hirdetés

Hírek

Újabb OnePlus telefon lett akciós Gshopperen
GshopperokostelefonOnePlusOnePlus 12R

Újabb OnePlus telefon lett akciós Gshopperen

A OnePlus 12R-nek is faragtak az árából

írta: Atika2024.05.03.

Gshopperen a OnePlus 11 és 12 után a 12R is megkapta a maga 100 dolláros kuponját, szóval jelenleg 200 000 forint körüli összegért lehet megvásárolni. A 12-es modell olcsósított rokona nem sokat veszített a fényéből, annak ellenére, hogy mindenből egy kicsit "rosszabbat" kapott, mint a nagyobb tesója, cserébe jóval olcsóbban is kapható. A népszerű gyártó telefonjának global verzióját kapjátok a pénzetekért, tehát semmilyen hátrány nem származik a kínai beszerezésből.

Rendelj kínait itthonról: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro
AlzalégtisztítóXiaomi Smart Air Purifier 4Pro

Rendelj kínait itthonról: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Akár 60 négyzetméteres helyiségekben is megtisztítja a levegőt

írta: Bagi2024.05.02.

A levegőben mikrorészecskék és pollenek úsznak, amik láthatatlanul kicsik, de irritációt és allergiás reakciókat okoznak, ezért célszerű beruházni egy légtisztító berendezésre. A megfelelő termék kiválasztásánál figyeljetek arra, hogy tudtok-e filtert rendelni hozzá, illetve mekkora szobamérethez ajánlják. A Xiaomi elég sok típust forgalmaz, az Alzán most a Smart Air Purifier 4 Prót vásárolhatjátok meg „szuper áron”. Akár 60 négyzetméteres helyiségekhez is ideális, a filterek utánrendelésével pedig nem lesz gondotok.

Sosem volt még ennyire olcsó a Tronsmart Bang SE hangszóró
AliexpressBluetooth hangszóróTronsmartTronsmart Bang SE

Sosem volt még ennyire olcsó a Tronsmart Bang SE hangszóró

írta: Raven962024.05.02.

A Tronsmart egy gyakran előkerülő márkanév a Bluetooth hangszórók világában, nem véletlenül, hiszen már számos modellel bővítették a piacot a vásárlók legnagyobb örömére. A Tronsmart Bang SE már 2022 vége óta egy klasszikus kedvenc, lényegében egy kicsi boombox, nagy igényekre szabva. Üzemideje és LED fényei kiválóak, az ára pedig még sosem volt ennyire alacsony, mint most.

A Foursun bikázós kompresszora ütőképes útitársad lesz
Banggoodbikázós power bankfoursunkompresszor

A Foursun bikázós kompresszora ütőképes útitársad lesz

Négy problémát is megold

írta: Raven962024.05.02.

Nyakunkon a jó idő, ebből kifolyólag pedig egyre több hosszú út vár ránk, legyen szó kirándulásról vagy nyaralásról, de ha autóval indulsz neki, akkor nem érdemes a dolgokat a véletlenre bízni. Számos aksis kompresszorról írtunk már, de a Foursun négy az egyben kütyüje szinte össze sem hasonlítható a többi termékkel, ebben a kategóriában. Ez egy kifejezetten erős cucc, ami többféle szorult helyzetben a segítségedre lesz és ugyan nem filléres kategória, de egyszer mindenképpen megéri beruházni egy ilyenre.

Genkinno P2 medencetisztítót kuponoz a Geekbuying
GeekbuyingGenkinno P2medencetisztító

Genkinno P2 medencetisztítót kuponoz a Geekbuying

A kisautó formájú robot a család kedvence lesz

írta: Bagi2024.05.02.

Manapság már szinte mindent robotizáltak, a porszívók mellett akár a medence takarításához is választhattok automatizált megoldást. A medencetisztító robot felporszívózza a szennyeződéseket a medence aljáról és meg is szűri azokat. A használatával kevesebb vegyszert kell használnotok, így nemcsak tisztább, hanem egészségesebb is lesz a medence vize. A Geekbuyingról a Genkinno P2 medencetisztítót vásárolhatjátok meg most kuponnal, így idén nyáron karbantartás helyett napozással tölthetitek az időt.

