hirdetés

Ezeket érdemes kintről rendelni

Új Huawei Honor Band 5, ACGAM pendrive

hír
Ezeket érdemes kintről rendelni 1
írta: Rolla
2019-10-09

A Kínából való rendelés szépsége abban rejlik, hogy olyan dolgokat is beszerezhettek, amiket Magyarországon nem, továbbá a már itthon jelenlévő cuccokat olcsóbban húzhatjátok be. Most ilyen termékeket mutatok nektek, így akár az ár, akár az egyediség a fontos, van néhány tippem számotokra. A legérdekesebb a Huawei új órája, a Honor Band 5 Basketball verzió, amit a megszokottól eltérően nem csak a karotokon viselhettek.

Mivel a kosárlabdát és a futást igyekszik támogatni, ezért olyan fontos adatokat gyűjt edzés közben, mint a lépés hosszúsága, az ugrás magassága, a lábfej dőlésszöge vagy a levegőben töltött idő hossza, amik elemzésével sokat fejlődhettek, illetve a lesérülés lehetőségét is csökkenthetitek. Ezek mellett természetes méri a szokásos dolgokat is, úgymint kalóriaszámlálás vagy megtett lépések száma, illetve hasznos, hogy a bejövő hívásokat és üzeneteket is megtekinthetitek rajta, ha épp nem a lábatokon van.

Hasonló árkategóriában mozog, mint az előző széria, 7400 forintba kerül a 3UHY2BHC kóddal, ráadásul új cucc, itthon még nem kapható, így ha valami egyedire vágytok, akkor csapjatok le rá.

ACGAM 64 GB-os pendrive + Type-C

Kötelező elem a táskában a pendrive, hiszen akár adatcseréről, akár hordozásról legyen szó, az egyik leggyorsabb és legkézenfekvőbb dolog. Emailben elég bajos áttolni a kedvenc filmeteket, pedig a kollégáid is megnéznék, erre kiválóan alkalmas a szupergyors, USB 3.0-s, 64GB-os adattároló, amire 70 MB/s-mal írhattok. De igazából nem ez a legnagyobb buli az egészben, hanem az, hogy Type-C csatlakozó is van rajta, így ha a telefonotok is rendelkezik ilyen porttal, akkor a mobilotokról is lementhettek azonnal bármit. 3400 forintba kerül, ennyiért a sima USB-s változatot szokták kínálni, így mindenképp megéri.

Huawei Band 3 Pro okoskarkötő

Ha a Honor Band 5 Basketball helyett mégis inkább egy színes kijelzős Huaweit választanátok, akkor egyik alternatívaként nézzétek meg a Band 3 Prot. Manapság már nem csak az óráknak van színes AMOLED kijelzője, hanem sok okoskarkötőnek is, ennél a darabnál is ezt láthatjátok. Említésre méltó a beépített GPS, hiszen így a telefonotok nélkül is tudja követni az utatokat, mínusz egy teherrel megszabadítva titeket edzés közben.

Az alap sportmódok mellett – többek között futás, biciklizés – ismeri az úszást is, ami egy plusz pont neki, főleg, hogy ez magával hozza a komoly vízállóságot is, így nem kell féltenetek az esőtől vagy az izzadtságtól sem.

Emellett tud mindent, amit manapság elvárunk egy okosórától vagy karkötőtől: alvásmonitorozás, pulzusmérés, applikáció, 12 napos üzemidő (GPS nélkül) és lépésszámlálás. Itthoni árakhoz képest akár 5000 forintot is spórolhattok, hiszen Kínából 15.000 forintért rendelhetitek meg, szállításnál pedig válasszátok az EU Priority Line-t, hogy áfa- és vámmentesen kapjátok meg. Ha pedig több karkötőre is kíváncsiak vagytok, akkor nézzétek meg tesztjeinket.

Razer egér

Újabb iskolapéldája ez a Razer egér a Kínából rendelésnek, hiszen akár 5000 forintot is spórolhattok, ha kintről rendelitek meg. Ígéretük szerint minimum tízmillió kattintást kibír az eszköz, így sokáig megbízható társatok marad az e-harcmezőkön vagy akár az irodában. Bár európai raktárból is megrendelhetitek, jobban jöttök ki, ha kínai raktárat választotok, mert ott 7700 forintba kerül.

hirdetés