hirdetés

Hírek

Napelemes, mindentudó power bank, amilyet még nem láttál
BakeeyBanggoodkülső akkumulátornapelempower bank

Napelemes, mindentudó power bank, amilyet még nem láttál

írta: SonkaMod2024.04.12.

Ritka az, hogy egy power bank érdekes terméknek bizonyul. Általában kimerül abban a tudásuk, hogy van rajtuk valamennyi port, meg valamekkora teljesítménnyel töltenek. A Bakeey új termékén ezek majdhogynem másodlagos dolgok, mert annyi mindent tud, hogy szinte eltörpülnek ezek az információk mellette. A kütyü rettentő érdekes és még használható is. Viszonylag rétegcucc, de az én fantáziámat megfogta.

Naplemente és ismeretlen galaxisok a plafonon
BanggoodBlitzWolfBW-PLT1lézerprojektorvilágítás

Naplemente és ismeretlen galaxisok a plafonon

írta: SonkaMod2024.04.12.

A hangulatfények egészen érdekes ágába tartozik a BlitzWill BW-PLT1, mely igazából egy lézerprojektor. Fix sémákat tud a plafonra vagy falra vetíteni, például csillagokat, égboltot, színes ködöt, amelyek érdekes hangulatot kölcsönöznek a  helyiségnek. A kütyü az értékelések alapján remekül működik és rengetegen kedvelik. Szerencsére nem is drága, kuponnal már 11 000 Ft-ért meg lehet rendelni.

Olcsón vehettek hőtartós hátizsákot Aliexpressen
Aliexpresshátizsákhőtartó hátizsákhűtőtáska

Olcsón vehettek hőtartós hátizsákot Aliexpressen

írta: Atika2024.04.12.

Jön a nyár, egyre melegebb az idő, az emberek pedig elindulnak kirándulni, nyaralni vagy csak egy görbe hétvégét csapni egy tóparton vagy távol a városoktól. Ilyenkor szinte kötelező kellék egy hűtőtáska, a legtöbbeknek valószínűleg otthon valahol hánykódik is egy a kamrában, de ezek általában nagy és kemény dolgok, amiket nehéz hurcolni és tárolni is. Ilyenkor megoldás egy hőtartós hátizsák, ami kényelmesebben magatokkal vihető és elrakni is egyszerűbb, ha nem használjátok. Aliexpressen most egy itthon is sok helyen megtalálható terméket szerezhettek meg nagyon olcsón, mindössze 5800 Ft-ért.

A Ninkear legolcsóbb laptopja is használható
GshopperIntel N95laptopNinkearnotebook

A Ninkear legolcsóbb laptopja is használható

írta: Atika2024.04.12.

A Ninkear három notebookját is teszteltük már és minddel meg voltunk elégedve, azonban az N15 Airrel még nem foglalkoztunk korábban. Ez a legolcsóbb modell mind közül, ennél fogva közel sem olyan erős, mint a többi, de cserébe jóval olcsóbban meg is lehet kapni. Gyerekeknek böngészni, YouTube videókat nézegetni, esetleg filmeket nézni online streaming szolgáltatóknál tökéletes lehet, de ha valaki csak az ügyes-bajos dolgait intézné a neten, arra is megfelel. Jelenleg már 109 000 Ft-ért megkaphatjátok a gshopper30  kuponnal.

Új OnePlus fülhallgató debütált Kínában
BanggoodfülhallgatóOnePlusoneplus buds V

Új OnePlus fülhallgató debütált Kínában

írta: SonkaMod2024.04.11.

A OnePlus egy igen érdekes, belépőszintű fülessel rukkolt elő, de egyelőre csak a távol-keleti régióban elérhető. Buds V néven fut és mindössze 149 jüan a kínai fogyasztói ára. Persze itthon nem kapható egyelőre, de ha elkezdik forgalmazni, akkor valószínűleg sokkal drágább lesz. Viszont Banggoodon már rendelhető Magyarországra is, és 13 500 Ft-ot kérnek érte.

