Hír Kategória: Újdonságok | RendeljKínait

Hírek

5GRedmiRedmi 10XXiaomi

Redmi 10X 5G és 10X 5G Pro

Nevek kavalkádja

írta: Don Kartács2020.05.29.

Szerintem senkit nem fog megdöbbenteni, hogy a Xiaomi újabb telefonokkal állt elő, amelyeknek ismét megváltoztatták a nevezéktanát. Az új Redmi 10X 5G széria nem meglepő módon az 5G-s mobilok hadát erősíti, ráadásul architektúrát is cseréltek az eszközökben, a két készülék a Mediatek Dimensity 820-as lapkára épül, ezt egészíti ki a Redmi szériában eddig nem látott jövevény, az AMOLED kijelző és még egy-két további nyalánkság. A fókusz természetesen az áron van, kifejezetten olcsón lesznek elérhetőek az újdonságok, a cikk végére az is kiderül, hogy mennyiért.

Mi BandMi Band 5

Xiaomi Mi Band 5

Lassan közeleg a bemutató

írta: Don Kartács2020.05.28.

Egyre-másra jönnek ki a hírek és a mende-mondák az új Xiaomi Mi Band 5-ről. Ezek azért is érdekesek, mert ebben a szegmensben is igyekszik a gyártó szétválasztani a termékeit két szériára: A Mi Band és a Redmi Band külön utakon fog járni, így várhatóan funkcióbeli eltérések is lesznek a közeljövőben. De nézzük, mit ígérnek az új Mi Band széria kapcsán, aztán majd meglátjuk, mi valósul meg belőle.

GeekbuyingJimmy JV83 Petvezeték nélküli porszívó

Újdonság a Jimmy-től: itt a JV83 Pet

Ne tévesszen meg a név

írta: hajas2020.05.27.

Új Jimmy vezeték nélküli porszívó került bele a Geekbuying kínálatába, ami nem más, mint a Jimmy JV83 Pet. Bár sok újdonságot nem fogtok felfedezni a készülékben, azonban az ára jelentősen alacsonyabb, mint a korábbi modellé.

GeekbuyingRoborock H6vezeték nélküli porszívó

Megérkezett a Roborock H6

A porszívók koronázatlan királya?

írta: hajas2020.05.13.

Az eddig csak robotporszívókkal foglalkozó Roborock beszáll a vezeték nélküli porszívók piacára a Roborock H6-tal. A takarítórobotjai nagyon ütősek, ott van például az S5 Max, ami mindenkit lealáz a tudásával. Vajon a H6 is ennyire penge lett?

okostelefonPoco F2 ProXiaomi

Visszatért a Poco!

Poco is back!

írta: hajas2020.05.05.

Tavaly májusban teszteltük le a Xiaomi Pocophone F1-et, ami egész jó kis telefon volt, rengeteg példány talált gazdára. Hosszú várakozás után végre hamarosan megérkezik az utód, a Poco F2 Pro, derült ki a gyártó Twitter oldaláról.

Mi Note 10 LiteokostelefonXiaomi

Megérkezett a Mi Note 10 Lite

Korrekt tudás, alacsony ár

írta: hajas2020.05.04.

Nemrég számoltunk be arról, hogy megérkezett a Mi 10 Youth, ami az alacsony ára és korrekt tudása miatt elég jó ajánlatnak tűnik. Most egy másik csúcsmodellnek, a Mi Note 10-nek mutatták be az olcsóbb változatát.

Mi 10 YouthokostelefonXiaomi

Megérkezett a Mi 10 Youth

Középkategóriás telefon, kimaxolva

írta: hajas2020.04.28.

Újabb családtaggal bővült a februárban debütált Mi 10 széria, egy kis tesó érkezett, ami a Mi 10 Youth nevet kapta. Jóval alacsonyabb áron lesz elérhető, mint a két csúcsmodell, de a sikerének nem csak ez lehet a titka.

BanggoodFeiyou PocketGimbal

Feiyu Pocket gimbal kamera

Fimi Palm gyilkos

írta: hajas2020.04.23.

Nem olyan rég teszteltünk egy Fimi Palmot, amit néhány hiányosságától eltekintve használható darab volt, és a hibáit az ára miatt megbocsájtottuk neki. Azonban itt a konkurencia, a Feiyu pocket - a Feiyutech a gyártó -, ami hasonló áron érhető el, viszont sok mindenben übereli a Fimit.

elektromos járműelektromos rollerGeekbuyingXiaomi

Itt a legújabb Xiaomi roller, a Mijia 1S

Érdekes névválasztás

írta: hajas2020.04.22.

Bemutatta a Xiaomi a legújabb, 2020-as elektromos rollerét, a Mijia 1S-t. Ismerősen cseng az elnevezés, nem? Bizony, ilyen néven kapható egyik robotporszívójuk is. A Mijia 1S roller egyébként egyértelműen az M365 utódja, külsőre kísértetiesen hasonlít.

okostelefonOnePlus 8OnePlus 8 Pro

Végre itt az új OnePlus 8 széria

Végre vízálló

írta: hajas2020.04.15.

Bár elég sok információ derült ki az elmúlt hetekben az új készülékekről, most végre hivatalosan is bemutatták a 8-as szériát. Összeszedtem nektek a legfontosabb tudnivalókat a OnePlus 8-ról és a OnePlus 8 Pro-ról.