hirdetés

Hírek

Ezzel az új BlitzWolf fülhallgatóval úszhatsz is
BanggoodBlitzWolfBW-BTS9csontrezgéses fülhallgatófülhallgatósport

Ezzel az új BlitzWolf fülhallgatóval úszhatsz is

Ritka az ilyen

írta: SonkaMod2024.07.09.

Nem először jelentkezik a BlitzWolf olyan fülhallgatóval, ami az úszóknak kedvez. Ez egy hálás szegmense az iparágnak, mert nagyon kevés olyan termék van, amit lehet használni ezen sport közben. Nem csoda, mert egyrészt kell a vízállóság, másrészt a jó Bluetooth kapcsolat, ráadásul meg kell oldani, hogy szóljon is valahogy. A BlitzWolfnak egyszer már sikerült, most pedig egy újabb ilyen eszköz került ki a kezeik közül a BW-BTS9 személyében.

Az Ldnio asztali töltője még MagSafe-et is kapott
asztali töltőBanggoodldnioPD töltő

Az Ldnio asztali töltője még MagSafe-et is kapott

140 wattig nincs megállás

írta: Atika2024.07.09.

Az Ldnio több hálózati elosztót és asztali töltőt is piacra dobott már, de utóbbiból a legújabb modelljük már egy 140 watt összteljesítmény leadására képes darab, amire még egy MagSafe-es vezeték nélküli állomás is került. A sok portos modellek között ritka a Qi töltés, pláne MagSafe-fel együtt, éppen ezért nem is olyan olcsó, mint egy hagyományos társa, de azért nem kell megijedni. A bevezető akcióban még kupont is felhasználhattok, így az első 50 darabra a BGc1b192  kóddal 11 900 Ft-ért csaphattok le.

Megtaláltuk 2024 SOKOL rádióját, amibe Bluetooth is került
BanggoodBluetooth hangszóróFM rádióSansui

Megtaláltuk 2024 SOKOL rádióját, amibe Bluetooth is került

Az idősek imádni fogják

írta: Atika2024.07.04.

A Sansui Bluetooth hangszórója szemből nézve egyáltalán nem lóg ki a többi hasonló termék közül. Jobban megnézve azonban tele van gombokkal, akár két micro SD kártyát is rakhattok bele, de ami sokkal érdekesebb, hogy FM rádió is része a repertoárnak. Ez gyakorlatilag egy modernizált SOKOL rádió, amivel akár rögzíthetitek is a rádióban szóló zenéket. Olyan helyeken, ahol nagyon lassú a mobilnet vagy idősebbeknek, akik inkább nem foglalkoznak a modern technikai vívmányokkal tökéletes választás lehet. Nem is kerül sokba, 9300 Ft-ért megkaphatjátok a BGbe78ba  kuponkóddal.

Új világítós kiegészítők jelentek meg a BlitzWolftól
BanggoodBlitzWolfBW-AL1BW-NEW CML4lámpamonitorlámpa

Új világítós kiegészítők jelentek meg a BlitzWolftól

Egy sokadik monitorlámpa, és egy izgalmas hangulatfény érkezett

írta: SonkaMod2024.07.03.

A BlitzWolf rögtön két új terméket is piacra dobott, amiknek még közük is van egymáshoz. Az egyik egy monitorlámpa remek tulajdonságokkal, a funkciók széles skáláját felvonultatva, de mégis a másik eszköz a számomra izgalmasabb, ami egy lámpa pár, de nem akármilyen, mert számítógép mellé lehet tenni, hangulatvilágításnak, gyakorlati haszna nincs sok. Tehát nettó parasztvakítás, de tényleg elég menő és még olcsó is. A két terméket szettben is lehet rendelni, úgy pedig nagyon jól lehet járni.

Javában megy a júliusi Aliexpress Choice Day
AliexpressChoice Day

Javában megy a júliusi Aliexpress Choice Day

Kuponok és a legjobb árak

írta: SonkaMod2024.07.02.

Minden hónap elején tart az Aliexpress Choice Day-t, amikor különleges kuponokat lehet használni, illetve olcsóbban tudunk filléres cuccokat rendelni, mint általában. Ilyenkor a kiemelt Choice akciókat kell figyelni és a sok jó cuccot nagy kedvezménnyel rendelni. A cikkben univerzális kuponokat is adunk, amik mindenre felhasználhatók.

