hirdetés

Maximumon pörög a Szinglik Napja a Geekbuyingnál

11.11 akciók kimaxolva

hír
Maximumon pörög a Szinglik Napja a Geekbuyingnál 1
hajas
írta: hajas
2020-11-11

A legmagasabb fokozatba kapcsolta a Geekbuying a 11.11-es akcióit. Rengeteg új kupon lett elérhető, több kategóriában is, valamint további készülékek árát nyirbálták meg, ráadásul ők is készültek exkluzív ajánlatokkal a Szinglik Napjára, melyeket összegyűjtöttem nektek a legfontosabb tudnivalókkal egyetemben.

Továbbá rengeteg okosotthon kiegészítőt, takarítóeszközt is leértékeltek, melyek közül kiválogattuk nektek a legjobb dealeket.

Roborock H6

Talán nem árulok el túl nagy titkot, ha azt mondom, hogy a Roborock H6 a szerkesztőség egyik kedvenc vezeték nélküli porszívója, hiszen a teljesítménye és a minősége igen meggyőző volt a tesztelés során. A porszívó tudása rengeteg konkurens terméket kenterbe vág. Egy töltéssel akár 90 percen keresztül használhatjátok, ami bőven elég akár egy nagyobb ház kitakarításához is. Szívóereje brutális, 150 AW, amit képes intelligensen szabályozni, vagyis, ha érzékeli, hogy szőnyeget takarítotok, akkor automatikusan megemeli a teljesítményt. Találtok rajta egy nagyon praktikus OLED kijelzőt, ami mutatja az aktuális üzemmódot, az akku állapotát, illetve figyelmeztet, ha karbantartást igényel a gép. HEPA szűrőn keresztül „lélegzik”, így nemcsak a felületek, hanem a lakás levegője is tisztább lesz. Rengeteg kiegészítőt találtok a dobozban, így szinte bármit, még az autótokat is kitakaríthatjátok a géppel. A 111111 kuponkódnak köszönhetően az eddigi legalacsonyabb áron, 98 400 forintért rendelhetitek meg EU raktárból, ingyenes szállítással. A tesztelés idején 120 000 Ft-nál is drágább volt, szépen lekúszott az ára.

Jimmy JV65 Plus

A JV65 Plus azok számára lehet ideális, akik egyrészt nem szeretnétek mélyen a pénztárcájukba nyúlni egy vezeték nélküli porszívóért, illetve szeretnének egy feltörlős porszívót. A porszívó néhány hete járt nálunk, teljesen meg voltunk vele elégedve. 22 000 Pa-os szívóerővel szippant fel mindenféle piszkot, de jár hozzá egy víztartály és egy mop is, így a két utált házimunkát egyszerre végezhetitek el. Maximális üzemideje 70 perc, ami akár az autó kitakarításához is elég. Ebben a gépben is találtok HEPA szűrőt, ami megköti a port és az allergéneket, valamint védi a motort.

Tesztünk írásakor 67 000 forintot kértek a gépért, most viszont a 111111 kóddal jelentős kedvezménnyel, 59 900 forintért vehetitek meg a poreszt német raktárból, ráadásul ajándékba adnak egy HEPA szűrőt is.

Xiaomi Jimmy JV85 Pro

A JV85 Pro is járt nálunk, itt találjátok a róla készült tesztünket. Különlegessége, hogy a szívócső a közepén hajlítható, így anélkül is takaríthattok az ágy vagy a szerkények alatt, hogy hajolgatnotok kéne. Ő is kapott OLED kijelzőt a H6-hoz hasonlóan, ami hasznos információkkal lát el benneteket. Maximális üzemideje eléri a 70 percet, szívóereje pedig 200 AW, ami a gyártó szerint a valaha volt legerősebb porszívójává teszi a JV85 Pro-t. A 11SALE202 kuponkóddal 89 900 forintért vehetitek meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

Roidmi Nex 2 Pro

A Roidmi Nex széria legújabb tagja, a Nex 2 Pro még tavasszal jelent meg. Elődjét, a Roidmi Nex-et már teszteltük, nagyon szerettük. A Nex 2 Pro 26 500 Pa-os szívóerővel rendelkezik, maximális üzemideje pedig 70 perc. Rajta is találtok OLED kijelzőt, ami hasznos információkkal lát el benneteket, de okostelefonotokkal is csatlakozhattok rá, ahol láthatjátok, hogy például szükség van-e karbantartásra vagy HEPA szűrő cserére. A forgófejre LED világítást szereltek, így a sötétben bujkáló porcicákat könnyebben megtalálhatjátok. A porszívót már falra szerelhető, vezeték nélküli töltővel tölthetitek, ami praktikus és kényelmes újítás a korábbi változathoz képest. A kütyüvel nem csak porszívózhattok, hanem fel is törölhetitek a padlót, vagyis lerövidül a takarítás ideje a párhuzamosan végzett tevékenységeknek köszönhetően. Rengeteg kiegészítő jár hozzá, de a legkülönlegesebb (és talán legfurcsább is, amit valaha láttam) a kisállat kefe, ami tulajdonképpen az összegyűjtött szőrt egyből a 0,55 literes portartályba juttatja (persze kérdés, hogy melyik házi kedvenc nem fog megijedni a zúgó géptől). A 111111 kóddal 128 600 forintos áron juthattok a géphez, cseh raktárból.

hirdetés