hirdetés

Smart Tech, Better Living akció a Geekbuyingon

Okoskütyükkel könnyebb az élet

hír
Smart Tech, Better Living akció a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-02-10

Óriási kütyüvásár kezdődött a Geekbuyingon, ugyanis elstartolt a Smart Tech, Better Living akcióhullám. Egy rakás kütyü árát csökkentették, extra kuponokat biztosítanak számotokra, de exkluzív kuponokat is kaptunk tőlük három Xiaomi Jimmy porszívóra is.

A JV65 Plus egy töltéssel akár 70 percen át üzemel, ami bőven elegendő egy nagyobb lakás vagy egy autó kitakarításához is. Mint minden Jimmy porszívóban, így a JV65 Plusban is HEPA filter szűri ki a legkisebb porszemeket is, ami az erre érzékenyek számára nagyon fontos, és még a motort is védi. A JV65PLUS kuponkóddal 63 900 forintért rendelhetitek meg cseh raktárból, ingyenes és villámgyors szállítással.

Jimmy JV53

A legolcsóbb Jimmy porszívó, azaz a JV53 is tett már látogatást szerkesztőségünkben, ha kíváncsiak vagytok a róla készült tesztünkre, akkor kattintsatok ide. Mivel olcsó példányról van szó, így néhány helyen kompromisszumot kell kötnötök. Egyik ilyen az üzemideje, ami maximum 45 perc, de belegondolva ez sem kevés, egy kisebb lakást simán ki lehet vele takarítani. Szívóereje is valamivel gyengébb, mint a drágább modelleknél, 20 000 Pa, de ez nem jelenti azt, hogy nem takarítana jól. A HEPA szűrő itt is megtalálható, valamint egy rakás kiegészítő is van a dobozban, mint például az atkaeltávolító fej, ami rengeteg dzsuvát szed ki a matracokból, ágyneműkből. A CNY2021 kuponkóddal bomba jó áron, 43 600 forintért rendelhetitek meg Csehországból, ingyenes szállítással.

Jimmy JV83

A JV83 is járt már szerkesztőségünkben, érdemes elolvasni a róla készült tesztünket. A készülék 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, csakúgy, mint az előbb bemutatott kistesó, viszont a Nyolcvanhármas tele akkuval akár egy órán át is üzemel. Nagyon sok kiegészítő van itt is a dobozban, például a gégecső, mellyel a nehezen elérhető helyeket szabadíthatjátok meg a piszoktól, de a kefés fej és a könyökcsatlakozó is nagyon praktikus. Az allergéneket, port a HEPA szűrő köti meg, így a levegő is tisztább lesz, ráadásul a motort is védi a filter. A készüléket a JIMMYJV83 kóddal 53 100 forintért rendelhetitek meg Németországból, ingyenes szállítással.

hirdetés