hirdetés

Tronsmart nap a Geekbuyingnál

Zene füleinknek

hír
Tronsmart nap a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-07-27

Régóta gondolkoztok már Tronsmart TWS fülhallgatón vagy hangszórón? Jó hírem van, hiszen rengeteg kütyüt és kupont hoztam nektek, így biztosan megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb modellt. Mindegyik termék Európából érkezik, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Tronsmart Onyx Free

Az Tronsmart fülhallgatók családjának egyik legújabb tagja az Onyx Free. Teszteltük már, itt olvashattok róla részletesen. Leglátványosabb újítása az UV fényes fertőtlenítés, ilyen funkció egyik konkurens terméknél sincs. Ha beteszitek a füleseket a bölcsőbe, akkor az ultraibolya fény automatikusan bekapcsol, majd 1 perc alatt végez az összes bacival. IPX7-es minősítést kapott a kütyü, így akár a csap alatt is le tudjátok öblíteni a füleseket. Egy töltéssel 7 órán keresztül hallgathattok zenét, a Type-C kábellel tölthető bölcső pedig 35 órás üzemidőt biztosít, ezek a számok szintén átlagon felüliek. A 4J9N7XKV kóddal 9700 forintért rendelhetitek meg.

Tronsmar Onyx Ace

A Tronsmart Onyx Ace is járt már nálunk, itt olvashattok róla bővebben. Az Onxy Ace az első, Airpods féle készüléke a gyártónak, korábban agybadugós füleseket dobtak piacra, a cikkben szereplő kütyük is ilyenek. Az Ace 4 mikrofonnal, Qualcomm audio chippel, lossless aptX hangátvitellel rendelkezik, oldalán érintőgombokkal, melyekkel könnyedén vezérelhetitek a zenét, illetve fogadhatjátok a bejövő hívásokat. Egy töltéssel 5 órán át duruzsol, a Type-C portal ellátott bölcső pedig 24 órányi energiát tárol magában. 8900 forintba kerül, kupon sajnos nincs hozzá, de cserébe ajándékba kaptok egy szilikon tokot.

Tronsmart Element T6 Max

A gigantikus kindertojás 2019 végén tett nálunk látogatást. A 2 kilós óriás a teljesítményével maga mögé utasítja a legtöbb Bluetooth hangszórót, hiszen 60 wattot képes leadni. Ezt akár meg is duplázhatjátok, hiszen összepárosíthattok 2 eszközt, mivel támogatja a TWS módot, ráadásul ebben az esetben már sztereóban fog szólni a zene. Brutális, 12 000 mAh-s aksit kapott, így a kütyü akár 20 órán keresztül is muzsikál. IPX5-ös védelme miatt kerti partiban is bátran használhatjátok, nem lesz baja ha véletlen leöntitek valamivel. Amikor teszteltük, 30 000 forintba került, most viszont a GKBTS21 kóddal 23 400 forintért juthattok hozzá.

hirdetés