110 wattos, kijelzős BlitzWolf töltő kis kedvezménnyel
BanggoodBlitzWolfBW-i9töltő

110 wattos, kijelzős BlitzWolf töltő kis kedvezménnyel

írta: SonkaMod2024.04.11.

Van pár új BlitzWolf töltő, amik magasan viszik a prímet, az egyik ezek közül a BW-i9. Ez egy nagyon fejlett, 5 porttal rendelkező darab, ami asztali használatra tökéletes. A teljesítménye és sokszínűsége magáért beszél, aki nem éri be egy alsópolcos töltővel, számára ez egy jó vétel lesz. Banggoodon nagyon jól tartja az árát, jelenleg a BGd564d9  kuponkóddal rendelhető meg 10 600 Ft-ért.

A 700 Ft-os Toocki Bluetooth transzmitter nyomában
Aliexpressautóbluetooth transzmittertoocki

A 700 Ft-os Toocki Bluetooth transzmitter nyomában

írta: SonkaMod2024.04.11.

Nem biztos, hogy mernék egy ilyen eszközről írni, ha nem lenne egy nagyon hasonlóval már pozitív tapasztalatom. A Toocki rengeteg ilyen USB és jack dugós Bluetooth transzmitterrel rendelkezik, nagyjából egy évvel ezelőtt pedig én is vettem egyet. A dizájn más, de ugyanúgy Toocki, és az ára is hasonló volt, párszáz forintért vettem. Jómagam is meglepődtem, hogy nagyon jól működik. Egyszerű eszköz, de egy régebbi autóban, amiben van jack csatlakozó, de nincs Bluetooth, nagyon jól használható.

Liitokala 18650-es aksi cellák házi barkácsolóknak
18650akkumulátorAliexpressLiitokala

Liitokala 18650-es aksi cellák házi barkácsolóknak

írta: Atika2024.04.11.

A Liitokala nagyon olcsón kínál jó minőségű akkumulátorokat és töltőket, most pedig Aliexpressen futottunk bele a HG2-es 18650-es aksicelláikba. Ezeket főleg szakembereknek és otthon bütykölőknek szánják, ugyanis mindkét pólusukra már a gyárban ráhegesztették a nikkel érintkezőket. Akár 1 darabot is megéri megrendelni, de 40-es pakk is elérhető, a szállítási költség pedig nem változik, szóval minél többet vesztek egyszerre, annál jobban jártok. Ezek az aksik jók lehetnek szerszámgépek akkumulátorába, elektromos cigikbe, de vezeték nélküli porszívókba is, mert jól tűrik a gyors merítést.

Drillpro akkus láncfűrész újragondolva
Banggoodbarkácsdrillprokertláncfűrészszerszám

Drillpro akkus láncfűrész újragondolva

Nem a belépő szint

írta: SonkaMod2024.04.10.

Nagy rajongója vagyok az egykezes kínai láncfűrészeknek, de a Drillpro komolyabb gépe még jobban tetszik. Ezt is lehet egy kézzel használni, de sokkal jobbnak tűnik, mint az alap gép, amit én is használni szoktam néha. Kicsinek szintén kicsi, akkumulátoros, de automata olajzású, valamint a láncfeszítése is szofisztikált. Pont azon pontokon javult ez a gép, ahol szükség volt rá.

Egy filléres kínai napszemüveg márka: SHAUNA
AliexpressnapszemüvegSHAUNA

Egy filléres kínai napszemüveg márka: SHAUNA

írta: SonkaMod2024.04.10.

Sok napszemüveget vettünk már Aliexpressen, egyik nagy kedvenc a Kingseven, akik jó áron adnak remek minőséget, de sokkal olcsóbb márkák is jelen vannak a piacon. A SHAUNA is egy ezek közül, jellemzően 5-6 dollár körül van egy-egy modelljük, de érdemes többet is rendelni egyszerre, mert csak 10 dollár felett lesz ingyen a szállítás. Az összes szemüveg UV400-as védelemmel ellátott és nem egy közülük még polarizált is. Nagyon széles egy-egy modellből a színválaszték, tehát mindenki találhat számára megfelelőt.

hirdetés