Új Type-C dokkolót adott ki a BlitzWolf, meglepő tudással
BanggoodBlitzWolfBW-TH16dokkolóelosztótype-c dokkoló

Új Type-C dokkolót adott ki a BlitzWolf, meglepő tudással

A BlitzWolf BW-TH16 informatív kijelzővel és nagy felbontású HDMI porttal is rendelkezik

írta: SonkaMod2024.06.28.

Nem mondanám hagyományos Type-C dokkolónak a BlitzWolf legújabb dobását, a BW-TH16-ot, hiszen több olyan része is van, ami nem szokványos ezen kütyüknél. Említhetném a formáját, vagy azt, hogy kijelzővel rendelkezik, ám az aktív hűtés is elég ritka. A kütyü ugyanakkor telitalálat, baromi praktikus, nagy a tudása és nem is drága. Előrendelhető már Banggoodon, és kuponkódot is adunk hozzá, amivel egy kicsit még olcsóbb lesz megrendelni.

Megérkezett a Xiaomi újgenerációs mini masszázspisztolya
BanggoodmasszázspisztolyMijiaXiaomi

Megérkezett a Xiaomi újgenerációs mini masszázspisztolya

Masszőr, ami elfér egy kistáskában

írta: Atika2024.06.28.

A Xiaomi mini masszázspisztolyáról pont a hónap közepén írtunk, erre megjelent a még erősebb, kicsit sem könnyen megjegyezhető MJJMQ04YM modellnévre hallgató utódja. Ezen a szérián kívül nagyon kevés hasonló méretű termék létezik ebben a kategóriában, szóval ha valaki sokat utazik vagy huzamosabb ideig van távol az otthonától, annak nem nagyon lesz más opciója, ha ilyen eszközt keres. A Xiaomi mini masszázspisztoly 2. generációs változata nem éppen olcsó, a BGESJY8  kuponnal is 27 200 Ft-ba kerül, de az elődjénél jelentősen erősebb és okosabb is lett.

Az AtuMan multifunkciós gép fúr, csiszol és még políroz is
AtumanBanggoodcsiszolómultifunkcióspolírozószerszám

Az AtuMan multifunkciós gép fúr, csiszol és még políroz is

Aksis mindenes

írta: Atika2024.06.28.

Az AtuMan legújabb terméke egy multifunkciós egyenes csiszoló, ami beépített akkumulátort kapott és rengeteg célra használható. Ha aprólékosabb munkát akartak végezni, akkor elkerülhetetlen, hogy egy ilyen gépre beruházzatok. Ezzel az eszközzel tudtok csiszolni, fúrni, gravírozni, vágni és polírozni is különböző anyagokat. Mivel aksis, így kábel biztos nem kerül az utatokba és még így is könnyen kezelhető egy kézzel. A BGa54853  kuponkóddal már 19 300 Ft-ért a tiétek lehet.

A Bikight új, 2800 lumenes bicajos lámpát villantott
Banggoodbicikli lámpaBikight

A Bikight új, 2800 lumenes bicajos lámpát villantott

Szuper széles lámpával élmény az éjszakai tekerés

írta: Bagi2024.06.27.

Nyáron mindenki előveszi a kétkerekűt, még akkor is, ha nem szokott sokat bicajozni. Viszont fel kell készülni az éjszakai közlekedésre, így szükségetek lesz egy jó fényforrásra. A Bikight egy új, 2800 lumenes biciklilámpával jelentkezett, aminek az érdekessége, hogy az 5 LED egy sorban helyezkedik el, így széles területet képes bevilágítani az úton. A Banggoodról most egész jó áron rendelhetitek meg egy kuponnal. Kínai raktárból, extraköltség nélkül érkezik.

Egy kutyajó táblagépet hoztunk nektek
BanggoodDoogee T30 Maxtáblagéptablet

Egy kutyajó táblagépet hoztunk nektek

A Doogee T30 Max tablet nagy kijelzőt és kupont is kapott

írta: Bagi2024.06.27.

Ha szívesen vinnétek magatokkal a nyaralásra táblagépet és nemcsak WiFi-n keresztül csatlakoznátok a világhálóhoz, akkor érdemes SIM kártya foglalattal ellátott modellt választanotok. Ha filmnézésre is használnátok a kütyüt, akkor célszerű nagyobb kijelzőjű típust vásárolni. A Doogee megfizethető áron kínálja ehhez az erős T30 Max táblagépét, amit a nyolcmagos Helio G99 processzorral, 8 GB memóriával és 512 GB tárhellyel láttak el. 12,4 colos 4K kijelzőt kapott, élmény lesz mozizni rajta. Hab a tortán, hogy Android 14 rendszert futtat. Banggoodról most kuponnal rendelhetitek, kínai raktárból.

hirdetés