hirdetés

Hírek

Játékok és szoftverek olcsón
AvastLVLGOMicrosoftOfficeVisioWindows 10

Játékok és szoftverek olcsón

Ha nem elég a Steam Summer Sale

írta: Atika2019.06.28.

A LVLGO most is kitett magáért és nem csak Microsoft termékekkel, hanem víruskereső licencekkel és egész jó játékfelhozatallal is rendelkezik. Ahogyan megszokhattátok kaptunk kuponokat is, amivel lejjebb nyomhatjátok az árakat.

Hóvégi telefonmustra

Hóvégi telefonmustra

Ezek voltak a kedvenceitek

írta: Rolla2019.06.27.

Ebben a hónapban is érkezett újdonság a Xiaomi Mi 9T személyében, ami leginkább a pop-up kamerája miatta menő, de továbbra is szerepel a listán a középkategóriás közönségkedvenc, a Xiaomi Redmi Note 7. Hogy az összesítés közben naprakészek maradjatok, megmutatom a legújabb Ulefone Power 6-ot, ami esélyes, hogy a következő hónapban már letolja a listáról a Redmi Note 7-et. De jósolgatások helyett nézzük meg inkább, mik szerepelnek júniusban a kedvencek között.

Kugoo S1 Pro és Kugoo G-Booster
elektromos rollerGeekbuyingKugooKugoo G-BoosterKugoo S1Kugoo S1 Pro

Kugoo S1 Pro és Kugoo G-Booster

Ki a kicsit nem becsüli

írta: Rolla2019.06.26.

A tegnapi cikkben olvashattatok az elektromos járművek összes előnyéről, és megmutattam egy alap rollert, ami árban és tudásban is tökéletes a beugró szinten. Azok számára viszont, akik rögtön belecsapnának a dolgok közepébe, vagy a jelenlegi közlekedési eszközüket váltanák le, itt van rögtön két alternatíva is, amik már kicsit komolyabbak. A pláne az egészben, hogy a tegnapi Kugoo S1-hez hasonlóan itt is jár a vásárlási utalvány, ami azt jelenti, hogy a vételárból visszakaptok 8.500 forintot kupon formájában, amit a Geekbuying oldalán levásárolhattok.

Most csapjatok le a Kugoo S1-re
elektromos rollerKugoo S1Xiaomi

Most csapjatok le a Kugoo S1-re

Kuponnal és ajándékkal

írta: Rolla2019.06.25.

Ha eddig még kimaradtatok a jóból, és nincs elektromos járművetek, esetleg váltanátok, akkor érdemes figyelnetek. Sokszor hallottatok már nálunk is a rollerek, uniciklik és segwayek előnyeiről, illetve az utcán lépten-nyomon belefuthattok a különböző elektromos közlekedési eszközökbe. A Geekbuying jelenlegi akciójában a Kugoo S1-et vehetitek meg jó áron, ráadásul jár hozzá egy ajándék 8.500 forintos kupon, amit levásárolhattok az oldalon.

Élet a Mi Band 4-en túl
AlfawiseGearbestokoskarkötőOkosóra

Élet a Mi Band 4-en túl

Okosórák és karkötők

írta: Rolla2019.06.25.

Bár most az új Xiaomi Mi Band 4 elviszi a figyelmet a többi okosóráról és karkötőről, ha esetleg nektek nem jön be, vagy más ár- és tudáskategóriában keresgélnétek, akkor itt van pár alternatíva. A legismertebb név a listáról valószínűleg az Alfawise, hiszen már projektorral, mini PC-vel és transzmitterrel is találkoztunk tőlük, ezért most rögtön két típust is mutatok nektek. És hogy ne csak okoskarkötők legyenek, nézzetek meg két okosórát, amik elsősorban azok számára ajánlott, akiknek a tudás mellett az órakülalak is fontos.

