hirdetés

DHGate top ajánlatok a hétre

Kütyük, bomba áron

hír
DHGate top ajánlatok a hétre 1
írta: hajas
2020-05-13

Elhoztam nektek a DHGate legjobb ajánlatait a hétre. A felsorolásban találtok okosmérleget, hajnyíró gépet, okostelefont és robotporszívót is. A termékek áfamentesek vagy az áruk miatt, vagy pedig a szállítási mód miatt, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt. Ha valaki nem ismeri a DHGate-et, itt olvashat róla részletesen, jó tanácsokat a biztonságos vásárláshoz pedig ebben a cikkben találtok.

Xiaomi Enchen hajnyíró

A karantén alatt sokan megtanulták levágni saját hajukat, ráadásul ezzel időt és pénzt tudnak spórolni. Ha ti is belevágnátok, akkor először egy jó minőségű hajnyíró gépet kell beszereznetek, az Enchen terméke pedig tökéletes választás. Találtok rajta egy távtartót, amit a gépre rajzolt értékek alapján tudtok állítani 0,7-21 milliméter között. A vágásért kerámia kések felelnek, amik szinte sosem kopnak el és még a sűrű hajjal is jól megbirkóznak. Akkumulátoros, így a kábel nem fog akadályozni hajvágás közben, ráadásul Type-C porton keresztül tudjátok tölteni, teli akkuval pedig másfél órán keresztül működik a gép. Fekete vagy fehér színben tudjátok megvenni, a DHY5 kuponnal pedig mindössze 5000 forintba kerül, ráadásul nincs szállítási költség.

Xiaomi Redmi Note 9S

Nemrég érkezett meg a Redmi Note 8 méltó utódja, a Redmi Note 9S. Sok mindenben fejlődött az elődhöz képest. Óriási, 6,67 colos, FHD+ felbontású IPS panelt kapott, amit Gorilla Glass 5 véd. A készülék gyorsaságáról a Snapdragon 720G processzor gondoskodik, ami mellé 4 GB RAM és 64 GB-os tárhely társul, így lesz hely bőven az appoknak és a képeknek. 4 kamera található hátul, melynek a fő szenzora 48 megapixeles, előre pedig egy 16 MP-es szelfikamera került. Akkumulátora óriási, 5020 mAh-s, töltéséről pedig a 18 wattos gyorstöltő gondoskodik. Kék, szürke és fehér színben tudjátok megvásárolni 52 600 forintért, ha használjátok a DHgateN9S kuponkódot, ingyenes, áfamentes, SF eParcel szállítással.

Xiaomi Mi Robot

A Xiaomi egyik legkedveltebb robotporszívóját korábban már teszteltük, nagyon szerettük. Bár manapság már jóval többet tudnak a robotporszívók, ott van például az S5 Max, aki a szobákat is felismeri, okosan adagolja a vizet, és egy csomó olyan funkcióval van ellátva, amire sokatoknak nincs szüksége. Nálam a Mi Robot több, mint egy éve teljesít szolgálatot, és nagyon szeretem. Az alapvető funkciókat tudja: időzíthető, állítható a szívóerő, lézeres szenzorral készít térképet, amit az appon meg lehet nézni, és persze visszatér magától a dokkolóra, ha végzett a takarítással. Nekem ezek a funkciók bőven elegendőek. Bátran ajánlom nektek is, biztosan szeretni fogjátok. Ha használjátok a DHXMVC kódot, akkor 69 800 forintért juthattok hozzá, spanyol raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés