hirdetés

Xiaomi robotporszívók, olcsón a Geekbuyingtól

hír
Xiaomi robotporszívók, olcsón a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2020-03-06

Itt a tavasz, ilyenkor pedig rengetegen tartanak nagytakarítást. Szerencsére ma már rengeteg olyan termék van, ami megkönnyítheti a munkát. Vannak ablakmosó robotok, vezeték nélküli porszívók, és persze ott vannak a robotporszívók, amik egész évben tisztán tartják a lakásotokat. A Geekbuyingnál most több modell is akciósan kapható, ezeket hoztuk el nektek.

Viomi V2 Pro

A Viomi V2 Pro szakított a Xiaominál megszokott fehér, fekete és narancs színvilággal, ő szürke, fekete és kék színekben tündököl. A robot képes egyszerre feltörölni és felporszívózni is, így pedig gyorsabban tud végezni a két utált feladattal. A por- és víztartály egybe lett építve, így nem kell külön cserélgetni a tartályokat. A felmosást sajnos nem tudja teljes mértékben helyettesíteni ő sem, a finom port és a kisebb foltokat azonban el tudja tüntetni. Amikor teszteltük, akkor nem lehetett időzíteni a takarítást, azonban azóta ezt sikerült beletenni a fejlesztőknek, így előre be tudjuk programozni.

Lézeres szenzorral deríti fel a terepet, és el tudja menteni a készített térképet, így hatékonyabb és gyorsabb takarítás érhető el vele. Sőt, még a különböző helyiségeket is el tudja különíteni, így azt is meg tudjátok adni, hogy mikor hol takarítson a robot. 110 900 forintba kerül a porszívó, és mivel európai raktárból érkezik, nem kell aggódnotok az áfa miatt.

Roborock S5 Max

A robotporszívók új királyát nem rég teszteltünk, és lenyűgözött minket, az eddigi csúcstartót, az S50-et is legyőzi. Fel tudja ismerni a különböző helyiségeket, intelligens vízadagoló rendszer került bele, ki tudja kerülni a szőnyegeket, így nem vizezi őket össze, és az akadályokat is ő tudja leküzdeni a legjobban. A kedvenc újításunk egyértelműen a szobafelismerés, ami azt jelenti, hogy akár különböző programokat, időpontokat adhattok meg a robotnak, hogy mikor melyik helyiséget takarítsa, ami zseniális. A GKBS5M459 kuponkóddal 139 700 forintos áron juthattok hozzá, és ő is Európából érkezik.

hirdetés