hirdetés

Hírek

December 8-án indul az EU raktár fesztivál
BanggoodEU raktár fesztivál 2022Geekbuyingkupon

December 8-án indul az EU raktár fesztivál

Az idei utolsó nagy dobás

írta: SonkaMod2022.12.05.

A RendeljKínait felkért pár kínai webshopot, hogy legyenek partenerek abban, hogy még egy utolsó nagy EU raktáras fesztivállal zárhassuk az évet. Szerencsére kérésünk értő fülekre talált, és leginkább a Geekbuying és a Banggood közreműködésével meg tudjuk tartani az eseményt. December 8.-a lesz a kezdés napja, és déli 12 órakor már láthatjátok is a legjobb ajánlatokat az oldalunkon. Szigorúan csak EU raktáras cuccok lesznek, hogy még biztosan megérkezzenek a karácsonyfa alá az ajándéknak rendelt dolgok.

Jelentős kedvezménnyel rendelhető a Topshak plazmavágó
BanggoodbarkácsBlack Friday 2022plazmavágószerszámtopshak ts-cut40

Jelentős kedvezménnyel rendelhető a Topshak plazmavágó

írta: SonkaMod2022.11.25.

Kevesen vágnak úgy neki egy Black Fridaynek, hogy ők márpedig plazmavágót szeretnének vásárolni jó áron, de ha az olvasónkból akár csak egy ember is van, aki ilyen szándékkal böngészi az oldalunkat, annak most nagyon jó hírünk van. A Topshak TS-CUT40-es plazmavágó 35 700 forintért vihető kuponnal, ami elképesztően jó árnak számít, a hazai felhozatal kétszer ennyitől kezdődik.

Elindult az Aliexpress Black Friday
akcióAliexpressBlack Friday 2022kupon

Elindult az Aliexpress Black Friday

Reggel 9-kor

írta: SonkaMod2022.11.24.

Sokak kedvence, az Aliexpress is tart idén fekete pénteket, mégpedig ma indult el reggel 9 órától. A szokásos nagy leárazásokra lehet számítani, és a szemfülesek használhatnak egy csomó kupont és akciós kódot, amikkel jól be lehet vásárolni még az ünnepek alatt. Érdemes a rendelést nem nagyon elhúzni, mert ugyan több napig tart az akció, de a kuponok sokszor már előbb elfogynak.

Tronsmart cuccal van tele a Geekbuying magyar raktára
Black Friday 2022EU raktárGeekbuyingmagyar raktárTronsmart

Tronsmart cuccal van tele a Geekbuying magyar raktára

Leginkább hangszórók

írta: SonkaMod2022.11.23.

A Black Friday előtt a webshopok igyekeznek minél nagyobb raktárkészletet felhalmozni, hogy legyen mit eladni az ünnepi időszakban. A Geekbuying is így tett, ráadásul nekik magyarországi raktáruk is van, amit zsúfolásig tömtek Tronsmart cuccal. Most pedig ezeket vásárolhatjuk meg kuponos akcióban, baromi jó áron. A válogatás az összes mostanában kelendő Tronsmart kütyüt tartalmazza.

Hamarosan indul a Black Friday
AliexpressBanggoodBlack Friday 2022kupon

Hamarosan indul a Black Friday

Már szerdától résen kell lenni

írta: SonkaMod2022.11.21.

Már nem kell sokat várni és elindul a Banggoodon, Aliexpressen és más kínai webshopokban is a Black Friday. Hivatalosan november 25. lenne a dátum, de természetesen idén is előbbre hozzák a kezdést, hogy ne csak egy napunk legyen vásárolgatni. A Banggood már szerdán elkezdi a nagy akciókat, az Aliexpress pedig csütörtökön kapcsolódik be.

Debütál a Blackview A85 okostelefon
BlackviewBlackview A85okostelefon

Debütál a Blackview A85 okostelefon

Nemcsak a strapa kategóriában erős a cég

írta: Don Kartács2022.11.18.

