hirdetés

Oclean Valentin-napi akciók elektromos fogkefékre

A szájápolás minden kiegészítője kedvezménnyel vihető

hír
Oclean Valentin-napi akciók elektromos fogkefékre 1

Forrás: Oclean

írta: Don Kartács
2023-02-06

Az Oclean egy fogápolási termékekkel foglalkozó cég, aminek szinte az összes termékét teszteltük már. Jó cuccokat gyártanak, de viszonylag borsos áron – igaz, még mindig olcsóbban mint egy Oral-B vagy egy Philips –, viszont a Valentin-napi kedvezmények alkalmából most egészen szép summákat lehet megtakarítani. Ehhez rendelkezésre áll egy aloldal is, innen érdemes a nézelődést kezdeni. Az Oclean a termékeit szokás szerint ingyenes szállítással küldi, az áfa pedig már az ár részét képezi.

Oclean Valentin-napi akciók elektromos fogkefékre 2

Forrás: Oclean

Oclean Flow

Az Oclean Flow a kvázi „teljesen fapados” modell az Oclean palettán, de ennek fényében az ára is jóval kedvezőbb, mint mondjuk a következő X Pro Elite-nek. Természetesen erről is készült már tesztünk, itt tudjátok elolvasni. A kefe 38 000 rezgést végez percenként, amivel hatékonyan tisztíthatjuk a fogainkat. Mivel „fiatalosabb” dizájnt kapott, ezért kifejezetten jól néz ki, a funkciókat világító LED-ek jelölik, ahogy a működést aktiváló gomb körvonala is világít.

Összesen 5 különböző módja van, amelyek között van fehérítő és szenzitív opció is. Természetesen, mint szinte minden fogkefe, ez is IPX7 szabvány szerinti vízállósággal rendelkezik, és ami még fontosabb, Type-C portról tölthetőAz üzemidő 180 napban lett megadva, ami elképesztően sok, éppen ezért jó tudni, hogy nem kell semmilyen speckó töltőt keresgélni, amikor lemerül a fogkefe.

A Valentin-napi csomag keretében 2 darab fogkefét – egy kéket és egy pirosat – vihettek haza, amit 8 darab ajándék fejjel egészítenek ki. Ez utóbbiakat kifejezetten logikus döntés a csomagba tenni, ugyanis nagyon sok elektromos fogkefe használatának a végét pont az jelenti, hogy kifogynak a felhasználók a fejekből és egyszerűen félreteszik az egész cájgot. A csomagba összesen 10 darab fejet pakoltak, amit fél évenként cserélve is minimum 2,5 év használattal számolhattok, de a gyártó kifejezetten jó a kellékanyagok biztosításában, szóval azon nem aggódnék, hogy később esetleg nem lesz, maximum nem ennyiért. A szettért 25 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ingyenes szállítás mellett.

Az eszköz 800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ezzel körülbelül 35 napig teszi a dolgát töltés nélkül, így egy utazásra nem kell magunkkal vinni a dokkolóját. IPX7 vízállósággal rendelkezik, nyugodtan nyakon önthetjük vízzel, ami egy fogkefénél azért alap.

Egy darab X Pro Elite ára 4 darab kiegészítő fejjel 36 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., de természetesen ez az összeg is mérsékelhető, ha többet vásároltok belőle, ahogyan azt a bevezetőben is írtam.

Oclean Valentin-napi akciók elektromos fogkefékre 14

Forrás: Oclean

Oclean Air 2

Az Air 2 az X és Z1 modellek kistestvéreként látott napvilágot, de olyan funkciókat hagytak csak ki belőle, amiket a legtöbb felhasználó mellőzni tud, ilyen például az applikációs nyomonkövetés. Az Air 2 95 grammot nyom, és nagyon csendes, szinte zajtalanul működik. A fogkefe akkuja egy töltéssel akár 40 napot is kibír, így nagyon ritkán kell csak a mágneses töltőjére tennünk. A fogkefefejeken indikátor sörték kaptak helyet, melyek elszíneződnek, ha már megérettek a cserére.

Az Air 2 négy különböző színben elérhető, a szerkesztőség favoritja a zöld és a fehér, persze mindenki a számára leginkább tetszetős kiadást fogja választani. A tesztünk során kifejezetten kellemes terméknek találtuk a Kettest, amit most 4 ajándék fejjel egyetemben 16 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihettek haza, ingyenes szállítás mellett.

Oclean Valentin-napi akciók elektromos fogkefékre 15

Forrás: Oclean

Oclean W10

Az Oclean W10 egy szájzuhany, ami nagyon egyszerűen működik. Egy víztartályból egy motor felszívja a vizet és a fogközök közé nagy nyomással bespricceli a folyadékot. Ez azért hasznos, mert tipikusan olyan helyekről is képes eltávolítani az ételmaradékot, ahová egy fogkefe már nem tud behatolni. Az általunk is tesztelt W10 egy elég nagy tartállyal rendelkezik – 200 ml –, ezért nem kell annyiszor töltögetni, mint a konkurenseket. A dobozban négyféle fej is van, amelyek különböző feladatokat látnak el. Type-C porton keresztül tölthető, amit mindig örömmel látunk, hiszen így akár a telefontöltőnkkel is „etethetjük”.

5 működési mód közül választhatunk, amelyek között az érzékeny fogínnyel rendelkezők is találnak számukra megfelelőt. Az Oclean W10-et 2 kiegészítő spricnivel 25 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért húzhatjátok be, ingyenes szállítás mellett.

Egyéb kiegészítő termékek

Ez tipikusan az a kategória, amit mindenki elfelejt megvásárolni a termékek mellé, szerencsére ez a mostani akciókban meglehetősen nehéz, hiszen maga a gyártó csomagolja ezeket a dobozba. Aki viszont ennél is hosszabb távra szeretné magát bebiztosítani, főleg ha már egy alaptermék büszke tulajdonosa, annak érdemes behúzni a két „bundle” egyikét. Az első értelemszerűen fogkefe fejeket, a második pedig szájzuhany végeket tartalmaz:

  • 8 darab Oclean fogkefe fej (az összes termék ugyanazt a megoldást használja, tehát ezek kompatibilisek): 10 990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 8 darab szájzuhany szűkítő: 14 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Természetesen aki nagyobb tételben szeretné ezeket megvásárolni, az ne feledkezzen meg a bevezetőben leírt kódokról, itt is igaz, hogy 39 dollár költés felett jár a 20% kedvezmény, az OC20  kupon segítségével.

hirdetés