hirdetés

Geekbuying Mega Sale: csak most jön a java

Kütyü- és kuponáradat

hír
Geekbuying Mega Sale: csak most jön a java 1
írta: hajas
2021-03-24

Ha olvastátok a hétfői Mega Sale-ről szóló cikkünket, akkor tudhatjátok, hogy az akcióhullám ma indul be igazán. Új kütyüket áraztak le, megérkeztek a legújabb kuponok, no meg persze szokásunkhoz hűen ismét szereztünk nektek exkluzív kódokat is, melyeket lentebb találtok meg.

Tronsmart Onyx Ace

Az Apple AirPods külsejére hajazó Onyx Ace tavaly májusban járt szerkesztőségünkben, nekünk nagyon bejött. Egy töltéssel 5 órán keresztül hallgathattok vele zenét, a bölcsőt pedig Type-C porton keresztül tölthetitek fel, ami 24 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában. Bluetooth 5.0-s chip került bele, sőt, a kütyü támogatja az aptX-et is, ezeknek köszönheti a kiváló hangminőséget. Oldalai érintésérzékenyek, így könnyedén válthattok a számok között vagy fogadhattok hívást anélkül, hogy elő kellene vennetek a mobilotokat.

Az 5NT4XZZI kuponkóddal 8300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a kütyüt Csehországból, ez az ár pedig már a szállítási díjat is tartalmazza.

Jimmy JV65 Plus

Gyakorlatilag a JV65 “hamvaiból” támadt fel a JV65 Plus, ami mindössze annyiban különbözik a korábbi modelltől, hogy jár hozzá egy felmosófej. Tavaly ősszel járt nálunk a Plus, a róla készült tesztünket itt találjátok. Az eszköz 22 kPa-os szívóerővel lett felvértezve, így alaposan szippantja fel a koszt, de a finom portól és a kisebb foltoktól is megszabadíthatjátok a padlót, ha a motoros fejre csatoljátok a felmosótartályt. A JV65 Plus-szal egy töltéssel akár 70 percen át takaríthattokHEPA filter fogja meg az apró porszemeket, ami az asztmások és allergiások számára nagyon fontos, ráadásul a motort is védi. A készüléket a JV65PLUS kuponkód felhasználásával 67 000 Ft-ért vehetitek meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

Viomi SE

A Viomi SE a Xiaomi talán legjobban eltalált, középkategóriás robotporszívója. Tavaly októberben volt szerencsénk kipróbálni, ide kattintva olvashatjátok el a róla készült részletes tesztünket. A fehér- arany színekben tündöklő kütyüt LIDAR szenzorral látták el, melynek segítségével készíti el a térképet a lakásról. 2200 Pa-os szívóerejével gyűjtögeti a piszkot, de még a finom port is eltünteti a padlóról, hiszen feltörölni is tud, ráadásul Y alakú mozdulatokat is beiktat, így még hatékonyabban dolgozik. A két centiméteres akadályok sem jelentenek számára problémát, simán leküzdi őket. A Mi Home applikációban pedig egy rakás dolgot beállíthattok, illetve itt találtok minden fontos információt a készülék állapotáról. Ha használjátok a GKB21MA04 kódot, akkor 88 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni cseh raktárból, ingyenes szállítással.

Tronsmart Shadow

A Tronsmart egy újabb gamer fejhallgatót villantott, azonban a korábbiakkal ellentétben a Shadow névre keresztelt kütyü vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik. A kütyüt Tpye-C porton keresztül tölthetitek fel, a benne található akkumulátor pedig 12 órás üzemidőt biztosít számotokra. Az USB csatlakozó mellett találjátok a vezérlőgombokat, valamint egy mikrofon némító gombot és egy jack portot is. 2,4 GHz-s frekvencián csatlakozik a gépetekhez, persze az ehhez szükséges USB adaptert megtaláljátok a dobozban. A gyártó szerint Xbox One-nal és PS4-gyel is működik, így a konzolosoknak sem kell lemondaniuk róla. Az újdonságot 16 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, ha használjátok a GKBTSCZ9 kuponkódot.

hirdetés