hirdetés

Ezek a hét legjobb ajánlatai a Geekbuyintól

Kuponnal még olcsóbb

hír
Ezek a hét legjobb ajánlatai a Geekbuyintól 1
írta: hajas
2020-02-01

Összeszedtem nektek pár igazán ütős terméket a Geekbuyingról. Találhattok porszívót, hangszórót, órát és akciókamerát. Ne felejtsétek el a Geekbuying évkezdő kuponjait felhasználni, hisz így még többet tudtok spórolni. Ha esetleg nem tudnátok miről van szó, akkor érdemes elolvasni korábbi cikkemet, amiben részletesen leírtam, hogy milyen kuponokat kaptok a Geekbuyingtól.

Tronsmart T6 Plus

A Tronsmart T6 Plus-ról korábban már készítettünk egy tesztet, a készülék pedig nagyon elnyerte a tetszését a szerkesztőségnek. Kiváló hangzással rendelkezik, ráadásul a TWS módot is támogatja, azaz össze tudtok kötni két készüléket, így sztereó módban is hallgathattok zenét. Akár 15 órán keresztül lehet rajta zenét hallgatni, töltése pedig USB-C kábellel történik. Ez visszafelé is működik, hisz power bank-nek is használható. IPX6-os vízállóságot is kapott, tehát túl fogja élni, ha véletlen leöntitek valamivel. Ha használjátok a GKB20REG11 kódot, akkor 16 500 forintos áron juthattok hozzá.

Amazfit GTR

Az Amazfit GTR szerintem a Huami eddigi legelegánsabb órája. A gyártó két különböző méretben adta ki a készüléket: 47 és 42 mm-es változatban érhető el, utóbbi a hölgyek számára lehet kedvezőbb. Remek funkciók, gyors rendszer, gyönyörű AMOLED kijelző mind a GTR erőssége. Érdemes elolvasni a róla készült tesztünket, ha még több információt szeretnétek megtudni róla. A GKB20REG11 kóddal 38 000 forintos áron kaparinthatjátok meg.

Hawkeye Firefly X

A Hawkeye Firefly X kompakt méretű, 6,75 x 4,55 x 3,45 cm-es méreteivel egyáltalán nem nagy, súlya pedig 123 gramm. Kifejezetten nagy előnye, hogy tok nélkül is vízálló, IP66-os besorolást kapott. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy búvárkodni lehet benne, viszont nem éri baj, ha ráfröccsen valami. Az elején található egy 12 megapixeles SONY IMX377-es szenzor, mellyel akár 4K-ban is tudtok videót rögzíteni 60 fps-sel, amire sok olcsó akciókamera nem képes. Hátra pedig egy 2,35 colos IPS érintőkijelző került. 1200 mAh-s akkujával körülbelül 2 órán át használhatjátok. A GKB20REG12 kuponnal 49 000 forintért lehet a tiétek, ez az ár pedig azoknak lehet előny, akik nem szeretnének drága akciókamerát vásárolni.

hirdetés