hirdetés

Tronsmart Bang Max a partiállat

Most bevezető akcióban a Geekmaxin

hír
Tronsmart Bang Max a partiállat 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-09-07

A Tronsmart a Bang Max modelljével egy igazán durva teljesítményű hangszórót alkotott, amit egész nap bömböltethettek, hiszen még az aksija is brutál. TWS módban sztereóban szól, és van a hátulján mikrofon és gitárbemenet is, így karaoke bulikra is nyugodtan használhatjátok. Mi is nagyon meg voltunk vele elégedve, hiszen nemrég teszteltük. A Geekmaxi szeptember 5-15. között bevezető akciót hirdetett rá, érdemes lecsapni erre a menő cuccra.

A 18 000 mAh-s beépített akkumulátorával 24 órán át tudjátok működtetni, míg a karaokéra 10 órát ad meg a gyártó. A jó hír, hogy töltés közben is nyomja a zenét. Az elmaradhatatlan LED fények is ott figyelnek az oldalán, de szerencsére kikapcsolhatók, ha akartok egy kis üzemidőt nyerni. Természetesen a Bang Max is kommunikál a Tronsmart appal, ahol tudjátok állítgatni a hangszínt, a fényeket vagy lapozgathattok az előredefiniált profilok között, de a párosításokat is elvégezhetitek itt.

A tudásához képest az ára is vonzó, 70 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a Geekmaxin, és európai raktárból érkezik. Ne maradjatok le róla, hiszen az akció szeptember 15-én véget ér.

hirdetés