hirdetés

Hírek

Itt egy új Konka masszázspisztoly, rengeteg kiegészítővel
BanggoodKonka A9masszázspisztoly

Itt egy új Konka masszázspisztoly, rengeteg kiegészítővel

Erős és rengeteg fejet adnak hozzá

írta: Atika2024.04.16.

A Konka masszázspisztolyai nemcsak azért érdekesek, mert erősek és megbízhatók, hanem azért is, mert jó áron kínálják őket. Egy most felbukkant modell, az A9 megtartotta ezeket a tulajdonságokat, de a szokásosnál több fejet adnak mellé, amelyekkel még alaposabban végig lehet gyúrni az izmokat. A magatokon is könnyedén használható Konka A9 masszázspisztoly most 14 500 Ft-ért vihető Banggoodról, a BG8f4315  kupon felhasználása után.

Nagyon durva mini PC-re bukkantunk Geekbuyingon
GeekbuyingGeekommini PCRyzen 9

Nagyon durva mini PC-re bukkantunk Geekbuyingon

A Geekom nem spórolt semmin

írta: Atika2024.04.11.

A Geekom A7 mini PC nem egy szokványos, kis fogyasztású, csak böngészésre jó gép, hanem egy igazi igásló. Olyan Ryzen 9 processzor dolgozik benne, amit még az Acer és HP gamer laptopokban is megtalálhattok, de a RAM-mal és az SSD-vel sem spórolt a gyártó. A rengeteg port között van egy USB 4-es, 40 Gbps sebességű Type-C is, amiről akár meg is táplálható a mini PC, szóval tényleg mindent beleadtak, hogy egy jól használható gépet rakjanak le az asztalra. Ennek azonban megvan az ára is, a 8A4CKZUJ  kuponnal 336 000 Ft-ba kerül.

Baseus elosztó kocka a hagyományos hosszabbító helyett
BanggoodBaseusBaseus BPS30-3Eelosztókocka konnektor

Baseus elosztó kocka a hagyományos hosszabbító helyett

Pofás és hasznos

írta: Raven962024.04.10.

Mindenkivel előfordult már, hogy örült egy utolsó szabad csatlakozóaljzatnak a hosszabbítón, de a tervezett kütyü adaptere mégsem fért el a többitől, így teljesen újra kellett tervezni az egészet vagy még egy elosztót bekötni. A Baseus érdekes kütyüt villantott, egyik legújabb termékük egy kocka alakú elosztó, amin nemcsak dugaljokat találsz, hanem USB-A és USB-C csatlakozókat is. Az USB portokon maximum 35 watt leadására képes és kevés helyet foglal, így megérős választás 12 000 Ft-ért, ha feldobnád vagy újítanál az otthoni töltőállomásodon.

A Xiaomi egy kis Harman segítséggel készített BT hangszórót
Bluetooth hangszóróGshopperHarman KardonXiaomi

A Xiaomi egy kis Harman segítséggel készített BT hangszórót

Ha beszippantott a Xiaomi világa

írta: Atika2024.04.08.

A Xiaomi nem készített eddig rengeteg Bluetooth hangszórót, azonban most úgy tűnik, hogy kicsit ezen a fronton erősíteni kezdtek, a Xiaomi Outdoor Bluetooth Speaker Camp néven megjelent új termék ugyanis az elmúlt hónapokban már a második megjelenésük ebben a kategóriában. A nevétől eltekintve nagyon jól összerakott kis hangszórónak tűnik, fém házas, belefért 4 aktív hangszóró, cseppálló és ráadásul a Harman Kardon is besegített a hangolásba. Az újdonság egyáltalán nem olcsó, 50 500 Ft-ba kerül, de legalább a minőségre biztosan nem lehet majd panasz.

Újabb, olcsó modell érkezett a Xiaomi AX router családba
BanggoodRouterWifi 6Xiaomi

Újabb, olcsó modell érkezett a Xiaomi AX router családba

Nem mindig a drága a jó megoldás

írta: Atika2024.04.08.

