hirdetés

Folytatódnak a Geekmaxi tavaszi akciói, sok kedvezménnyel

Brutálisan olcsó 500 W-os rollert vehettek mindössze 2 napig

hír
Folytatódnak a Geekmaxi tavaszi akciói, sok kedvezménnyel 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-03-27

Következő szakaszába lépett a Geekmaxin a márciusi Super Sale, a feltételek változatlanok, a termékpaletta azonban frissült. Bekerült néhány roller – ebből a Kirin M3 brutálisan olcsó, ezt mindenképpen nézzétek meg – egy atkaeltávolító, egy robotporszívó és egy hangszóró a kínálatba, de persze számtalan egyéb érdekességgel is találkozhattok.

Geekmaxi tavaszi vásár – Így indul a buli

Nem mondok semmi újat azzal, hogy ismételten vannak úgynevezett kategória kuponok, amiket csak bizonyos termékekre pakolhattok rá, az árakat viszont szépen leviszik, szóval használjátok őket. Mivel ezekből kategóriánként csak 500 darab van, ezért érdemes sietni, mert viszonylag gyorsan el szoktak ezek fogyni. A Super Sale aloldalát ezen a linken találjátok, de mi is kirészletezzük a lényeget:

  • 3% kedvezmény laptopokra, tabletekre és monitorokra: FGZMSQYF 
  • 4% kedvezmény elektromos biciklikre és elektromos rollerekre: DLB5QNZR 
  • 4% kedvezmény robotporszívókra: MAT5CXPC 
  • 4% kedvezmény power stationökre: JAK2WUL9 

És akkor most jöjjenek a termékek.

A motoerő 500 W,

ami azért nagyon lényeges, mert így már van esély arra, hogy egy átlagos súlyú embert egy közepes emelkedőn is felvigyen. Azt hagyjuk is, hogy hány fokot ad meg a gyártó a meredekségmászásra, mert biztosan nem igaz, maximum arra jó, hogy sírva nevessetek rajta. Vannak további érdekességek, amit ebben az árkategóriában nem láttam még sehol. Az egyik a kormányba épített számzáras acélkábel, amivel le tudjátok zárni a járművet. Nyilván ez sem egy életbiztosítás, de ehhez már erővágó kell, ami nem lesz minden járókelő zsebében. A másik az NFC-s zárolhatóság, ezzel le lehet tiltani az elektromotort, ilyenkor elvileg nem lehet elindítani az M3-at.

Korábban, mikor írtam róla, akkor 238 000 Ft-ot kértek érte, most viszont 111 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, ami kevesebb mint félár, viszont csak 2 napig él az akció, március 27. és 28. között. Ennyiért nemhogy 500 W-os, de leginkább semmilyen normális elektromos kétkerekűt nem lehet kapni, szóval akinek kell, az most vigye. EU raktárból érkezik, a szállítás pedig kevesebb, mint 1 EUR.

Ha meggyőzött benneteket a termék, akkor a PJ8G12MH  kuponkóddal 38 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, ami lényegesen kevesebb, mint a konkurens termékek 45-50 000 Ft-os ára.

Még a felmosópárnát is képes megtisztítani, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, ezután pedig forró levegő segítségével mindent szépen megszárít. Tehát a robotra elég 1-2 havonta ránézni, akkor is csak a tartályokat kell üríteni. Magától értetődik, hogy teljesen okos, okostelefonos appról lehet vezérelni mindent, de olyan funkciókkal rendelkezik, amit nem is lehetne máshogy megvalósítani.

A gép egyértelműen felsőkategóriás masina. Ha egy garzonba szeretnénk porszívót, akkor nem ez lesz a megfelelő gép, de nagyobb családi házakban már ki lehet használni a tudását. Az X24SNiwD  kód használatával 326 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni EU raktárból, a szállítás díja pedig elhanyagolható.

Proscenic P8 Plus – Másodvonalas olcsóság

A Proscenic P8 Plus egy teljesen átlagos állóporszívó, cserébe viszont meglehetősen keveset kérnek érte. A szívóereje 15 000 pascal, a mögöttes teljesítmény 180 W, ez percenként 80 000 motorfordulatot jelent. A folyamatokat egy LCD kijelző segítségével követhetitek nyomon, míg az üzemidő attól függően alakul, hogy a normál vagy az erősebbik fokozatot használjátok-e. Előbbiben a motoros fej feltételétől függően 25-35, utóbbiban 18-20 perc a várható működési idő egyetlen feltöltéssel. A por kiszűréséről egy többlépcsős rendszer gondoskodik, ennek egyik legfontosabb eleme a HEPA filter, ami a mikroméretű részecskéket is a tartályban tartja. A cég azt állítja, hogy a puha hengerkefére nem tekeredik fel a haj és az állatszőr, ami egy hatalmas előny, hiszen elég gyűlöletes meló ennek a kipucolása.

A termékhez számtalan kiegészítőt adnak, ami tovább növeli a felhasználási lehetőségeket, van billentyűzet takarító toldó, szűkítő résekhez és sörtés kefe is, a morzsák eltakarításához. A Proscenic P8 Plus porszívóért az MhhjUIrR  kóddal 39 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek EU raktárból, és a szállítás ingyenes.

hirdetés