A Pegiant Mltos Y700 power station bárhol ellát energiával
CafagonapelemPegiantPegiant Mltos PV100Pegiant MLtos Y700power station

A Pegiant Mltos Y700 power station bárhol ellát energiával

A Cafago kedvezményes áron adja az erőművet és a napelemet is

írta: Bagi2024.05.02.

Beindult a kiránduló és a kempingszezon, ilyenkor jön jól egy kompakt és könnyű power station, hogy kényelmesebben tölthessétek el a szabadidőt. A Cafago mai ajánlatában egy leértékelt power station és egy hozzá kapcsolható napelem szerepel. A Pegiant Mltos Y700 akkora, mint egy nagyobb ridikül és mindössze 5,5 kilót nyom. A 700 wattos eszközön 10 kimenetet találtok és háromféle töltési mód között választhattok. Mindkét terméket német raktárból, ingyenesen szállítják.

Usams akkumulátor kedvező áron, fejlett tudással
Aliexpresspower bankUsams

Usams akkumulátor kedvező áron, fejlett tudással

írta: SonkaMod2024.05.02.

Nem túlzás azt mondani, hogy az utóbbi napok egyik legjobb akciója ez az Usams power bank, legalábbis ebben a kategóriában biztosan. Ez a töltő méltán népszerű az Aliexpressen: nagy, erős, széleskörűen használható, és néha remek áron lehet megcsípni, mint ahogy most is. 15 000 forintért jobbat most máshol biztosan nem kapsz.

Hónap eleje van, tehát itt a májusi Aliexpress Choice Day
AliexpressChoice Day

Hónap eleje van, tehát itt a májusi Aliexpress Choice Day

Kuponos kedvezmény mindenre

írta: SonkaMod2024.05.02.

Megint elérkezett egy hónap eleje, ami az Aliexpressnél azt jelenti, hogy elstartolt egy újabb Choice Day esemény. A hónap első hetében így különösen jó áron lehet rendelni az univerzális kuponkódokkal. Nem kell nagyon magas kosárértéket elérni, hogy felhasználhassuk a kedvezményeket. A cikkben minden fontos információt megtaláltok az eseményről.

Itt a Zeblaze legújabb okosórája, hatalmas kijelzővel
BanggoodBeyond 3 ProOkosóraZeblaze

Itt a Zeblaze legújabb okosórája, hatalmas kijelzővel

Apple Watch Ultra utánérzés olcsón

írta: Atika2024.05.02.

A Zeblaze mindig is a budget okosóráiról volt híres, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a legújabb modelljük is egy egész olcsón kapható darab. A Beyond 3 Pro nagyon szeretne hasonlítani az Apple Watch Ultrára, ami külsőre már majdnem sikerül is, de az biztos, hogy az "óriási" AMOLED kijelzője elviszi a show-t. Elég sokat ígér az óra, aminek már ha a felét tudja, akkor is jó üzletet kötöttetek. A jelenleg első körös előrendelésben kapható Beyond 3 Pro még csak 14 700 Ft-ba kerül, később viszont növekedni fog az ára.

Komoly medencetisztító robot jelent meg Geekbuyingon
Geekbuyingmedencemedencetisztítórobot

Komoly medencetisztító robot jelent meg Geekbuyingon

írta: Atika2024.05.02.

A medencetisztítás nem egy könnyű feladat, főleg a nagyobb, épített medencék esetében. Amíg egy felfújhatós, pár méter átmérőjű "pancsolót" pár perc alatt ki tudtok törölni egy nagyobb ronggyal, addig a nagyobb testvéreket akár órákon keresztül is lehet sikálni, mire az egész felülettel végeztek. Ilyenkor jön jól egy medencetisztító robot, amelyekből nagyon sokféle kapható. A Seauto Crab egy új modell és nagyon jó specifikációkkal rendelkezik, most pedig egy nagyon komoly kupont is kaptunk hozzá.

hirdetés