hirdetés

Hírek

Újdonságok és kuponok a Geekbuyingon
FiidoGeekbuyingHaylouSKGXiaomi
írta: hajas2020.08.24.

Újdonságok és kuponok a Geekbuyingon

Kifogyhatatlan kuponok

Két slágerterméket és két újdonságot találtok a mai Geekbuying válogatásban: egy robotporszívót, egy okosórát, valamint egy vadonatúj elektromos biciklit és nyakmasszírozó gépet. Az extra költségektől nem kell tartanotok, hiszen a kütyük az árazásuk vagy szállítási módjuk miatt áfa- és vámmentesen érkeznek hozzátok.

Óriási kedvezmények a Cafagon
CafagoHonorXiaomiYeelight
írta: hajas2020.08.24.

Óriási kedvezmények a Cafagon

Lezuhatnak az árak

Mindenki szereti az alacsony árakat, a Cafagon pedig megtaláljátok őket. Rengeteg akciós kütyü került a válogatásba, több kategóriában: a cikkben lesz okos mérleg, okosóra, okos ventilátor, WiFi jelerősítő és okosizzó is. A bemutatott termékek a szállítási mód vagy az árazásuk miatt áfa- és vámmentesek.

Brands Shopping Week: menetrögzítő kamerák
Aliexpressbrands shopping weekdash cam
írta: SonkaMod2020.08.24.

Brands Shopping Week: menetrögzítő kamerák

Javában tombol az Aliexpress Brands Shopping Week, ahol meglehetősen jó akciókkal várnak minket. Az újabb tematikus válogatásunk most az autózás világába csábít, azon belül is a menetrögzítő kamerák sűrű erdejébe. Mára annyian vannak az utakon, hogy bohóság nem beszerelni valami kamerát az autóba, hiszen egy balesetnél nagyon sokat jelent, hogy készült-e róla felvétel vagy sem. Érdemes ezekre a kütyükre úgy tekinteni, mint a biztosításra. Addig jó, amíg nincs rá szükség, de azért muszáj költeni rá, mert baj esetén jól jön.

Brands Shopping Week: Sportcipők
Aliexpressbrands shopping weekcipő
írta: SonkaMod2020.08.24.

Brands Shopping Week: Sportcipők

Javában tombol az Aliexpress Brands Shopping Week, ahol meglehetősen jó akciókkal várnak minket. Már a szerkesztőség is bevásárolt cipőkből, így megosztjuk, hogy mik a legjobb ajánlatok ezen a téren. Kiválogattuk a legkecsegtetőbb deal-eket sportcipő témában. Öveket bekapcsolni, van pár jó vétel!

Csak egy hétig 2900 forint a Windows 10
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.08.24.

Csak egy hétig 2900 forint a Windows 10

A KeysOff tovább csökkenti az árakat

Frissíts a legújabb szoftverekre a KeysOff legjobb szoftver leárazása során ezen a héten, hogy még többet spórolhass. Akár 45 vagy 62% kedvezményt is kaphatsz Windows 10 és Office 2019 termékekre, de szinte mindegy mit vásárolsz, biztosan nyersz rajta.

Reggel 9-kor indul a Brands Shopping Week
akcióAliexpressbrands shopping week
írta: SonkaMod2020.08.24.

Reggel 9-kor indul a Brands Shopping Week

Már beharangoztuk, hogy ezen a héten Brands Shopping Weeket fog tartani az Aliexpress, és most eljött a várva várt nap, amikor beválthatjátok az eddig szerzett kuponokat, illetve reggel 9 órától már nagyon sok akciós ajánlat lesz elérhető. Hogy ne csak a sötétben tapogatózzatok, összeszedtünk pár ajánlatot, amikkel biztosan jól jártok.

Jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk BlitzWolf állólámpát
állólámpaBanggoodBlitzWolf
írta: SonkaMod2020.08.20.

Jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk BlitzWolf állólámpát

Ha lakásvilágításról van szó, akkor nem szabad kompromisszumot kötni, mert nagyon kínos tud lenni, amikor a vendégekkel nem tudunk beszélgetni a túl kevés vagy túl sok fény miatt. Persze ez már a legrosszabb szenárió, de egy egyszerű társasjátékozás vagy olvasás közben is keveselhetjük a fény mennyiségét, és az sem túlzottan kellemes. Sokszor nem elég egy darab csillár a nappaliba, de ezt orvosolhatjuk egy (vagy akár több) állólámpa fényével, ha nem akarjuk az egész helyiséget átalakítani spotlámpák felszerelésével.

Olcsón, EU raktárból rendelhető a Xiaomi Vacuum Mop
BanggoodrobotporszívóVacuum-MopXiaomi
írta: SonkaMod2020.08.19.

Olcsón, EU raktárból rendelhető a Xiaomi Vacuum Mop

Körülbelül három hónapja teszteltük a Xiami Vacuum Mop-ot, ami egy remek termék lett, hiszen kedvező áron nyújt feltörlési és térképkészítési funkciókat az alap porszívózás mellé. Az újgenerációs robotporszívók sajátossága, hogy nem kifejezetten olcsók, és ez azért erre a modellre is igaz, viszont ha az ár/érték arányt nézzük, akkor a mostani ajánlat kiemelkedő.

BlitzWolf irodai szék alacsony áron
BanggoodBlitzWolfirodai szék
írta: SonkaMod2020.08.19.

BlitzWolf irodai szék alacsony áron

Úgy tűnik, hogy a BlitzWolfnak bejön a forgószékes irányvonal, mert a gamer székeik mellett kiadtak egy irodai ülőalkalmatosságot is, ahol ugyan az a recept: Nagy tudás, alacsony ár. Még májusban debütált ez is, de nem mertük promózni, mert túl olcsó volt, és azt gondoltuk, hogy silány minőségű bútordarab. Ennek ellenére vitték, mint a cukrot, így már van egy csomó értékelés a Banggoodon, ahol fényképeket is töltöttek fel a vásárlók, és látszik, hogy abszolút nem gagyi a cucc. Most pedig újra akciós, ráadásul EU raktárból rendelve.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (08.19)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.08.19.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (08.19)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

hirdetés