hirdetés

Hírek

Sétálni és futni is lehet az Urevo kiváló sétapadján
futópadGeekbuyingsétapadsporturevourevo URTM006

Sétálni és futni is lehet az Urevo kiváló sétapadján

Kis helyen is elfér

írta: SonkaMod2024.01.31.

A sétapadok nagy teret nyertek mostanában, mert sokan rájöttek, hogy jellemzően kisebbek és olcsóbbak, mint a futógépek. Így pedig már sokaknak belefér fizikailag és anyagilag is az életébe. A legjobb sétapadokon pedig lehet még futni is, például az új Urevo URTM006-on, amin akár 10 km/h sebességgel is kocoghatunk. A gép szerintem nagyon megéri az árát, a tudása viszonylag nagy, az egészséges életmódhoz pedig sokat hozzátehet, a 91 000 forintos kuponos árért cserébe nagyon jó ajánlat.

A Jigoo már hajszárítót is gyárt
GeekmaxihajszárítóJigoo

A Jigoo már hajszárítót is gyárt

Nem is akármilyet

írta: Atika2024.01.31.

A Jigoo látszólag már nagyon otthonosan érzi magát a takarítógépek piacán, és most új kihívást kerestek. Ennek köszönhetően jöhetett létre a H300 névvel fémjelzett hajszárítójuk, amit a modern kor követelményeinek megfelelően alkottak meg. Nagy sebességű motor, halk működés, ionizációs technológia és intelligens hőmérsékletfigyelés is került az új termékbe, ráadásul az ára sem szállt el, a Valentin napra hirdetett akció során 27 000 Ft-ért a tiétek lehet.

DUKA E2 precíziós elektromos csavarhúzó készlet olcsón
BanggoodDukaelektromos csavarhúzó

DUKA E2 precíziós elektromos csavarhúzó készlet olcsón

Mindenhez is

írta: Raven962024.01.30.

Nem kell különösebben bütykölős beállítottságúnak lenni ahhoz, hogy egy ilyen szett aranyat érjen a háztartásban, mint a DUKA E2 precíziós elektromos csavarhúzó készlete. Számítógép vagy bármi más szerelése esetén, illetve DIY projektek során és még számos hasonló helyzetben is nagy szükséged lehet egy ilyen szerszám-garnitúrára. Banggoodról most kiváló választás ez a termék, kuponnal szinte fillérekért.

Okosóra beépített TWS fülhallgatóval? Naná!
BanggoodBlitzWolfBluetooth fülhallgatóBW-HW1OkosóraTWS fülhallgató

Okosóra beépített TWS fülhallgatóval? Naná!

A BlitzWolf ismét újat villantott a BW-HW1 modelljével

írta: Raven962024.01.29.

A BlitzWolf piacra dobott egy új okosórát, méghozzá a BW-HW1 modellt, ami beépített Bluetooth fülhallgatóval rendelkezik, ehhez elég csak felnyitnod az óralapot. Érintős módon működik, így több szabadideje marad majd a kezeidnek, hiszen a zene vagy a hívások kezelése során sem az okosórával, sem pedig telefonoddal nem kell matatnod. A BW-HW1 a klasszikus, közösségi médiában kapott értesítések jelzésén felül minden egészséggel kapcsolatos értékedet figyeli, így most érdekes választás kuponnal, Banggoodról.

Viszonylag kevés pénzért fantasztikus PC-t adnak a kínaiak
amd ryzenGeekbuyingmini PCszámítógépT-bao MN78

Viszonylag kevés pénzért fantasztikus PC-t adnak a kínaiak

írta: SonkaMod2024.01.29.

A tavalyi év vége felé jelent meg a T-Bao MN78-as mini PC, ami egy betyárosan erős konfiguráció lett. Na nem is a 100 dolláros kategóriában indul, de sikerült a kínaiaknak egy nagyon erős, kompromisszumoktól mentes gépet megalkotni. Egyetlen hiányossága a videókártya nemlétében keresendő, de ha nem hardcore gémelésre akarja a felhasználó, akkor nem fog csalódni, az ára pedig nagyon kedvező.