Geekbuying 7. évforduló
Black Shark 2EU raktárGeekbuyingJimmy JV51kedvezménykupon

Geekbuying 7. évforduló

De mi mindent is találhattok?

írta: Rolla2019.06.24.

Igazából 20 cikk is kevés lenne arra, hogy megmutassam a játékokat, EU raktáras kiárusításokat, kuponokat, ruházati cikkeket vagy a telefonokat, ezért úgy gondoltam, csinálok egy gyors misungot a Geekbuying oldalán található kedvezményekből. Itt továbbra is a teljesség igénye nélkül, de mégis több mindent nézhettek meg egy helyen.

Aliexpress kütyü válogatás
AliexpressbluetoothHangszórókütyü válogatásVasember

Aliexpress kütyü válogatás

Vicces cuccok fillérekért Vol 13.

írta: Rolla2019.06.24.

Az Aliexpress továbbra is bőven tud érdekességekkel és furcsaságokkal szolgálni, nem véletlenül ez a kedvencem a rendelős oldalak közül. Hogy melyik a nagyobb, az emberi hülyeség, kreativitás vagy a lustaság, azt sajnos nem tudom, de mindegyikre találni bőven példát. A mai termékek között szerepel például üvegnyitó, ehető aranyfólia és Vasember Bluetooth-os hangszóró is, de azok számára is van tippem, akik a nyári nagy meleg helyett inkább decemberért imádkoznak.

Notórius késő vagy? Akkor ez a te válogatásod
1MoreBaseusMicrowearOkosóraóraTWS

Notórius késő vagy? Akkor ez a te válogatásod

Xiaomi Youpin TIMEROLLS

írta: Toobee2019.06.22.

A Xiaomi Youpin TIMEROLLS tökéletes választás a hagyományos órák kedvelőinek, tapasztalatból mondom, hogy nagy segítség a pontosság betartásában. Tartom magam ahhoz, hogy az óra öltöztet, ezért ajánlom, hogy mindenki tartson 3-4 darabot otthon. Ez persze csak akkor működik, ha megfelelő ár társul mellé, a mai válogatásban pedig pont ilyen, „fillérekért” megvásárolható időmérő eszközöket, és egy fülhallgatót mutatunk be.

Nyerjetek egy OnePlus 7 Pro okostelefont
akciókameraGeekbuyingmi band 4OnePlus 7 ProXiaomi

Nyerjetek egy OnePlus 7 Pro okostelefont

Pörög a Geekbuying

írta: Rolla2019.06.22.

Tényleg nem aprózza el a Geekbuying a 7. évfordulóját, hiszen a bemelegítő kupongyűjtögetés után most még nagyobb díj a tét: megnyerhetitek a legújabb kedvencet, a OnePlus 7 Pro okostelefont. Ha már elvesztetek a mobilnevek között, akkor ez az a típus, aminek az Asus Zenfone 6 és a Xiaomi Mi 9T mellett pop-up kamerája van, remélem, így kicsit szűkült a kör. Emellett kisebb ajándékokra is pályázhattok, ezért mindenképp megér egy próbát. Ha pedig a biztosra szeretnétek menni, akkor válogassatok az akciós termékek között, hiszen többek között a Xiaomi Mi Band 4-et is beszerezhetitek most ajándék védőfóliával és szíjjal.

Újabb érdekes termékek olcsón
állóporszívómagasnyomású mosóRoborockrobotporszívóXiaomiXiaomi Jimmy JW31

Újabb érdekes termékek olcsón

Xiaomi nagynyomású mosó, robot- és állóporszívó

írta: Toobee2019.06.21.

A mai válogatásban felsőkategóriás termékeket mutatunk be nektek,  remek ár-érték aránnyal. Ezért került be a kalapba a Xiaomi Jimmy JW31, mely annyira belopta magát a szívembe, hogy legszívesebben minden nap használnám. Öröm vele a munka, ahogyan a többi termékkel is, melyekre hoztunk nektek kuponkódokat is.

hirdetés