hirdetés

Óriási kedvezmények a Cafagon

Lezuhatnak az árak

hír
Óriási kedvezmények a Cafagon 1
írta: hajas
2020-08-24

Mindenki szereti az alacsony árakat, a Cafagon pedig megtaláljátok őket. Rengeteg akciós kütyü került a válogatásba, több kategóriában: a cikkben lesz okos mérleg, okosóra, okos ventilátor, WiFi jelerősítő és okosizzó is. A bemutatott termékek a szállítási mód vagy az árazásuk miatt áfa- és vámmentesek.

G28 okosóra

A G28 okosóra kör alakú, 1,28 colos érintőkijelzőt kapott, melynek felbontása 240×240 pixel. A 180 mAh-s akkujának köszönhetően elég csak 8-10 naponta töltenetek a kütyüt. 24 sportot támogat, többek között rögzíti a futást, a kerékpározást és még a felüléseket is. A kütyü monitorozza a pulzusotokat és az alvásotokat, az adatokat pedig az okostelefonotokon vissza tudjátok nézni. Kezeli az értesítéseket, hívásokat, mutatja az időjárás előrejelzést is. Fekete, sötétkék és rózsaszín színek közül választhattok, az ára pedig 7600 forint.

Xiaomi Mijia Standing Fan 1X

Manapság már minden okos, elég ha csak megnézitek a Xiaomi kínálatát. A ventilátorok is okosodnak, a Xiaomi Mijia Standing Fan 1X csak egy a gyártó széles ventilátor kínálatából. A motor fölött találjátok a vezérlőgombokat, de a Mi Home appon keresztül sokkal több lehetőségetek van testre szabni a kütyüt. Időzíthetitek, automatizálhatjátok, rengeteg üzemmód közül választhattok. Éjszakára is bátran bekapcsolva hagyhatjátok, hiszen a sleep üzemmódban mindössze 26,6 dB a zajszint, így nem fogja zavarni álmaitokat. 22 800 forintért vásárolhatjátok meg, és mivel Németországból érkezik, pár nap alatt kézbesítik.

Xiaomi WiFi Amplifier Pro

A Xiaomi Mi Wifi Amplifier Pro-t korábban már kipróbáltuk, ide kattintva éritek el részletes tesztünket. Ha a lakásban gyenge a WiFi jelerőssége, esetleg nem ér el a kert végéig a net, akkor ez a kütyü segít megoldani a problémát. A Mi Home applikációval tudjátok beüzemelni, az alkalmazáson belül meg kell keresni az eszközt, majd rá kell kapcsolódnotok vele a meglévő hálózatotokra és használatra kész. Intsetek búcsút a gyenge jelnek és a szakadozó kapcsolatnak. 300 Mbps-es sebességre is képes, és egyszerre akár 64 eszköz is csatlakozhat rá. 4400 forintért a tiétek lehet.

Yeelight 1SE

A Yeelight 1SE okosizzó segítségével csökkenthetitek a villanyszámlát, hiszen mindössze 6 wattot fogyaszt, ráadásul a lakásotok hangulatát is feldobhatjátok vele. A Mi Home appal állíthattok a villanykörte fényerején, színén, különböző szcenáriókat adhattok meg, és akár automatizálni is tudjátok. A „Music mode” segítségével pedig igazi házibulit csinálhattok, hiszen képes a ritmusára változtatni a színeket az égő. 5400 forintért vehetitek meg.

hirdetés