hirdetés

Hírek

Miért jó elektromos rollerrel vagy kerékpárral közlekedni?
elektromos biciklielektromos rollereMAGSzponzorált tartalomXiaomi

Miért jó elektromos rollerrel vagy kerékpárral közlekedni?

Gyors, kényelmes és környezetbarát

írta: molcsa2021.02.12.

Ha már találkoztál a Xiaomi elektromos rollereihez hasonló e-járművel, esetleg már próbáltál is ilyet, akkor lényegében megtapasztaltad a száguldás élményét. Az e-kerékpár vagy az elektromos roller megléte hasznos lehet az alapvető rövid távú utazásokhoz, miközben arra ösztönöz, hogy környezetbarát módon közlekedj, hiszen ezek az eszközök nem szennyezik a természetet.

Smart Tech, Better Living akció a Geekbuyingon
GeekbuyingJimmyvezeték nélküli porszívóXiaomi

Smart Tech, Better Living akció a Geekbuyingon

Okoskütyükkel könnyebb az élet

írta: hajas2021.02.10.

Óriási kütyüvásár kezdődött a Geekbuyingon, ugyanis elstartolt a Smart Tech, Better Living akcióhullám. Egy rakás kütyü árát csökkentették, extra kuponokat biztosítanak számotokra, de exkluzív kuponokat is kaptunk tőlük három Xiaomi Jimmy porszívóra is.

Ali Love Deliver: Az Amazfit Store-ban van értelme a Valentin-napnak
AliexpressAmazfitvalentin nap

Ali Love Deliver: Az Amazfit Store-ban van értelme a Valentin-napnak

Okosórák, tök jó áron

írta: SonkaMod2021.02.10.

Évek óta tart a trend, hogy Valentin-napon az összes nagy cég igyekszik a saját portékáját eladni. Az nem érdekli őket, hogy mondjuk egy fogkefének nincs sok köze a szerelemhez, vagy hogy nem egy tésztaszaggató fogja boldoggá tenni a párunkat, hanem mindenki csak eladni akar. Ezt a jelenséget lehet szeretni vagy nem szeretni, de ebből a napból is egyre inkább egy vásárló ünnep lesz, ha azért nem is akkora, mint a karácsony környéki napokból, de azért jelentős.

Intel Core i9 processzoros mini PC-k 200 000 forint körül
Banggoodhystoumini PCNvisen

Intel Core i9 processzoros mini PC-k 200 000 forint körül

Sőt, van 200 alatt is

írta: SonkaMod2021.02.09.

Az Intel legmenőbb, legerősebb, legdrágább processzorai az i9-ek (ha nem számoljuk a szerver processzorokat), és lefogadom, hogy sokan nem is gondolnák, hogy a kínaiak ilyen chipre épülő noname mini PC-ket is gyártanak. Pedig nem is egy elérhető belőlük a piacon, és olyan bődületesen alacsony áron adják őket, hogy legalább egy pillantásra érdemes őket megvizsgálni. Még szerencse, hogy a neten ezekről elég sok review olvasható és nézhető, így nem kell vakon beleugrani egy vásárlásba.

Windows 10 és Office páros ajánlatban
GoDeal24MicrosoftszoftverWindows

Windows 10 és Office páros ajánlatban

Valentin-napi leárazás

írta: hajas2021.02.09.

Hétvégén Valentin-nap, ami olyan szempontból szerencsés, hogy több időt tölthettek a párotokkal. Ha még semmilyen ötletetek nincs, hogy mit vegyetek a másiknak, akkor csekkoljátok a GoDeal24 Valentin-napi akcióit, hiszen egy rakás Microsoft terméket vásárolhattok meg bomba jó áron, legyen az Windows 10 vagy Office, melyek a home office elengedhetetlen kellékei.

Valentin-napi akciók a Geekmaxinál
360DreameGeekmaxiJimmyporszívó

Valentin-napi akciók a Geekmaxinál

Közeleg a szerelmesek ünnepe

írta: hajas2021.02.08.

A Geekmaxi is rákapcsolt a Valentin-napi akciókra, ennek köszönhetően rengeteg népszerű kütyüt vásárolhattok meg kedvezményes áron. Ha már unjátok a csokit vagy rózsákat, hiszen többek közt okosórákat, robotporszívót vagy állóporszívót vásárolhattok meg olcsóbban. Néhány termékre extra kuponokat is hoztam nektek, ezeket lentebb találjátok.

Super Deals a Geekbuyingnál
Geekbuyingokos zárbetétwe.lock

Super Deals a Geekbuyingnál

Kütyük szuper áron

írta: hajas2021.02.08.

Ki ne szeretné az akciókat és a kuponokat? A Geekbuyingon bőven találtok belőlük, hiszen elstartolt a Super Deals akcióhullám, melynek keretein belül számos kütyüt szerezhettek be olcsóbban, ráadásul extra kuponkódokat is hoztam nektek. Persze a termékajánló sem maradhatott ki, a cikkben ma a WE.LOCK elektronikus zárbetét ismerhetitek meg.

Új gamer fülhallgató márka: Zime
AliexpressfejhallgatóTWSzime

Új gamer fülhallgató márka: Zime

Két TWS füles és egy fejes a repertoár

írta: SonkaMod2021.02.08.

A Zime igazi kínai garázscég, akik azt tűzték ki célul maguk elé, hogy remek fej- és fülhallgatókat gyártsanak gaminghez. Tavaly novemberben jelentek meg először az Aliexpressen a Winner nevű TWS fülhallgatójukkal, amit azóta remek ütemben értékesítenek, és így már egy csomó jó értékelés született a termékről. A 2021-es évet úgy indították, hogy két újabb eszközüket dobták piacra, a Ranger fejhallgatót és a Robin TWS fülest.

OneOdio valentin napi kedvezmények
ANCfejhallgatóOneodiovalentin nap

OneOdio valentin napi kedvezmények

Love, music, hapiness

írta: Don Kartács2021.02.04.

Újabb ünnep, újabb OneOdio kedvezmények. A cég nem fukarkodik, ha leárazásokról van szó, gyakorlatilag a fél termékpalettájának az árát csökkentette, ismét van 50%-os akció, ráadásul a termékek egy jelentős része a szomszédból - lengyel testvéreinktől - érkezik, ahonnan 1-5 napos szállításra lehet számítani. Az alapból nyomott árat sikerült még lejjebb lökni a többet fizet nagyobb kedvezményt kap módszerével, szóval akinek nemcsak 1-1 darabra, hanem jelentős mennyiségre van szüksége, az is jól járhat.

Roidmi vásár a Geekbuyingon
Geekbuyingrobotporszívóroidmivezeték nélküli porszívóXiaomi

Roidmi vásár a Geekbuyingon

Felsőkategóriás termékek, kedvező áron

írta: hajas2021.02.03.

A Geekbuying leakciózott néhány Rodimi takarítógépet, egészen pontosan a NEX 2 Plus és Pro vezeték nélküli porszívókat, valamint az EVE Plus robotporszívót. A felsőkategóriás kütyük igen magas minőséget képviselnek, az árazásuk pedig ennek ellenére kedvező. Mindegyik gép európai raktárból érkezik, szállítási díj és extra költségek nélkül.

hirdetés