hirdetés

Kuponáradat a Geekbuyingnál

Bombajó árak

hír
Kuponáradat a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-08-10

Ismét összegyűjtöttem nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait, és persze szereztem hozzájuk kuponokat is! Ebben a cikkben robotporszívót, Bluetooth hangszórót, vezeték nélküli porszívót és elektromos bringákat találtok. Mindegyik termék európai raktárkészleten van, így áfa- és vámköltségek nélkül rendelhetitek meg, valamint a szállítás is gyors.

Tronsmart Element T6 Max

A kindertojás alakú T6 Max tavaly év végén járt nálunk, itt olvashattok róla bővebben. A 2 kilós óriás a teljesítményével maga mögé utasít egy rakás Bluetooth hangszórót, hiszen 60 wattot képes leadni. Ezt akár meg is duplázhatjátok, hiszen összekapcsolhattok 2 eszközt, mivel támogatja a TWS módot, így sztereóban fog szólni a zene. Hatalmas, 12 000 mAh-s aksi került bele, így a kütyü akár 20 órán keresztül is duruzsol. IPX5-ös védelme miatt kerti partiban is bátran használhatjátok, nem lesz baja, ha véletlen leöntitek valamivel. A GKBTS21 kóddal 23 200 forintért a szerezhetitek meg.

Roborock S5 Max

Ha igazán profi robotporszívót szeretnétek otthonra, akkor az S5 Max az egyik legjobb választás. A szerkesztőség egyik nagy kedvence, ha kíváncsiak vagytok részletes tesztünkre, akkor kattintsatok ide. A robot feltörlés közben kikerüli a szőnyegeket, így azok nem lesznek csuromvizesek, ráadásul a folyadékot is intelligensen adagolja. Igazi prémiumkategóriás szerkezet, okosabb, hatékonyabb, mint a korábbi Roborock modellek. Felismeri a lakás helyiségeit, így akár különböző programokat, időpontokat adhattok meg a robotnak, hogy mikor, milyen üzemmódban takarítsa a szobákat. Az NNNKAJKP 132 900 forintért rendelhetitek meg.

FIIDO M1 fatbike

A FIIDO név egyre több ember számára ismerős. Az M1 fatbike-ot elsősorban terepre készült, de városon belüli közlekedésre is alkalmas. 20 colos, széles abroncsokat kapott, amivel bátran gurulhattok a homokos utakon is. 100 km-t tehettek meg, ha ti is beszálltok a tekerésbe, de tisztán elektromos üzemmód is van benne. Könnyű összecsukni, így akár a kocsitok csomagtartójában is elfér az egyébként 25 kilós, alumínium vázas járgány. A 7 sebességes Shimano váltó, a teleszkópok és a fedélzeti komputer mind a kényelmeteket szolgálják, míg és elöl-hátul tárcsafék gondoskodnak a biztonságotokról. Az FIIDOM1E kóddal 293 000 forintért tudjátok megrendelni.

Xiaomi Himo Z20

A Xiaomi is gyárt elektromos bringákat, ráadásul kiváló minőségben. A Z20 is 20 colos kerekeket kapott, alumínium vázas, 21,6 kilót nyom. Tisztán elektromos üzemmódban 50, míg rásegítéssel akár 80 kilométert is megtehettek vele. A nyeregbe beépítettek egy pumpát is, ami roppant praktikus, hiszen szükség esetén bármikor használhatjátok. Hatsebességes Shimano váltót szereltek rá, elöl-hátul tárcsafékes, a láthatóságotokról pedig nagy teljesítményű LED lámpák gondoskodnak. A GKB491S kóddal 256 800 forintért tudjátok megrendelni.

hirdetés