10.

Látszólag egy tucat Bluetooth fülhallgató a most megjelent Baseus Bowie EZ10, de az az igazság, hogy a visszafogott külső nagyon jó fejlesztéseket takar. Ugyan az alsó kategóriában versenyez a kütyü, de olyanokra képes, hogy csak pilláztam, amikor megláttam. Az igazi nagy ütőkártyája az, hogy okostelefonos app tartozik hozzá, amivel nagyon részletesen személyre szabhatjuk az eszközt. A füles a mai napon jelent meg, így akciósan rendelhető, mindössze 4200 forintért.

Netflix FHD támogatással jön az újabb BlitzWolf projektor
BanggoodBlitzWolfbw-v6projektorvetítő

Netflix FHD támogatással jön az újabb BlitzWolf projektor

Ez már kellett

írta: SonkaMod2023.05.08.

A BlitzWolf egy újabb taggal bővíti ki a projektorainak a népes táborát, mégpedig egy olyan géppel, ami FHD felbontású, és végre kezeli a streaming szolgáltatók magas minőségű kontentjét is, nem kell beérni az SD minőséggel. Persze attól még ez is egy budget vetítő, de nyilván nem várhatunk el mindent egy 57 000 forintos projektortól.

A Kukirin M5 Pro egy robogót is képes kiváltani
elektromos rollerGeekbuyingKuKirinKukirin M5 Pro

A Kukirin M5 Pro egy robogót is képes kiváltani

Új modell, sok hasznos extrával

írta: Don Kartács2023.05.03.

A Kugoo - mert ne legyenek kétségeitek, a Kukirin M5 Pro is az - ontja magából az új modelleket. A mostanival azonban lehet hogy betaláltak egy olyan rétegnek, akik eddig 50-es robogókat használtak, hiszen az M5 Prón lehet ülni, van rajta csomagtartó, papíron elmegy 70 kilométert, a végsebessége 52 km/óra, kapott lengéscsillapítókat, szóval egy szaladgálós járműnek is befogható. Az RCsTechM5PRO  kuponkóddal 306 400 Ft-ért vihető haza, a szállítás pedig EU raktárból ingyenes.

Blackiview Oscal C70, a budget király telefon
AliexpressBlackviewokostelefonoscal c70

Blackiview Oscal C70, a budget király telefon

Piszkosul olcsó

írta: SonkaMod2023.05.02.

A Blackview mindig is az olcsó telefonjairól volt "híres", sosem csináltak nagyon drága variánsokat, viszont az ár/érték arányra olyan szinten rámentek és továbbra is tartják, hogy öröm nézni. Egyre újabb modellekkel jönnek ki, és mindegyikben van fantázia. Az Oscal C70 például egy középkategóriás modell, Unisoc alapokon, és kijön 40 000 forintból, ami a mai világban már semmi.

Nagyot szólt a Xiaomi 13 Ultra csúcstelefon
okostelefonXiaomixiaomi 13 ultra

Nagyot szólt a Xiaomi 13 Ultra csúcstelefon

írta: SonkaMod2023.04.20.

Ezen a héten kedden debütált a Xiaomi legújabb zászlóshajó telefonja, a Xiaomi 13 Ultra, mely elképesztő kijelzővel, nagyon fejlett kameraegyüttessel és parádés egyéb specifikációval rendelkezik. Ahogy lennie kell, egy igazi zászlóshajót mutattak be, amiről érdemes beszélni.

Új, minőségi roller a flaszteren: NIU KQi2 Pro
elektromos rollerGeekbuyingNIU KQi2

Új, minőségi roller a flaszteren: NIU KQi2 Pro

Pofás, 10 colos, hívogató kétkerekű kavarja fel az állóvizet

írta: Don Kartács2023.04.20.

A NIU KQi2 Pro egy nagyon pofás roller, és a képek alapján nem is néz ki gagyinak. A műszaki paraméterei eléggé szokványosak, 300 W-os roller, 356 Wh-s akku - amivel kb. 25 kilit lehet elmenni valós körülmények között -, míg a végsebessége 25 km/óra. A dizájnt mindenféle pofás fellépővel lehet feldobni, az appból pedig minden szoftveres funkció beállítható. Az ES01731  kóddal 147 400 Ft-ért vihetitek haza EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Debütált a Xiaomi Smart Band 8
aktivitásmérőAliexpressOkosóraXiaomixiaomi mi band 8

Debütált a Xiaomi Smart Band 8

Van újdonság

írta: SonkaMod2023.04.20.

A rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Xiaomi Mi Band széria legújabb tagja jelent meg, immáron Smart Band 8 néven. A kütyü sikeresen meg tudott újulni idén is, és hozott egy rakásnyi új funkciót, ami miatt érdemes lesz váltani rá. Bár egyelőre csak Kínában kapható, természetesen már Aliexpressről rendelhető, a későbbiekben pedig biztosan meg fog jelenni az európai piacon is.

Kétféle új T-bao mini PC is érkezett
Banggoodmini PCszámítógépt-bao mn22t-bao mn56u

Kétféle új T-bao mini PC is érkezett

AMD és Intel egymással szemben

írta: SonkaMod2023.04.18.

A T-bao műhelyéből egyszerre debütált két nagyon hasonló mini PC, amiből az egyik Intel alapokra épült, a másik pedig AMD-re. A szokásos nagyon kedvező árak mellett ezek a típusok komolyabb munkára is megfelelők, nem spórolták ki belőlük a hardvert, és ugyan dedikált videókártya nincs bennük, mégis nagyon ajánlott vételek, csak éppen nem a játékosok számára.

A P12 állóporszívó a Proscenic új üdvöskéje
állóporszívóBanggoodProscenicProscenic P12

A P12 állóporszívó a Proscenic új üdvöskéje

Értelmezhető áron vihető az újdonság

írta: Don Kartács2023.04.14.

A Proscenic P12 egy állóporszívó, aminek szerintem egyik legfontosabb vívmánya, hogy nem tekeri fel a hajat és az állatszőrt a keféje, így a takarítás után nem kell magát az eszközt is "eltakarítani". Ezen felül ott a mindig hasznos LED sor a motoros fejen, elmegy egy órát egy akkuról, és még 33 000 pascallal is szív. Ez top kategóriás érték, egy alsó-közép kategóriás árért, ugyanis a BGXIFD529  kóddal 52 100 Ft-ért vihető EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Önürítős Proscenic robotporszívó jelent meg Geekbuyingon
Geekbuyingönürítős porszívóProscenic X1robotporszívó

Önürítős Proscenic robotporszívó jelent meg Geekbuyingon

Ahhoz képest hogy zsír új, nem is vészesen drága

írta: Don Kartács2023.04.14.

A Proscenic a másodvonalas, de még jó minőségű, és megfizethető árazású termékek közé tartozik. Az X1 az új termékük, amivel ők is belépnek az M8 széria után az önürítős piacra. Különlegessége a szokásos kismillió szoftveres funkció mellett, hogy nagyon alacsony a berendezés, hiszen a LiDAR szenzort nem a tetejére, hanem az orrába rejtették el, így mindenféle bútor és egyéb tárgy alá befér. Akinek vannak álló cuccai a lakásban, az tudja, mennyire idegesítő, ha emiatt maradnak ki területek. A PROSCX1  kuponnal 101 500 Ft-ot kérnek érte, ami igazán nem drága egy ilyen eszközért. A Geekbuying jó szokásához híven ingyenes szállítással küldi, EU raktárból.

hirdetés