hirdetés

Hírek

Hogyan éld túl a nyarat?

Hogyan éld túl a nyarat?

Életmenő cuccok Aliról

írta: Rolla2019.07.05.

Imádom a nyarat, engem az sem zavarna, ha az év 365 napján 30 fok lenne. Ilyenkor mindenki lazább, jóval több a szabadtéri lehetőség, mint télen, és nincs is jobb annál, mikor ismerősökkel és ismeretlenekkel éjszakákat át lehet beszélgetni vagy bulizni a langyos éjszakában. Leginkább az Animal Cannibals ,,Budapest nyáron sokkal szabadabb” című műve írná le a rajongásomat a nyár iránt, ezért nem is ragoznám tovább. Helyette inkább most kicsit ünneprontóként az évszak kellemetlenségeiről és ezek kiküszöböléseiről beszélnék.

Vezeték nélkül fülhallgatók válogatása
Bluedio HiRedmi AirDotsXiaomi 1More E1026BTXiaomi AirDots Pro

Vezeték nélkül fülhallgatók válogatása

Xiaomi 1More E1026BT és a többiek

írta: Toobee2019.07.04.

Jó dolog a vezeték nélkül fülhallgató, bár ameddig nem teszteltem őket, annyira nem éltem meg világmegváltó újdonságnak a dolgot, de a Lenovo Air rádöbbentett, hogy mennyire hasznos eszközök. A Xiaomi 1More E1026BT erre jókora lapáttal tesz rá a minőségre, de a válogatás többi termékét is nézzétek meg. Aki nem szeretne sokat költeni, azt megnyugtatom, hogy 4.500 Ft-ért is ajánlunk terméket.

Menő cuccok EU raktárból, áfamentesen
Kugoo S1Xiaomi Jimmy JW31Xiaomi Mi Notebook ProXiaomi Roborock S50

Menő cuccok EU raktárból, áfamentesen

Xiaomi Jimmy JW31 akkumulátoros mosó

írta: Toobee2019.07.03.

A mai válogatásban csupa olyan kütyüt fogtok találni, amiket EU raktárból küldenek, ezért áfamentesen juthattok hozzá, rekordgyorsasággal. A nem titkolt favoritom is akciós, a Xiaomi Jimmy JW31, melynek a megvétele óta számtalan bringa pihente ki a sarazás utáni fáradalmakat, sok-sok autó tisztult meg, és megannyi "spriccelős" feladatra is befogtam már. A többi termék is hasonlóan sokoldalú, érdemes megnézni a felhozatalt.

Az örök kérdés
AliexpressGeekbuyingMi 9TventilátorwebshopokXiaomi

Az örök kérdés

Melyik a legolcsóbb webshop?

írta: Rolla2019.07.03.

Ha kipipáltátok az első lépést és kiválasztottátok a legújabb kedvenc terméketeket, akkor érdemes gyorsan átfutni a legnépszerűbb webshopok oldalát és a kupontáblát, hogy biztosan a legolcsóbb helyről szerezzétek be. De melyik a legolcsóbb? Lelőném a poént az elején, egy nem teljeskörű gyors körbetekintés alapján a Geekbuying bizonyult a legjobbnak. Ez persze változhat, főleg, ha a többi oldal rálicitál egy kuponnal a másik árára, és erre a legnagyobb szerencsénkre a kínai shopok rivalizálásának köszönhetően sokszor látunk példát.

Okosórák, míg a szem ellát
AmazfitAmazfit Verge LiteXiaomiXiaomi Mi Band 4

Okosórák, míg a szem ellát

Fókuszban az Amazfit

írta: Rolla2019.07.01.

A tesztelt okosóráink között az Amazfit is felbukkan rendszeresen, és lebőgés nélkül szokta abszolválni a feladatait. Ár-érték arányban az egyik legjobb, hiszen ismert, jó minőséget kaphattok legfeljebb 35.000 forintért, de akár felennyiért is találhattok közöttük időtálló darabot. Ráadásul most 27.000 forint felett 850 forint kedvezményt is kaptok. Csak rajtatok áll, hogy a karkötők vagy az órák felé húz a szívetek, és ha az Amazfit órák közül egyik sem jön be, akkor nézzétek meg a többi márka nagyjait is.

