hirdetés

Elstartolt a Jimmy Brand Festival a Geekbuyingon

Jimmy termékek nagy leárazása

hír
Elstartolt a Jimmy Brand Festival a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-08-11

Akik szeretik a Jimmy termékeket, vagy épp egy új porszívó vásárlásán törik a fejüket, azoknak remek hírem van: elstartolt a Jimmy Brand Festival, melynek keretein belül a legnépszerűbb Jimmy termékeket tudjátok jelentős kedvezményekkel megvásárolni, ráadásul néhány készülékhez exkluzív kuponokat is hoztam. Mindegyik termék EU raktáras, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Jimmy JV83

A JV83 is járt már szerkesztőségünkben, egész pontosan 2019 nyarán. Ha még nem olvastátok volna, akkor ajánlom figyelmetekbe a róla készült tesztünket, hiszen rengeteg fontos információt tudhattok meg róla. A készülék 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, és egy töltéssel 1 órán át bírja. Nagyon sok kiegészítő van itt is a dobozban, melyek közül kiemelném a gégecsövet, mellyel a nehezen elérhető helyeket szabadíthatjátok meg a piszoktól, de a kefés fej és a könyökcsatlakozó is nagyon praktikus. Ahogy minden Jimmy porszívóban, így a JV83-ban is az allergéneket, valamint a port a HEPA szűrő köti meg. Ha használjátok a JIMMYJV83 kódot, akkor 53 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a porszívót.

Jimmy H8 Pro

A Jimmy H széria tavasszal bővült három új taggal, most a középső modellt, a H8 Prót vásárolhatjátok meg kedvezményes áron. Ez a készülék is járt nálunk, a róla készült tesztünket ide kattintva érhetitek el. A poresz kifejezetten erős, 25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, ezt a teljesítményt sok konkurens porszívó megirigyelné. Ezen a modellen is megtalálható a mostanában igen népszerű OLED kijelző, ami többek közt mutatja az akku állapotát, az aktuális üzemmódot, valamint itt láthatjátok, ha esetleg karbantartást igényel a porszívó. 70 perces üzemidejének köszönhetően még egy nagyobb lakást is könnyedén kitakaríthattok vele, de akár az autótokat is kipucolhatjátok. A dobozba egy rakás kiegészítőt belepakoltak, a 3 különböző szűkítő fej mellett még egy flexibilis csövet is találtok, melynek segítségével a nehezen elérhető helyeket is megszabadíthatjátok a piszoktól. Ha vásárlás előtt bepötyögitek a megfelelő mezőbe a JIMMYH8PR kuponkódot, akkor 75 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megvásárolni Lengyelországból.

Jimmy WB55

A legtöbb Jimmy porszívó egyik előnye, hogy rendelkezik atkaeltávolító fejjel. Sokan viszont nem szeretnék lecserélni a meglévő, kiválóan működő készüléküket, viszont örülnének egy atkaporszívónak. A Jimmy WB55 pontosan erre a célra született. A készülék a matracokból, ágyneműkből, párnákból nagy hatékonysággal távolítja el az oda nem illő dolgokat, mint például a poratkákat, finom portelhalt hámsejteket. A kefés forgófej magas fordulatszámon forog, plusz a kütyü apró mozdulatokkal ütögeti a kezelt felületet, ezáltal fellazítja a koszt, amit a 600 wattos motor a tartályba juttat. A kütyü UV fénnyel is átvilágítja a területet, ami megöli az apró élőlényeket. Az ára is nagyon kedvező, ha használjátok a JIMMYWB55 kódot, akkor csupán 22 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni.

hirdetés