Ismét feltámadt a Game Boy
anbernicAnbernic RG35XXBanggoodkonzol

Ismét feltámadt a Game Boy

Tedd zsebre a gyerekkorodat az Anbernic RG35XX konzollal

írta: Raven962024.01.26.

Ha neked is hiányzik a Super Mario, MediEvil vagy más régi klasszikus, akkor ez a kütyü remek választás lesz. Az új Arnbernic RG35XX lényegében olyan, mint egy Game Boy és több, mint 30 játékformátumot képes emulálni a PSP-ig bezárólag, hogy elrepítsen a gyerekkorodba. A retró élmények kedvelőinek kötelező választás, főleg azért, mert két TF memóriakártyával is bővíthető. A Banggoodtól kupont is szereztünk hozzá és még a szállítás is ingyenes.

Új Newtral székek mutatkoztak be Banggoodon
Banggoodirodai székMagicH-BProMagicH002NEWTRAL

Új Newtral székek mutatkoztak be Banggoodon

Stabil támasz a mindennapokhoz

írta: Raven962024.01.26.

Aki kénytelen sokat a gép előtt ülni, annak nem kell sokáig magyarázni, hogy miért fontos egy jó irodai szék megválasztása. Ez nemcsak a munkahely miatt fontos, hanem az otthoni munkavégzés és szórakozás szempontjából is. A kínai Newtral székek meglepően ötletesek és kényelmesek, céljuk pedig az, hogy ne az ember "kövesse", azaz alkalmazkodjon a székhez, hanem fordítva, a szék támogassa a helyes testtartást. Az új MagicH002 a BG509587  kuponkóddal most 74 700 Ft-ért lehet fix támaszod Banggoodról, cseh raktárból hamar megérkezve.

Úszásra optimalizálták a Zeblaze Swim filléres okosórát
BanggoodOkosórasportóraZeblazezeblaze swim

Úszásra optimalizálták a Zeblaze Swim filléres okosórát

Még GPS is került bele

írta: SonkaMod2024.01.16.

Örök probléma a sportórákkal, hogy az alsó szegmensben található modellekkel nem igazán lehet úszni, aminek több oka is van. Egyik a vízállóság, aminek még csak-csak meg tudnak felelni, viszont nyíltvízi úszáshoz kell a GPS, a fedett medencés sportoláshoz pedig szenzorok, amik érzékelik a fordulásokat. A Zeblaze Swim pedig pont ezért jött létre, mert a személyében egy nagyon olcsó, de úszásra és egyéb sportra is használható eszközt dobott piacra a gyártó. A tudása papíron igencsak nagy, kuponnal pedig nem túlzás azt mondani, hogy piszok olcsó.

Erős, 80 wattos Bluetooth hangszóró az új BlitzWolf BW-WA6
BanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóróbw-wa6

Erős, 80 wattos Bluetooth hangszóró az új BlitzWolf BW-WA6

Nagy kedvenc lehet

írta: SonkaMod2024.01.03.

Igazából már az előző év vége felé megjelent ez a hangszóró, de szabadságon voltam, így nem tudtam róla írni, de már vártam, hogy most elétek tárjam ezt a BlitzWolf újdonságot, mert nekem tetszik. Szerintem egészen különlegesre sikerült, mert erős, három hangszórós, nem egy visszafogott darab, de pont ezért fogott meg. Még mikrofonos változata is van, amivel karaokézni lehet, de az alapverzió igazán megfizethető, nem egészen 28 000 Ft-ba kerül előrendelésben.

120 wattos töltőmonstrummal állt elő a BlitzWolf
BanggoodBW-i100gan töltőtöltőtöltőállomás

120 wattos töltőmonstrummal állt elő a BlitzWolf

Erős darab

írta: SonkaMod2023.12.14.

A BlitzWolf nem tétlenkedik mostanában, több új töltővel is előállt, a sort pedig folytatja a BW-i100 kódnévre keresztelt, 120 wattos, asztali töltőállomás. Nem egy visszafogott darab, portból is került rá öt, a teljesítménye pedig tekintélyt parancsoló. Nem is az olcsó kategóriát erősíti, 11 500 forintért lehet jelenleg hozzájutni.

hirdetés