Ha nyár, akkor fesztivál

Ha nyár, akkor fesztivál

Banggood-féle setlist

írta: Rolla2019.06.30.

Tisztára, mint az itthoni fesztiválszezon. Amint véget ér az egyik, indul a másik, most a Banggood indította el a saját buliját, és eddig a sok nyeremény miatt ez néz ki a legjobbnak. Egészen július 12-ig tart az esemény, aminek a bevezetője július 2-án ér véget. Van itt minden szép és jó, például a sima egykattintásos szerencsekerék pörgetések helyett most egy komplett kis mini játékot kaptok, amit letölthettek a telefonotokra, és összesen 1.000.000 dollár értékben kaphattok ajándékokat. Lájkoljátok az oldalt, gyűjtsetek pontokat, az eredményetekről pedig lőjjetek egy képernyőfotót és töltsétek fel kommentbe Fb-on. Július 12-én lesz a sorsolás, ahol 7 szerencsés nyertest választanak ki. És hogy két játék közben se unatkozzatok, itt van pár jó cucc, ráadásul extra kupon is jár hozzájuk.

Ezekkel a kütyükkel biztosan megkönnyíted az életed
DrónDVR kameraHohem isteadyisteadyXiaomi

Ezekkel a kütyükkel biztosan megkönnyíted az életed

Hohem iSteady Pro 2 gimbal és sok minden más

írta: Toobee2019.06.29.

A mai válogatásban rengeteg hasznos, nyári kütyüvel érkeztünk, amiket kifejezetten jó áron érhettek el. A nyaralási élmények rögzítéséhez a Hohem iSteady Pro 2 gimbalt javaslom, amihez nem fontos megvenni a legújabb GoPro-t, a régebbi modellek minőségét is remekül feljavítja. Az ára csak 21.300 Ft, ez az egyik legolcsóbb, már használható modell, mely belépő a stabilizátorok világába. Természetesen a repertoár ennyiben nem merül ki, drón, borotva, autós kamera és karóra is olcsón kelleti magát.

Telefonok, telefonok mindenhol
Doogee S70Mi 9Mi 9 SEMi 9TRedmi Note 7strapatelefon

Telefonok, telefonok mindenhol

Ti mi alapján választotok?

írta: Rolla2019.06.29.

Nálunk, az irodán belül is megoszlanak a vélemények arról, hogy mi alapján érdemes telefont választani. Ha az időtök nagy részét számítógép közelében töltitek, esetleg a laptop is mindig a hónotok alatt van, akkor kevésbé lényeges az, hogy egy telefon mindent tudjon, viszont sokak számára fontos, hogy a világ összes "fícsörét" is véghezvigye a mobil. Szerencsére ma már nem a teljesen buta és a horror árú zsebszámítógép közül kell választani, hiszen ezek mellett a telefonok mellett sok alternatíva van a két véglet között.

Játékok és szoftverek olcsón
AvastLVLGOMicrosoftOfficeVisioWindows 10

Játékok és szoftverek olcsón

Ha nem elég a Steam Summer Sale

írta: Atika2019.06.28.

A LVLGO most is kitett magáért és nem csak Microsoft termékekkel, hanem víruskereső licencekkel és egész jó játékfelhozatallal is rendelkezik. Ahogyan megszokhattátok kaptunk kuponokat is, amivel lejjebb nyomhatjátok az árakat.

Hóvégi telefonmustra

Hóvégi telefonmustra

Ezek voltak a kedvenceitek

írta: Rolla2019.06.27.

Ebben a hónapban is érkezett újdonság a Xiaomi Mi 9T személyében, ami leginkább a pop-up kamerája miatta menő, de továbbra is szerepel a listán a középkategóriás közönségkedvenc, a Xiaomi Redmi Note 7. Hogy az összesítés közben naprakészek maradjatok, megmutatom a legújabb Ulefone Power 6-ot, ami esélyes, hogy a következő hónapban már letolja a listáról a Redmi Note 7-et. De jósolgatások helyett nézzük meg inkább, mik szerepelnek júniusban a kedvencek között.

hirdetés