A Blackview márka alapvetően a strapatelefon szegmensben szokott vitézkedni, mostani modelljük azonban az okostelefonok táborát erősíti, nem is akárhogyan. A 6,5 inch képátlójú, 90 Hz képfrissítésű panellel szerelt mobil a UNISOC T606 lapkára építkezik, ez egészül ki 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral, de ahogyan a BV telefonoknál megszokhattátok, ezek bővíthetők. Az ára is nagyon jutányosan alakul, november 24. és 29. között várhatóan 55 600 Ft-ot kérnek majd érte.

30 000 Ft alatt vihető a BlitzWolf 100 wattos hangszórója
BanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóróbw-wa5Hangszóró

30 000 Ft alatt vihető a BlitzWolf 100 wattos hangszórója

Erős és nehéz

írta: SonkaMod2022.11.17.

A BlitzWolf egyik legnagyobb teljesítményű Bluetooth hangszórója a BW-WA5, ami sem méretben, sem súlyban, sem pedig teljesítményben nem finomkodik. 100 wattos, ami azért előre jelez valamit, de nem csak ez az egy dolog érdekes benne. Banggoodon most kifejezetten jó áron lehet megrendelni, 28 000 Ft-ért már a miénk is lehet.

Végre megjelent a BLUETTI AC500
BluettiBLUETTI AC500power stationSzponzorált tartalom

Végre megjelent a BLUETTI AC500

Bejött a közönségi finanszírozás

írta: Don Kartács2022.11.17.

Korábban írtam már a BLUETTI AC500 rendszerről, ami egy moduláris energiatárolási megoldás. A közösség dobta össze rá a pénzt Indiegogón, 10 000 USD-t szerettek volna és 11 millió jött össze, szóval eléggé szerették az emberek a kampányt. Az AC500 az alap inverter, ezt bővíthetitek ki B300S akkumulátorokkal, így a rendszer teljes kapacitása a 37 kWh-t is elérheti, és akár 6000 W teljesítményt is leadhat, ami azért mindenre elég egy kisebb háztartásban. A termékek hivatalosan november 18-án jelennek meg, tehát erre már nem is kell sokat várakoznotok, de lássuk, pontosan miről is van szó!

Bemutatták az olcsó Mibro Earbuds 2 TWS fülhallgatót
GshopperMibroMibro Earbuds 2TWS fülhallgató

Bemutatták az olcsó Mibro Earbuds 2 TWS fülhallgatót

Újabb világpremier a semi in-ear kategóriában

írta: Don Kartács2022.11.15.

A Mibro cég belejött a világújdonságok bemutatásába, a Mibro GS óra után itt az Earbuds 2 TWS füles, ami azoknak fog igazán tetszeni, akik nem szeretik az agybadugós megoldásokat. A modern chippel szerelt fülessel sportolni is lehet, illetve a mikrofonján ENC - zajszűrés - dolgozik, és mindezt bagóért adják. Az A440A6AF0F18  kuponkóddal 6200 Ft-ot kérnek érte, ingyenes szállítás mellett. 2 szín közül is választhattok, és a termék árában már az áfa is benne van.

Debütált a Mibro GS okosóra
aktivitásmérőGshopperMibroMibro GSsportóra

Debütált a Mibro GS okosóra

Amazfit Bip U Pro konkurens, GPS-szel

írta: Don Kartács2022.11.15.

A Mibro aktivitásmérőit a Xiaomi és az Amazfit termékeivel szoktuk egy lapon emlegetni. A Mibro GS a legújabb variáns, ami nagyjából az Amazfit Bip U Pro szintjén van, tehát egy GPS-szel rendelkező, alap sportóra, amivel azért már elég sok mindent lehet csinálni. A kinézete nagyon dögös és jól variálható, és az AE6FF291B2EF  kóddal elérhető 26 000 Ft-os ár miatt, akár best buy termékké is válhat.

hirdetés