hirdetés

Hírek

Hamarosan lehull a lepel az Amazfit T-Rex túraokosóráról
Amazfit T-RexOkosóra
írta: hajas2020.01.07.

Hamarosan lehull a lepel az Amazfit T-Rex túraokosóráról

Lassan itt a 2020-as CES kiállítás, melynek idén is Las Vegas ad otthont. Rengeteg gyártó mutatja be ilyenkor legújabb termékeit. A Huami is készül újdonságokkal, az egyik pedig az Amazfit első túra órája, a T-rex. A kütyüt várhatóan január 8-án fogja megismerni a nagyvilág, ennek ellenére pár részletet már közölt a gyártó a készülékről.

Xiaomi Inku BT Z2 hangszóró bútor – Újabb őrület a láthatáron?
BanggoodBT hangszóróXiaomi
írta: Don Kartács2020.01.07.

Xiaomi Inku BT Z2 hangszóró bútor – Újabb őrület a láthatáron?

A Xiaomi "startup keltetője" a Youpin webáruház újabb csodaterméke az Inku BT Z2, ami egy funkcionális bútordarab és egy Bluetooth hangszóró szerelemgyereke. Nemcsak kiváló anyagokból építkezik, hanem még zenél is, és természetesen a rá helyezett telefonokat is tölti vezetéknélküli technológia segítségével. A ceruza viszont vastagon fogott az ár megállapításánál, 75 000 Ft-ot kérnek a dizájntárgyért.

Felkészült a Xiaomi egy esetleges amerikai tiltásra
kínaUSAXiaomi
írta: SonkaMod2020.01.06.

Felkészült a Xiaomi egy esetleges amerikai tiltásra

Talán már sok emberben felmerült, hogy ha az USA még jobban bekeményít, akkor nem csak a Huawei, hanem a Xiaomi is felkerülhet a kereskedelmi feketelistára. Erre az eshetőségre a gyártó is gondolt, és most pár szóban vázolták is, hogy hogyan készülnek az esetleges csapásra. Azt már láthattuk, hogy a tiltás nagyon érzékenyen érinti a gyártókat, hiszen nagyon sok beszállító cég amerikai.

Az amerikai katonák is érzik az USA és Kína közötti konfliktust
katonaságkínatiktokUSA
írta: SonkaMod2020.01.02.

Az amerikai katonák is érzik az USA és Kína közötti konfliktust

Talán azért nem fakadnak sírva a szigorításon a kőkemény tengerészgyalogosok a hír hallatán, de mostantól az USA kormánya tulajdonában lévő telefonokon nem futhat az egyik közösségi média platform. Nem, nem a Facebook, nem az Instagram, hanem a TikTok. Az indok pedig az, hogy ez az applikáció kínai kézben van, tehát potenciális fenyegetést jelent a kényes adatokra nézve.

Teljeskörű revolúció a postán
fostaMagyar Posta
írta: Rolla2019.12.11.

Teljeskörű revolúció a postán

Már majdnem 21. század

Az elmúlt két évben nagyfokú fejlesztéseken esett át a Magyar Posta, aminek célja, hogy minél több terület legyen digitalizálva, így például az ajánlott vagy a tértivevényes leveleket már digitális aláírással és eSzemélyivel is átvehetitek, továbbá szinte valós időben nyomonkövethető a küldemény útja. Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter kijelentette, hogy: ,,Az elektronikus kézbesítő rendszer bevezetése új korszakot jelent a postai szolgáltatások körében."

Érkezik az első középkategóriás 5G-s telefon
5GRedmi K30Xiaomi
írta: Rolla2019.12.10.

Érkezik az első középkategóriás 5G-s telefon

Itt a Redmi K30

A Xiaomi megígérte, és meg is csinálta: ma jelentették be a jövő évi listáról az első telefont, a Redmi K30-at. Mint már olvashattatok róla, a Xiaomi azt a célt tűzte ki, hogy 2020-ban legalább 10 telefont dob a piacra, ráadásul a legtöbb 5G képes lesz. A technológia és a lehetőség nem új, az viszont igen, hogy terveik szerint nemcsak a zászlóshajókba, hanem a középkategóriás készülékekbe is 5G képes chipet tesznek. A sort a Redmi K30 indítja, ami akár már 85 000 forintnyi jüanért beszerezhető. Ez tényleg nem rossz ajánlat, elég csak megnéznetek más 5G-s telefonok árát.

EU raktárból, RendeljKínait kóddal
borotvaEU raktárFiidoGeekbuyingXiaomi
írta: Rolla2019.12.06.

EU raktárból, RendeljKínait kóddal

Így nem kell sokat várnotok

A nagy sikerre való tekintettel van ismét néhány RendeljKínaitos kupon, amivel még többet spórolhattok a termékek árából. Ezeket a cuccokat ráadásul EU raktárból küldik, így attól sem kell félnetek, hogy nem ér ide karácsony előtt, illetve tuti, hogy áfa- és vámmentesen kapjátok kézhez. A kuponok száma limitált, így ne gondolkodjatok sokáig, ha hiányzik még valami a fa alól.

Xiaomi Fimi Palm az új DJI Osmo Pocket?
akciókameraGimbalXiaomi
írta: Don Kartács2019.12.05.

Xiaomi Fimi Palm az új DJI Osmo Pocket?

A DJI megalkotta a majdnem tökéletes stabilizátor kamera kombót, az Osmo Pocketet. Azért csak majdnem, mert ami DJI, az bizony sosem lesz olcsó, ami érthető is, a tudásukat és a minőségüket is figyelembe véve. Viszont mindig lesz egy konkurens, aki megpróbálja megcsinálni ugyanazt, jóval olcsóbban. 4K 30 FPS felbontás, 3 tengelyes stabilizálás, ráadásul a működést egy csomó szoftveres okosság is segíti. Az ár pedig a DJI saját terméke alatt marad, durván 60 000 Ft, amit EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítással érdemes beszerezni.

Lehet, hogy vége a Mi Band szériának?
Mi BandMi Band 5Xiaomi
írta: Don Kartács2019.12.04.

Lehet, hogy vége a Mi Band szériának?

A Xiaomi Mi Band okoskarkötő minden egyes szériáját milliós nagyságrendben adták el világszerte. Ezért is meglepő a legújabb hír, mi szerint a Xiaomi  nem kötött exkluzív szerződést a Huamival a következő széria okoseszközeire, vajon mi lesz ennek a vége?

Februárban érkezik a Xiaomi Mi 10
Snapdragon 865XiaomiXiaomi legújabb készülékeXiaomi Mi 10
írta: Rolla2019.12.04.

Februárban érkezik a Xiaomi Mi 10

A Qualcomm sem maradt ki a buliból

Mint ahogy már beszámoltunk róla, jövőre 10 új okostelefont tervez piacra dobni a Xiaomi, ami azt jelenti, hogy 2020-ban sem fog unatkozni a cég. Olyannyira nem, hogy bár nemrég még új tagokkal bővült a Mi 9-es széria, máris indul a Mi 10-es korszak, aminek a vezére azonnal rátromfol az eddig okostelefonokra.

hirdetés