hirdetés

Egy új, erős autós porszívót dobott piacra a Baseus

hír
Egy új, erős autós porszívót dobott piacra a Baseus 1
írta: SonkaMod
2021-04-08

Baseus A3 néven érkezett a cég következő autósporszívója, ami nem csak a járművek tisztogatására jó. Rendkívül kicsi és erős lett, a dizájnja remek, a funkcionalitásába pedig nem lehet belekötni. Drágának nem lehetne nevezni, a tudásához mérve teljesen reális az érte kért 19-20 ezer forint.

A portartálya mindössze 70 ml-es, de ekkora méretben nem is lehet ennél nagyobbat várni. A porszívó mindössze 5,65 centiméter átmérőjű és 29,6 centiméter hosszú, így belefér egy normál pohártartóba. Nemcsak autóban lehet hasznos a kütyü, hiszen morzsaporszívóként a konyhában ugyanúgy jó szolgálatot tehet.

A Baseus A3 rendkívül figyelemreméltó gép lett, mert erősen szív, nagyon kicsi és olcsó is. Ebben a kategóriában a Coclean FV2 porszívó tudja ezeket, illetve kicsit többet, de azért többet is kell fizetni. Az A3 jellemzően 21-24 ezer forint körül kapható Aliexpressről, de ott nincsen EU raktáras darab. Banggoodról már 18 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni a BGBaseusA32 kuponkóddal, és ebben már a szállítási költség is benne van. Mindenképp az EU Priority Line postázási módot kell választani, mert akkor áfa- és vámmentesen fog megérkezni a csomag.

hirdetés