hirdetés

Hírek

Elindult a 2022-es Aliexpress 11.11.
11.11 (2022)Aliexpress

Elindult a 2022-es Aliexpress 11.11.

November 12-ig tart

írta: SonkaMod2022.11.01.

Az Aliexpress idén elég koránra tette a 11.11-es akciójának a kezdetét, és egy egészen rövid bemelegítési időszak után már ma reggel 8 órakor elstartolt az esemény. Mint minden évben, úgy most is nagy akciókra, kuponokra számíthatunk, és érdemes a karácsonyi bevásárlás nagy részét már most elintézni. Most még kínai raktárból is 99,99%, hogy megérkeznek a rendelések karácsonyig, tehát szabad a pálya. A cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb infókat az Aliexpress 11.11-et illetően.

Elstartol az ünnepi szezon
11.11 (2022)AliexpressBanggoodBlack Friday 2022Geekbuyingkarácsony 2022

Elstartol az ünnepi szezon

Idén is lesz mit rendelni

írta: SonkaMod2022.10.29.

Minden évben kiemelt figyelmet kap a november, mert a Kínából rendelésnek ilyenkor jön el a csúcspontja. Szeretünk karácsony előtt vásárolni és ezt a kínaiak is tudják, tehát igyekeznek majd a kedvünkben járni minél több jó ajánlattal. Szokás szerint az Aliexpress kezdi a sort, ők már ma elkezdik a 11.11 leárazásnak a bemelegítését és november elsején már be is gyújtják a 11.11 rakétákat, jóval előbb, mint szokták. Nem kell félteni a többi boltot sem, készül a Banggood, a Geekbuying, a Gshopper és a többi is. Alább láthatjátok, hogy mi lesz az idei menetrend.

A Blackview BV7200 az egyik legkeményebb strapatelefon
AliexpressBlackviewBlackview BV7200strapatelefon

A Blackview BV7200 az egyik legkeményebb strapatelefon

Durva katonai szabvánnyal vértezték fel a telót

írta: Don Kartács2022.10.25.

November 1-jén megjelenik a Blackview új strapatelefonja, a BV7200, ami egy ígéretes készülék lehet azoknak, akik a kültéri tevékenységeket részesítik előnyben. A Helio G85-re építkező rendszer katonai szabványokat is teljesít, a 6 GB RAM-ot további 4-gyel lehet kiegészíteni, jó nagy az akkuja, 18 W-tal lehet gyorstölteni, van kesztyű mód és egy kiegészítő kijelző is a hátoldalon, szóval érdekes egyveleget alkot a BV7200. 132 000 Ft-ot kérnek érte egy store kuponnal Alin, amiből lejön az áfa mértéke, amit itthon kell megfizetni a készülék után.

Debütált a teljesen új Blackview Tab 15
AliexpressBlackviewBlackview Tab 15tablet

Debütált a teljesen új Blackview Tab 15

Van néhány megeleptés a tarsolyban

írta: Don Kartács2022.10.24.

Nem is olyan régen írtunk a Blackview Tab 13-ról, de már itt is az utódja, a Tab 15. Eddig nem voltam a márka elkötelezett janicsárja, de most megakadt néhány érdekességen a szemem, ami egy ígéretes tablet képét festette elém. Végre normálisan lehet streameket nézni rajta nagy felbontásban, kapott gyorstöltést és nagy akkut, akár 14 GB-ig is bővíthető a memóriája, a háttértárat pedig 1 TB-ig lehet bővíteni. Az ára 150-166 000 Ft körül alakul, attól függően, melyik kiszerelést kéritek, erre rakódik még rá a szállítás költsége, ami további 8500 Ft.

Már a főoldalon is böngészhettek válogatott kuponok között
fejlesztéskuponokRendeljKíniat

Már a főoldalon is böngészhettek válogatott kuponok között

Kuponok, kuponok mindenhol!

írta: Atika2022.10.21.

A RendeljKínait teljes csapata igyekszik a lehető legtöbbet adni számotokra, éppen ezért most egy újabb fejlesztésünket élesítettük. A főoldalon, a cikkek alatt található "Kiemelt akciók" szekcióban mától a legtöbb partnerünk, válogatott kuponjai között böngészhettek. A célunk az, hogy olyan ajánlatokat is könnyedén megoszthassunk veletek, amikről már nincs időnk beszámolni cikk formájában, így viszont egy kompakt, rendszeresen frissülő listában átböngészhetitek ezeket a kuponokat is.

