hirdetés

Jimmy Epic Brand Sale a Geekbuyingon

Takarítógépek árzuhanása

hír
Jimmy Epic Brand Sale a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-02-23

Elstartolt a Geekbuying legújabb akcióhulláma, a Jimmy Epic Brand Sale. Az esemény keretein belül egy rakás Jimmy gépet vásárolhattok meg kedvezményesen, ráadásul szereztem extra kuponokat is egyes termékekhez.

Jimmy JV85

A JV85 a fenti Pro változat kistestvére. A szívóereje egy kicsivel gyengébb, mint nagyobb tesójának, üzemideje pedig 10 perccel rövidebb, azaz 60 perc. A portartályuk azonos, egyetlen különbség, hogy nem lila, hanem kék színű. Az OLED kijelző itt is megtalálható, és a csomag tartalma is majdnem megegyezik, a nagy méretű, kefés szűkítő fej sajnos itt nem része a pakknak, illetve itt a szívócsövet nem tudjátok középen behajtani. Azonban még így is remek gépről beszélhetünk, az ára pedig kedvezőbb, a JIMMYJV85 kóddal 64 400 forintért rendelhetitek meg, szintén ingyenes szállítással.

Jimmy JV65 Plus

A JV65 „hamvaiból” támadt fel a JV65 Plus, ami mindössze annyiban különbözik „elődjétől”, hogy jár hozzá egy felmosófej. Tavaly októberben járt nálunk a Plus, ha kíváncsiak vagytok a róla készült testünkre, akkor kattintsatok ide. A poresz 22 kPa-os szívóerővel szippantja fel a koszt, de a finom portól és a kisebb foltoktól is megszabadíthatjátok a padlót, ha a motoros fejre rögzíthetitek a felmosótartályt. A JV65 Plus egy töltéssel akár 70 percen át takaríthatok vele. HEPA filter fogja meg az apró porszemeket, ami az asztmások és allergiások számára nagyon fontos, ráadásul a motort is védi. A JV65PLUS kuponkóddal 64 200 forintért rendelhetitek meg európai raktárból, ingyenes szállítással.

Jimmy JV53

Ha nem szeretnétek sok pénzt kiadni egy vezeték nélküli porszívóra, akkor a JV53 jó választás lesz számotokra. Ez a gép is járt már szerkesztőségünkben, ha kíváncsiak vagytok a róla készült tesztünkre, akkor kattintsatok ide. Mivel olcsó példányról van szó, így néhány helyen lebutították. Például az üzemideje „csak” 45 perc, és a szívóereje is csak 20 000 Pa, de ez nem jelenti azt, hogy nem takarítana jól. A HEPA szűrő itt is megtalálható, valamint egy rakás kiegészítő is van a dobozban, ilyen például az atkaeltávolító fej, ami rengeteg elhalt hámsejtet és poratkát távolít el a matracokból, ágyneműkből. A CNY2021 kuponkóddal 43 800 forintért rendelhetitek meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés