hirdetés

Talán sosem volt még ilyen olcsó a Tronsmart Bang Max

Vegyetek 130 wattos partihangszórót a nyári bulikhoz ajándék mini hangszóróval

hír
Talán sosem volt még ilyen olcsó a Tronsmart Bang Max 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2024-06-26

A Tronsmart Bang Max a 130 wattos teljesítményével egy igazi partiállat, ráadásul van rajta mikrofon és gitárbemenet is, így a karaoke bulik sztárja lesz. Egész nap üvöltethetitek a zenét, mivel a hatalmas, 18 000 mAh-s akkumulátora 24 órán keresztül képes működtetni. Nem könnyű darab, akár súlyzózhattok is vele, de a fogantyújának köszönhetően azért könnyen mozgatható. A Geekbuying kuponjával most rekord alacsony áron kapható, ráadásul egy Tronsmart Trip hangszórót is adnak mellé ajándékba.

18 000 mAh-s beépített akkumulátorával 24 órán át tudjátok működtetni, míg a karaokéra 10 órát ad meg a gyártó. A jó hír, hogy töltés közben is nyomja a zenét. Az elmaradhatatlan LED fények is ott figyelnek az oldalán, de szerencsére kikapcsolhatók, ha akartok egy kis üzemidőt nyerni. Természetesen a Bang Max is kommunikál a Tronsmart appal, ahol tudjátok állítgatni a hangszínt, a fényeket vagy lapozgathattok az előredefiniált profilok között, de a párosításokat is elvégezhetitek itt.

A Geekbuying NNNTSMBMAXSP  kuponjával most csak 53 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a Tronsmart Bang Max hangszóró. A nagy teljesítményéhez képest ez aprópénz, ha megnézitek mennyiért adják a nagy nevű versenytársakat. Ha most rendeltek, még egy Tronsmart Trip modellt is kaptok ajándékba a készlet erejéig. Cseh raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés