hirdetés

Hírek

20% kedvezmény a Xiaomishopnál
Glamour-napokXiaomiXiaomishop

20% kedvezmény a Xiaomishopnál

Idén is itt a Glamour napok

írta: Don Kartács2021.04.11.

A Mi Fan Festival kapcsán kicsit elsikkadt, de pont most vannak a Glamour-napok is, aminek keretén belül 20% kedvezményt biztosítanak a Xiaomishopban elérhető termékekre a GNSPRING21 kuponkóddal. Porszívó, okosóra, légtisztító, és még sok minden más a felhozatal, érdemes körülnézni a kínálatban. A bolt a szokásos 2 év garanciát kínálja a termékekre, van magyarnyelvű ügyfélszolgálatuk és természetesen hazai raktárról érkeznek a cuccok.

Egy rakás akciós Mini PC kuponnal a Banggoodról
amdBanggoodintelmini PC

Egy rakás akciós Mini PC kuponnal a Banggoodról

Celerontól a Core i9-ig

írta: SonkaMod2021.04.09.

Egy csomó Mini PC-re adott ismét kupont a Banggood, amikből összecsemegéztük a legjobbakat. Van itt minden, ami csak szemnek és szájnak ingere. Van Intel és AMD alapú gép, a filléres alapgéptől a brutális teljesítményű erőműig. Az összes masinára elérhető az áfa- és vámmentes EU priority Line szállítási mód, és mindhez adnak előre telepített, jogtiszta Windowst.

Új kütyük érkeztek a Cafagora
CafagokütyükXiaomi

Új kütyük érkeztek a Cafagora

írta: hajas2021.04.08.

Felkerült néhány új kütyü a Cafago weboldalára, többek közt a nemrég debütált Mi Band 6 is. Ezenkívül találtok még 3D nyomtatót, robotporszívót, csavarhúzószettet és egy aktivitásmérőt is. Mindegyik kütyü az árazás vagy pedig a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok.

Mi Fan Festival a Geekbuyingon
GeekbuyingMi Fan FestivalXiaomi

Mi Fan Festival a Geekbuyingon

Idén sem maradhat el

írta: hajas2021.04.08.

A Geekbuying már jó pár éve csatlakozik a Mi Fan Festivalhoz, ez idén sincs másképp. Az eseménynek köszönhetően számtalan Xiaomi és a gyártó ökoszisztémájába tartozó kütyüt áraztak le, de ahogy azt már megszokhattátok, ilyenkor mindig szerzünk nektek extra kupont is.

Leakciózták a Jimmy H széria legújabb tagjait
GeekbuyingJimmyvezeték nélküli porszívóXiaomi

Leakciózták a Jimmy H széria legújabb tagjait

Next-gen porszívók

írta: hajas2021.04.06.

Megérkeztek a Xiaomi ökoszisztémába tartozó Jimmy porszívók legújabb H szériás tagjai, azaz a H8, a H8 Pro és a H9 Pro. A Geekbuyingon is kapható mindegyik készülék, ráadásul a debütálás mellé extra kuponokkal is kedveskednek nektek, így még olcsóbban juthattok hozzá az újdonságokhoz.

Mi Fan Festival 2021 már a Xiaomishopnál is
Mi Fan FestivalRedmi Note 10 ProXiaomishop

Mi Fan Festival 2021 már a Xiaomishopnál is

Redmi Note 10 Pro limitált kiadásban

írta: Don Kartács2021.04.06.

Már Magyarországon is elérhető a minden évben megrendezésre kerülő Xiaomi Mi Fan Festival, aminek keretében mindenféle kedvezményekben részesülhettek. Mivel a Xiaomi termékeket érinti, ezért a Xiaomishop is leakciózott néhány cuccot, de például olyan újdonságokat is elérhettek a fesztivál keretein belül, mint a teljesen új, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel büszkélkedő Redmi Note 10 Pro.

Még csak néhány hete kapható, de máris akciós a Poco F3
AliexpressokostelefonPocoXiaomi

Még csak néhány hete kapható, de máris akciós a Poco F3

Így még jobban megéri

írta: hajas2021.04.06.

Épphogy eltelt két hét azóta, hogy megjelent a Poco széria legújabb tagja, az F3. Már akkor is olcsónak számított a versenytársakhoz képest, most pedig már 106 000 forinttól elérhető a Snapdragon 870-es lapkával, 6 GB RAM-mal, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel és 5G-vel felszerelt modell, és a nagyobbik változatért sem kell sokkal többet fizetnetek.

Végre olcsón rendelhető a Redmi Note 10
BanggoodMIUINote 10okostelefonRedmiXiaomi

Végre olcsón rendelhető a Redmi Note 10

Gazdaságos erőgép

írta: SonkaMod2021.04.06.

Egy hónapja jelent meg a Xiaomi Redmi legújabb tagja, a Note 10 és a Note 10 Pro. A hivatalos forgalmazás már egy ideje fut a nagyobb store-oknál, és nemrég a Banggoodnál is debütált az új készülék. Mint ahogy várható volt, ez a webshop nagyon jó áron kínálja a telefonokat, tehát aki eddig várt egy alacsonyabb árra a Note 10 esetében, annak most eljött az idő.

Xiaomi Trouver porszívók bomba áron az ali szülinapon
11. Ali szülinapAliexpressállóporszívórobotporszívótrouverXiaomi

Xiaomi Trouver porszívók bomba áron az ali szülinapon

Ezek még drágábban is bombavételek voltak

írta: SonkaMod2021.04.01.

A Trouver porszívói tavaly év vége fele jelentek meg, és ez a cég is egy Xiaomi almárka. Egy ideig nem került a látókörünkbe, aztán úgy alakult, hogy két porszívójukat is tudtuk tesztelni. Ezek voltak a Solo 10 és a Power 11 modellek, amikről pár nappal ezelőtt jelent meg a részletes beszámolónk. Nagyon tetszett ez a két gép nekünk, mert nagyon nyomott áron kínálnak remek minőséget és extra funkciókat. Az Aliexpress szülinap alkalmából most váratlanul alacsony áron lehet őket rendelni, ahogy a cég egyetlen robotporszívóját, a Findert is.

Szülinapos Amazfit Stratos és egyéb óra akció Alin
AliexpressAmazfitOkosórasportóraStratos

Szülinapos Amazfit Stratos és egyéb óra akció Alin

A fillérestől a csúcsig

írta: SonkaMod2021.03.31.

Az idei Aliexpress szülinap eddig elég jól alakult. A kuponok tartósak, most is működik még egy csomó, a termékekkel alig trükköznek és egy csomó cuccot lehet valóban nyomott áron megvásárolni. Az Amazfit órákról viszont még nem ejtettünk szót, pedig minden nagyobb Aliexpresses eseményen be lehet belőlük vásárolni jó áron. Ez most sincsen másképp, a legjobb akció ezúttal az Amazfit Stratosra van, ami már 24 000 forint alatt megvásárolható EU raktárból.

hirdetés