hirdetés

Újdonságok és kuponok a Geekbuyingon

Kifogyhatatlan kuponok

hír
Újdonságok és kuponok a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2020-08-24

Két slágerterméket és két újdonságot találtok a mai Geekbuying válogatásban: egy robotporszívót, egy okosórát, valamint egy vadonatúj elektromos biciklit és nyakmasszírozó gépet. Az extra költségektől nem kell tartanotok, hiszen a kütyük az árazásuk vagy szállítási módjuk miatt áfa- és vámmentesen érkeznek hozzátok.

Haylou Solar

A Haylou Solar-t is kipróbáltuk már, itt olvashatjátok részletes tesztünketl. 1,28 colos, kör alakú TFT megjelenítő került az órára, melynek felbontása 240×240 pixel. Átlag használat mellett 30 napig bírja a 340 mAh-s akku, de folyamatos pulzusmérés mellett is elketyeg 15 napon keresztül. Összesen 12 sporttevékenységet támogat, alvásmonitorozásra is alkalmas, a begyűjtött adatokat pedig a Haylou Fit appon nézhetitek vissza.

A telefon értesítéseit kezeli, ismeri az ékezetes betűket, mutatja az időjárást, a bejövő hívásokat, sőt, még a zenelejátszót is vezérelhetitek vele, legyen szó akár a Spotify-ról vagy a YouTube Musicról. Ha használjátok a 4IYLIAHI kupont, akkor 11 600 forintért megrendelhetitek, cseh raktárból.

FIIDO D11

A Fiidoról már biztosan sokan hallottatok, több modell is járt már nálunk, például a D3-at tavaly ősszel teszteltük. A gyártó legújabb modellje a D11, ami szerintem baromi jól néz ki (főleg a korábbi változatokhoz képest). A 18 kilós, alumínium vázas elektromos bringa 20 colos kerekeket kapott, így kevésbé hasonlít egy gyerekbiciklire, mint például az előbb említett D3. A 11,6 Ah-s akku tisztán elektromos üzemmódban 40-50 kilométert tud megtenni, de ha ti is tekertek, akkor akár 100 kilométeren keresztül tud rásegíteni a hajtásra a 250 wattos motor. A biztonságotokról elöl és hátul tárcsafékek gondoskodnak, a fehér-piros LED lámpák is felkerültek a járgányra, így ezek beszerzésével nem kell foglalkoznotok. Néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így könnyedén betehetitek az autótok csomagtartójába, vagy felvihetitek a vonatra. A GKB517S kóddal 306 000 forintért rendelhetitek meg, és mivel európai raktárból küldik, így rövid időn belül már használatba is vehetitek.

SKG K6

Az SKG K6 első ránézésre úgy néz ki, mint egy vezeték nélküli fejhallgató, pedig valójában egy nyakmasszírozó. Egy hosszú nap után nagyon jól eshet egy masszás. Ez a kütyü 4 különböző üzemmódban gondoskodik az ellazulásról, miközben hőterápiával segít feloldani az izommerevséget. Applikáció segítségével tudjátok kiválasztani a funkciókat. Az SKGK6Z5 27 300 forintért tudjátok megrendelni. Ne felejtsétek el kiválasztani az EU Priority Line szállítási módot, hogy elkerüljétek a vámköltségeket.

hirdetés