hirdetés

Kedvezményes telefonok

Az akció utolsó napja

hír
Kedvezményes telefonok 1
Rolla
írta: Rolla
2019-10-07

Amíg 20 évvel ezelőtt csak néhány mobilkészülék közül választhattunk, manapság ember legyen a talpán, aki legalább a gyártókat fel tudja sorolni, olyan sok a lehetőség. Ennek legnagyobb szépsége az, hogy mindenki megtalálhatja a pénztárcájához és elvárásaihoz megfelelő telefont, hiszen nem kell ahhoz 100 000 forint fölé menni, hogy megbízható és jól működő eszközt kapjunk. Persze ha még jobb mobilt kerestek, akkor a határ a csillagos ég, ezek közül is mutatok párat nektek a Geekbuying oldaláról. Érdemes sietnetek, mert már csak a mai nap folyamán érhetőek el kedvezményesen.

4000 mAh-s aksi szolgáltatja a szükséges teljesítményt, és a Mi 9T-vel ellentétben itt nem 18, hanem 27 W-os gyorstöltés jár, ami a gyártó ígérete alapján elég szép számokat fog hozni: 30 perc alatt 58%-ra, 74 perc alatt pedig maxra pumpálhatjátok fel a telepet.

A különlegességek között találtok továbbá kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasót, NFC-t az elektronikus fizetéshez, Bluetooth 5.0-t, Game Turbo 2.0-t és régimódi romantikusok és Type-C átalakító gyűlölők számára jack csatlakozót.

Ha szeretnétek rá lecsapni, akkor a 6/128 GB-os változatot a 3SAR6CBW kóddal 127 000 forintért rendelhetitek meg. Szállításnál az EU Priority Line a nyerő, így nem kell bajlódnotok az áfával és a vámmal.

OnePlus 7 Pro

A pop-up kamerás telefonok zsebbenyúlósabb változata a OnePlus 7 Pro. A helyspórolás miatt ebben az esetben is az előlapi kamerát a kis felugró egységre rakták, viszont a hátlapi kamerákat nem bolygatták, három, 48+8+16 MP-es Sony egység felel a jó képekért.

Szerencsére nem elterelésnek használták a menő kamerát, hiszen a további paraméterekre is nagyon figyeltek, így ebben a verzióban 8 GB RAM és 256 GB belső memória és a legújabb Snapdragon 855 felel a zökkenőmentes használatért, felhasználói felületnek pedig az Android 9-en alapuló OxygenOS-t álmodták meg a tervezők.

A külseje engem a Samsung Galaxy S szériára emlékeztet, ami leginkább a nagy, 6,67 colos hajlított AMOLED kijelzőjének köszönhető. Egyéb képességekben is tartja a lépést az itthon régóta népszerű márkával, így például a B20 sem maradt le a specifikációk listájáról, ami a stabil mobilnetezésért felelős. A gyártó ígérete szerint a 4000 mAh-s aksival gond nélkül végigtolhatjátok a napot töltés nélkül, lemerülés esetén viszont gyorstöltéssel újra életet lehelhettek bele.

A 6/126 GB-os verzió 201 000 forintba kerül, szállítási módnál pedig válasszátok az EU Priority Line-t, így további költségekkel sem kell számolnotok. Persze nem ez az egy mutatványa van a OnePlus-nak, itt találhattok további készülékeket tőlük

Xiaomi Mi A3 okostelefon

A Xiaomi Mi A3 – CC9e jelöléssel illetik a kínai verziót, szóval aki ilyennel találkozik az ne lepődjön meg – egy olyan középkategóriás készülék, amivel azoknak szeretne kedveskedni a Xiaomi, akik nem kívánnak fél – esetleg egész – havi átlag magyar fizetést otthagyni egy telefonért. Ettől függetlenül igyekeznek kihozni a maximumot a költségkeretből, hiszen mind külsőre, mind belsőre próbálják a telefont minél naprakészebbé tenni, és ez visszatükröződik a különféle színekben pompázó hátlapon és a 6 colos AMOLED kijelzőn is.

A processzor megrendelésekor viszont valaki félregépelhetett valamit, mert a tapasztalatok alapján azért ebben az árkategóriában a Snapdragon 665 egy kicsit karcsúnak számít. 4/64 GB-os verziót szerezhettek be jelenleg, viszont a belső memóriát 256 GB-ig bővíthetitek, így erre nem lehet panasz, lesz hely bőven a képek tárolására, amiket a 48+8+2 MP-es hátlapi és a 32 Megapixeles előlapi kamerákkal lőhettek.

Global verzió lévén B20 támogatással megtoldott 4G kapcsolat is szerepel a specifikációk között, továbbá a 2.4 GHz-es Wifi mellett az 5 Ghz-es frekvenciát is ismeri, így földön, vízen, levegőben stabil lesz az internet kapcsolatotok. És hogy a telefonotok biztonságban legyen, arcfelismeréssel és ujjlenyomattal is védhetitek. 67 000 forintba kerül európai raktárból, és bár a deal és a telefon sem rossz, ettől függetlenül döntés előtt nézzétek meg például a Xiaomi Redmi Note 7-et is, ami még mindig népszerű, és csak 55 000 forintot kell kicsengetni érte.

hirdetés