Szinte minden új eszköznél elkezdtek a gyártók WiFi 6-ot használni, sőt, a legújabb high-end termékek már WiFi 7 támogatással érkeznek, azonban a mezei felhasználónak még a páros számú verzió is bőven elegendő sebességet nyújt. Ahogy terjed a technológia, úgy lesznek egyre olcsóbbak a gyorsabb sebességre képes routerek is, a Xiaomi pedig már rég jelen van ezekkel a piacon, mégis jött egy újabb modell, ami az AX1500 nevet kapta. A 4 portos eszköz még mesh-be kötve is tud működni, szóval tényleg tökéletes egy alapvető otthoni hálózat létrehozásához és csak 12 600 Ft-ba kerül, ha lekuponozzátok.

Új biciklilámpát villantott az Astrolux, ami powerbank is
Astroluxastrolux sl06Banggoodbiciklilámpapower bank

Új biciklilámpát villantott az Astrolux, ami powerbank is

Az intelligens üzemmód hab a tortán

írta: Raven962024.04.05.

Rengeteg Astrolux biciklilámpáról írtunk már, de a legújabb piacra dobott modell igen különlegesre sikeredett. Nemcsak fényforrásként, hanem külső akkumulátorként is használható szorult helyzetben, de ezen felül más meglepetést is tartogat. 2000 lumennel 300 méterre is elvilágít és ezért most csak 8700 Ft-ot kell kicsengetned, Banggoodról rendelve, ingyenes szállítással.

Új elektromos bicikli márka tűnt fel a horizonton
elektromos biciklielektromos kerékpárGeekmaxiTouroll

Új elektromos bicikli márka tűnt fel a horizonton

Touroll modellek nőknek és férfiaknak

írta: Atika2024.04.02.

A Geekmaxi bemutatta a Touroll márka új elektromos bringáit, amik férfiaknak és nőknek egyaránt kedvező vázkialakításokban és méretekben is elérhető. Két trekking és két MTB modellt hoztak el nekünk, amelyekhez most még ajándék is jár. Mindegyik kellő erővel és hatótávval bír egy nagy bringázáshoz, miközben munkába járáshoz sem utolsók. A legolcsóbb 217 000, míg a legdrágább modell 296 000 Ft-ba kerül.

Elstartolt az áprilisi Aliexpress Choice Day
AliexpressChoice Day

Elstartolt az áprilisi Aliexpress Choice Day

Kuponok és akciók

írta: SonkaMod2024.04.02.

Az Aliexpress jó szokása, hogy minden hónap első pár napján tart egy choice Day eseményt. Ezek általában kisebb akciókat hoznak, nem összemérhető egy 11.11-es leárazással, de így is érdemes vásárolni. Az Áprilisi Choce Day-en ismét kaptunk pár kupont, ami bizonyos összeg felett használható, illetve mindennek elég jó ára van ebben a pár napban.

Astrolux BL04, a külső aksiként is működő biciklilámpa
AstroluxAstrolux BL04Banggoodbicikli lámpakülső akkumulátorpower bank

Astrolux BL04, a külső aksiként is működő biciklilámpa

Ütős fényerő, izmos üzemidő

írta: Raven962024.03.28.

Az új Astrolux BL04 egy igazán érdekes kütyü, hiszen azon felül, hogy biciklire való lámpa, egyben külső akkumulátor is, ami jól jöhet egy hosszabb kerékpáros túra alkalmával. 1600 lumenes fényereje van és hatalmas akkumulátora, így remek üzemidőre számíthatsz tőle. Kuponos akcióban most 11 000 Ft-ért neked is lehet ilyened, ingyenes szállítással.

Hétfőn indul a Tablet Vásár
BanggoodGeekbuyingGshopperTablet Vásár 2024

Hétfőn indul a Tablet Vásár

Fókuszban a táblagépek

írta: SonkaMod2024.03.23.

Ismét elérkeztünk egy olyan eseményhez, melyet a RendeljKínait csapata hozott össze. Nagyszabású Tablet Vásárt tartunk, aminek a lényege, hogy összeálltunk több kínai partnerünkkel is, hogy a lehető legjobb engedményeket adják az olvasóinknak, mégpedig tabletekre és pár notebookra. A promóció március 25-én indul délben, és egy rakás egyedi ajánlattal készülünk Nektek.

hirdetés