hirdetés

Rengeteg Tronsmart hangszóró egy helyen

Természetesen mindegyiket olcsóbban vihetitek haza vagy adhatjátok ajándékba

hír
Rengeteg Tronsmart hangszóró egy helyen 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-12-08

A listára 4 különböző Tronsmart hangszóró is felkerült, egyszerűen azért, mert mindegyik remek termék. Ezeket mind teszteltük, érdemes a cikkeinket átpörgetni ebben a témában. Közös jellemzőjük, hogy mindegyikhez van kupon, hogy az összes EU raktárból érkezik – vagyis megérkezik karácsonyig -, illetve hogy a szállításuk is ingyenes. Így ha kell egy mentőötlet ajándékozáshoz, vagy csak magatoknak veszitek, akkor nincs más hátra, mint bedobni a kosárba.

A Force X az EU raktárak egyik éke, és most nem is különösebben drága, az NNNRendeljkinait49  kóddal 20 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető haza, hazai raktárból.

Járt már nálunk teszten a termék, és igen elégedettek voltunk vele. Bár nem kiemelkedő a hangminősége, ennyi pénzért teljesen jó, és a kis méret miatt érthető, de az ára persze mindent felülír, hiszen a Geekbuyingon most meglepően olcsó. Ingyenes szállítással, magyarországi raktárból is megvásárolható, az NNNRendeljkinait47  kuponkóddal mindössze 8200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

A kisebbik testvér is megkapta az IPX6 minősítést, így nem árt neki a felfröccsenő víz, sem az eső. Sugárzókból 2 közép és 2 darab mély került beépítésre, illetve rendelkezik három passzív sugárzóval is. Tartalmat Bluetooth-on, USB porton keresztül, illetve egy 3,5-es jack segítségével tudtok ráküldeni. A villámgyors párosítás garantált az NFC chip és az 5.3 szabványú Bluetooth kapcsolat miatt.

Az ünnepek előtti utolsó rohamban még pont be tudjátok húzni a cuccot karácsony előtt az NNNRendeljkinaitmini kuponkóddal 22 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, hazai ráktárból, ingyenes szállítás mellett. Aki akar, az rá is duplázhat a termékre, hiszen csomagban is kapható.

Igazi utazós hangszóró a T7 mini, hiszen megfelelően kicsi, és IPX7-es vízállóságával akár egy patakban is megfürdethetitek úgy, hogy ne legyen semmi baja. A kütyüt a Geekbuying már a magyarországi raktárából is szállítja, így pedig az NNNRendeljkinait48  kuponkóddal mindössze 7900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ingyenes szállítással, mindenféle többletköltséget mellőzve. Mivel az ára megegyezik a Groove 2-vel, tulajdonképpen választhattok is melyik jön be jobban, előbbi talán strapabíróbb, utóbbit viszont egy picit könnyebb hordozni.

hirdetés