hirdetés

Kedvenc Viomi robotporszívóink EU raktárból

Kuponos dealek a Geeklifetime-tól

hír
Kedvenc Viomi robotporszívóink EU raktárból 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-03-25

A nemrég megalakult Geeklifetime webshop ugyanahhoz az üzemeltető csapathoz tartozik, mint a korábbi cikkünkben bemutatott Colorsmap. Ez azt jelenti, hogy a Geeklifetime vásárlói is biztonságosan fizethetnek PayPal fiókkal, áfamentesen rendelhetnek kínai raktárból a Priority Line szállítási móddal, és nem utolsó sorban a legtöbb terméket EU raktárból is megvehetik. Ennek a gyors, néhány munkanapos szállítási időn felül a legnagyobb előnye, hogy garantáltan áfamentesen érkezik a csomag. Most a kedvenc Viomi robotporszívóinkra kaptunk tőlük pár kuponos ajánlatot, amikkel kedvezményesen, európai raktárból hozhatjuk el őket.

Amikor kijött a kütyü, a szerkesztőségünk túl gyorsan kapta meg a tesztpéldányt, és egyes szoftveres megoldások még nem működtek. Ez elég kínos volt, de aztán gyorsan érkezett a frissítés, amivel már egy nagyon ütős robot lett. A mai napig ajánlott vétel, mert fejlett technika, és az ára sincs elszállva. A Geeklifetime-on a 6I8W1J  kuponkóddal 108 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, és EU raktárból küldik, ingyenes szállítással.

Viomi V3

A V3 is úgy tűnhet, hogy már régebbi modell, de nagyon nincs így a valóságban, csak túl gyorsan jönnek ki az újabbnál újabb variánsok. Ezt a gépet még nincs egy éve sem, hogy teszteltük, így még ma is csúcsgépnek számít, ami persze az árán is meglátszik.

A Viomi V3 szívóereje már a betyáros kategóriába esik, hiszen 2600 Pa-lal szedi össze koszt. Az akkumulátorával sem vicceltek, a 4900 mAh kapacitású teleppel akár 3 órán keresztül is képes takarítani, bár ennyi idő alatt egy kisebb kastélyt is fel lehet porszívózni. Nem is csoda, hogy többszintes házakra (is) tervezték, a gép akár 5 különböző térképet is meg tud jegyezni, és ez is arra jó, hogy a külön emeleteket kezelni tudja. Az időzítése nagyon sokrétű, mert nemcsak azt adhatjuk meg, hogy mikor takarítson, hanem beállíthatjuk, hogy mely napokon, mely helyiségeket, milyen szívóerőn, mennyi vizet felhasználva porszívózza és törölje fel.

Mint minden Viomi porszívó, ez is a Mi Home alkalmazással szinkronizál, ami ennél a modellnél egy kicsit döcögősen ment a tesztünk idején, de valószínűleg ezt már javították. A V3 szinte az összes modern szoftveres technológiát a magáénak mondhat, de nyilván egy Roborock S6 MaxV azért más kategóriát képvisel, de ez az árán is látszik. A Viomi V3 egy tisztességes felsőkategóriás porszívó, amiért már zsebbe kell nyúlnunk, de nem érezzük azt, hogy feleslegesen, mert tényleg komoly gépet kapunk a pénzünkért. A Geeklifetime-on felhasználhatjuk rá az INABQL  kuponkódot, így 136 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg. Az EU raktár és az ingyenes szállítás ennél a porszívónál is adott.

Viomi SE

Az olcsó, de nagyon jó megoldás a gyártó háza tájáról az SE. Ebben a kütyüben költségoptimalizálás történt a felsőfokon, így elég olcsón lehet rendelni, annak ellenére, hogy abszolút fejlett a robot.

A szívóereje (2200 Pa) és az akkumulátora (3200 mAh) kisebb, mint a V3-nak, de különben nagyon hasonlít ahhoz a géphez.

Például a lézeres szenzora, ami a térképkészítésért felel, teljesen ugyanaz az alkatrész, mint a drága csúcsporszívóban. A heti időzítési terv, az 5 szint megjegyzése szintén ismerős a drágább modellekből, de az SE ezeken kívül még remek működéssel, nagyon jó dizájnnal és anyaghasználattal rendelkezik.

A tesztünk során egyértelmű királynak kiáltottuk ki, mert nagyon olcsón kapunk egy tökéletesen használható robotporszívót. A szoftveres tudása majdnem teljesen megegyezik a V3-éval, No-go zóna, virtuális fal, többféle feltörlési metódus itt is van, viszont a no-mop zóna hiányzik.

A tavaly év végén megjelent porszívó debütálását kiválóan ütemezték karácsony előttre, így nagyon jól fogyott már 2020-ban is, de a sikere továbbra is töretlen. Az ára hullámzó, de 100 000 forintnál nem nagyon szokott több lenni, így nem lép át egy elég erős lélektani határt. Jelenleg a Geeeklifetime kínálja rá az egyik legalacsonyabb árat, így már 93 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük a QHPRQX  kód segítségével, európai raktárból, ingyenes szállítással.

Viomi S9

Ha létezik csúcs Viomi – és miért ne létezne? – akkor ez a modell érdemli ezt a címet. Mind tudásban, mind árban meglátszik a felsőbbrendűség, illetve már a kialakítása is erről árulkodik. Az önürítéses robotok egyre elterjedtebbek lesznek, bár egyelőre az összes gyártó csak a csúcsgépéhez ad ilyen technológiát. A koncepció az, hogy a porszívó minden egyes takarítása után visszatér a dokkolóra, ahol automatikusan átemeli a piszkot egy porzsákos tartályba, ami akkora, hogy akár egy hónapig sem kell üríteni. Így gyakorlatilag azt spóroljuk meg, hogy ne hetente takarítsuk a porszívót, hanem csak havonta.

Persze a fenti technológián kívül is felsőkategóriás specifikációval rendelkezik az S9. Brutálisan erősen szív, a 2700 Pa-os érték még a V3-at is lenyomja, az akkuja is hatalmas, így egyszerre egy 320 négyzetméteres ingatlant is ki tud pucolni. Természetesen kezeli a külön szinteket is, az összes szoftveres megoldás belekerült, itt már nem hiányolható a no-mop zóna vagy a szőnyegfelismerés sem.

Mindenképp érdemes róla a tesztünket elolvasni, mert ott az összes funkciója fel van sorolva, ami nem egy rövid lista. Nem is tudtunk belekötni, az árát kivéve, ami nyilván annak tudható be, hogy ennél jobb porszívót most nehéz találni. Ha az önürítés, és a tökéletes, minden igényt kielégítő szoftveres háttér a vásárló fő igénye, akkor persze az ár kevésbé lehet kérdés. Geeklifetime-on a 2PX1F9  kuponkóddal lehet faragni az árból, így 200 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, de ahhoz nem kell atomfizikusnak lenni, hogy azt lássuk, ebből az összegből két darab Viomi SE is kijön.

hirdetés