hirdetés

Már csak 2660 forint a Windows 10

GoDeal24 Őszi vásár

hír
Már csak 2660 forint a Windows 10 1
írta: Atika
2020-09-14

A GoDeal24.com rendkívül keresetté vált, az Őszi vásáruk miatt, ugyanis most akár 50% kedvezményt is kaphattok a Microsoft szoftverek árából. Az eddigi akcióknál is jobb árakkal várnak titeket az iskolakezdésre való tekintettel, amiből nem érdemes kimaradni.

Semmit sem hagytak ki, minden olcsóbb lett!

A Windows 10 és Office programokon kívül minden egyéb szoftver árából 55% nyesett le a GoDeal24.com. Az Őszi vásár során a GD55 kuponkódot felhasználva tudjátok még olcsóbban bezsebelni az alábbi termékeket:

A fent felsolort összes ajánlat kizárólag az Őszi vásár időtartama alatt és a készlet erejéig érvényes, úgyhogy érdemes minél hamarabb lecsapni a számotokra nélkülözhetetlen szoftverekre.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép: John Schnobrich, Unsplash

hirdetés