hirdetés

Hírek

Kupon kedd (2024.04.16.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingkuponkupon kedd

Kupon kedd (2024.04.16.)

írta: SonkaMod2024.04.16.

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

A Redmi aktivitásmérője nincs 15 ezer forint Kínából
GshopperOkosóraRedmiredmi watch 2 lite

A Redmi aktivitásmérője nincs 15 ezer forint Kínából

írta: Atika2024.04.16.

Nem feltétlenül kell sok tízezer forintot költenetek okosórára, ha csak az edzéseitek monitorozása a cél, ugyanis vannak olcsó, de mégis jó és megbízható eszközök is erre a feladatra. A megfelelő szenzorokkal és GPS-szel felszerelt aktivitásmérő is tökéletesen megteszi, akisebb gyártók ráadásul még az aksiidőre is jobban ügyelnek, hiszen egyedi szoftvereket használnak. A Redmi Watch 2 Lite bőven megfelel ezeknek a feltételeknek és az ára sincs elszállva, 14 500 Ft-ért tudjátok megrendelni a GPXMYP10  kuponnal, kínai raktárból, további költségek nélkül.

A legyek és szúnyogok igazi ellensége
agsivoBanggoodlégycsapószúnyogcsapda

A legyek és szúnyogok igazi ellensége

írta: SonkaMod2024.04.15.

Nem hiszek a békés együttélésben a szúnyogokkal és egyéb rovarokkal kapcsolatban. A harcom velük vérre megy, általában én győzök, de ez nem lenne így, ha nem lennék felkészült a jöttükre. Van mindenféle eszközöm, de szerintem az egyik leghatékonyabb egy elektromos légycsapó. Az benne a jó, hogy nem is kell hozzá sem erősnek, sem ügyesnek és sokszor még gyorsnak sem lenni, hogy meg legyen az eredmény. Banggodról pedig nem is drága eszköz.

Szuper áron kuponozható az erős Astrolux EP05 zseblámpa
Astroluxastrolux EP05BanggoodZseblámpa

Szuper áron kuponozható az erős Astrolux EP05 zseblámpa

2500 lumenes

írta: Raven962024.04.15.

Ha a lehető legjobb Astrolux zseblámpát keresed, akkor az EP05-tel már meg is találtad. Ez a modell már nem a belépőszintet képviseli, hiszen a fénye igencsak erős, az akkumulátora pedig sokat bír. A gyártó által ígért, nagyszerű specifikációnál már csak a lámpa árcímkéje jobb: Banggoodról kuponnal most mindössze 7200 Ft-ért rendelhető, ebben pedig már a szállítás költsége is szerepel.

A Cubot egy szuperolcsó tabletet kínál Gshopperen
CubotCubot Tab 60Gshoppertablet

A Cubot egy szuperolcsó tabletet kínál Gshopperen

írta: Atika2024.04.15.

Sokaknak a tablet kizárólag arra kell, hogy valamiről szóljon a háttérben egy YouTube videó vagy a telefonjuknál nagyobb képernyőn intézhessék az ügyeiket egy böngészőben. Erre bőven elég egy olcsó darab is, ha nem rohantok sehova, akkor ezek is készséggel kiszolgálnak. A Cubot Tab 60 egy ilyen egyszerű tablet, ami nagyon olcsó, cserébe pedig tényleg csak a legalapabb szolgáltatást nyújtja. Gshopperről rendelhetitek meg, mindössze 30 900 Ft-ért, a gshoppercubot  kuponkóddal.

Hétvégi extra kuponok (04.14)
BanggoodGeekbuyingGshopperhétvégi extra kuponkupon

Hétvégi extra kuponok (04.14)

írta: hajas2024.04.14.

Mindenki szeret spórolni, aminek az egyik legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket kínai webshopokból. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttünk nektek egy rakás kupont, melyeket bátran használhattok! Ha esetleg más termékre fáj a fogatok, ami nincs a lenti listában, keressetek rá a Kuponkeresőnkben, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Bomba jó áron vihető a BlitzWolf V2 projektor
BanggoodBlitzWolfprojektorv2

Bomba jó áron vihető a BlitzWolf V2 projektor

írta: hajas2024.04.14.

A BlitzWolf már hosszú ideje foglalkozik projektorok gyártásával, és az elmúlt évek során számos modellt dobott piacra, amelyek közül több a szerkesztőségünkbe is eljutott. Az idén két éves V2 nemcsak a tudása miatt lenyűgöző, hanem a dizájnja is impozáns, arról nem is beszélve, hogy most egy kuponnak hála 50 000 forint alatt rendelhetitek meg a Banggoodról.

10 000 forint alatt a BlitzWolf BW-HP6 Pro fejhallgató
ANCBanggoodBlitzWolfBW-HP6 Profejhallgató

10 000 forint alatt a BlitzWolf BW-HP6 Pro fejhallgató

írta: hajas2024.04.14.

A BlitzWolf BW-HP6 sikerét látva a gyártó úgy gondolta, hogy érdemes lenne egy feltuningolt változatot is kiadni. Így született meg a BW-HP6 Pro, ami több területen is fejlődött az elődhöz képest, azonban az ára nem lett sokkal magasabb. Most még egy kupont is szereztem hozzá, amit ha használtok, akkor 10 000 forint alatt rendelhetitek meg a kütyüt.

10 000 forintot sem kérnek az iMars X5 autós kameráért
autós kameraBanggoodiMarsmenetrögzítőx5

10 000 forintot sem kérnek az iMars X5 autós kameráért

írta: hajas2024.04.13.

Egyre gyakrabban találkozhatunk olyan videókkal az interneten, amiket az autókba szerelt menetrögzítő kamerák vettek fel. Ezeken sokszor elborzonghatunk, hiszen nem egy videó van nagyobb balesetekről. Ilyenkor jut az eszébe a sofőröknek, hogy jó lenne nekik is egy, csak hát sajnos egyes modellek iszonyatosan drágák. Az iMars X5-re ez nem mondható el, most egy kuponnak köszönhetően 10 000 forint alatt vihető.

Ismét kuponozható az Alldocube iPlay 50 Mini Pro
AlldocubeBanggoodiPlay 50 Mini Protablet

Ismét kuponozható az Alldocube iPlay 50 Mini Pro

írta: hajas2024.04.13.

Tavaly egész jó évet zárt az Alldocube, hiszen az iPlay 50 széria tagjait szép számban vitték a vásárlók. A gyártó sokak örömére elkészítette a kompakt, Mini fantázia nevű kiadást, amit a Mini Pro követett. A sikerük borítékolható volt, sokan szeretik a kisebb méretű tableteket. Most a Banggoodon újra elérhető hozzá egy kupon, így akik régóta vágynak rá, azoknak itt a remek alkalom.

hirdetés