BLUETTI power station, ami akár egy házat is ellát
AC300AC500BluettiIndiegogopower station

BLUETTI power station, ami akár egy házat is ellát

Csúcstechnológia az energiatárolásban

írta: Don Kartács2022.10.18.

Írtunk már párszor a BLUETTI nevű cégről, akik mindenféle energiatárolási megoldásban utaznak. Most durván szintet léptek, és piacra dobtak egy moduláris tárolórendszert, aminek az alapegységei tovább bővíthetők, így növelve a kapacitást. Az AC500 központi vezérlőegység 18 000 kilowattóráig bővíthető, amivel akár egy lakás is kiszolgálható rövidebb ideig. Most, hogy jogszabályilag a kormány ki fogja nyírni a napelemes áram visszatermelését az elektromos hálózatba, a rezsiárak meg durván elszálltak, előtérbe fognak kerülni az energiatárolási megoldások, így érdemes minden ilyesmire figyelni.

Masszázspisztoly, ami még mindig olcsó
Banggoodkonka 608masszázsmasszázspisztolysport

Masszázspisztoly, ami még mindig olcsó

Adaptív sebességállítással

írta: SonkaMod2022.10.17.

A Konka masszázspisztolyai az idei év elején robbantak be igazán és annyira jó alternatívát mutattak azoknak, akik olcsón akartak jó masszázspisztolyt, hogy úgy vették, mint a cukrot. Mi is próbáltunk egyet és meg voltunk vele elégedve, pedig mi már elég sokat próbáltunk az évek során. Mint mindennek, ezeknek is felment az áruk, de a Konka termékei még így is nagyon jó áron futnak, és a 608-as modellre most kaptunk egy nagyon kedvező ajánlatot, így 16 300 forintért megrendelhetjük.

Kismillió új termék született a müncheni Xiaomi bemutatón
redmi padrobotporszívótablettrucleanXiaomixiaomi 12T

Kismillió új termék született a müncheni Xiaomi bemutatón

Rég volt ennyire mozgalmas bejelentés

írta: SonkaMod2022.10.05.

Október 4-én a Xiaomi Európában tartott egy nagyszabású sajtótájékoztatót, amit végül Münchenben nyomtak le. A keynote igen érdekesre sikeredett, még úgy is, hogy nagyjából két és fél óra hosszú volt. Ez idő alatt viszont bemutatták a Xiaomi 12T szériát, a Redmi Padet, jön a Smart Band 7 Pro az EU-ba is, valamint kapunk új TV-ket, egy új robotporszívót és egy felmosós állóporszívót is, kétféle kiadásban. Csak kapkodtuk a fejünket, annyi az újdonság.

Tronsmart Bang Mini világpremier a Geekbuying oldalán
Bang miniBluetooth hangszóróGeekbuyingTronsmart

Tronsmart Bang Mini világpremier a Geekbuying oldalán

A Tronsmart Bang kistesót kapott

írta: Fekete Norbert2022.09.29.

A Tronsmart Bang megjelenését anno testületileg nagyon vártuk. Ugyan, - ahogyan az a róla készült tesztben is olvasható -, Don Kartács kolléga nem volt vele maradéktalanul elégedett, kis kollektívánk két tagja is a vásárlás mellett döntött, azóta is megelégedéssel használja a partihangszórót. A nagyobb testvér sikerén felbuzdulva a Tronsmart megjelentette a Bang Mini névre keresztelt változatát a termékből, ami nem meglepő meglepő módon méretében kisebb, de tudásában hasonló az elődhöz. A bemutató alkalmából a Geekbuyingon bevezető áron rendelhető a kicsike.

Bemutatták a Mibro T1 okosórát
aktivitásmérőGshopperMibroXiaomi

Bemutatták a Mibro T1 okosórát

Már ez is képes BT alapú hangátvitelre

írta: Don Kartács2022.09.27.

A Mibro márka a Xiaomi ökoszisztéma része, és alapvetően különböző okosórákkal és aktivitásmérőkkel foglalkoznak. Szeptember 26-án tartották a Mibro T1 világpremierjét, ami tulajdonképpen az Amazfit termékekkel és a Xiaomi Smart Banddel versenyez egy kategóriában, viszont például olyan funkciókat tud, mint a véroxigén-szint mérés vagy az órán keresztüli beszélgetés lebonyolítása. A Gshopperen a A7FD87A0C994 kuponkóddal 23 500 Ft-ért elhozható, a szállítás ingyenes, az áfát a cég intézi a termékei után.

hirdetés