hirdetés

Hírek

Távirányítós monitorlámpa a BlitzMax új terméke
Banggoodblitzmaxlámpamonitorlámpa

Távirányítós monitorlámpa a BlitzMax új terméke

Újabb gyöngyszem a kategóriában

írta: Atika2024.05.13.

A BlitzWolf annak idején nagyot ment a monitorlámpáival, amikből mi is teszteltünk, illetve azóta is többen használjuk ezeket. Ezeket viszont mostanra már kiszervezték az albrandjük alá, így az újabb modellek már BlitzMax néven érkeztek meg. Legutóbb a BM-RS1-et mutattuk be nektek, a másik újdonság viszont a BM-ES1 Plus nevet kapta, ami már távirányítóval is rendelkezik, miközben alig kerül többe, mint az előbbi verzió. A BGaf69ee  kuponnal csak 7600 Ft-ba kerül, ezért pedig egy teljesen jó lámpát kaptok, amivel bevilágíthatjátok az asztalotokat.

A KTC H27T22 gamer monitort el is forgathatjátok
gamer monitorGeekbuyingKTC H27T22

A KTC H27T22 gamer monitort el is forgathatjátok

A Geekbuying kuponjával most érdemes beszerezni

írta: Bagi2024.05.13.

A KTC név a gamer monitorok terén lehet ismerős számotokra. Gyártanak forgatható modelleket is, a H27T22 is közéjük tartozik. Ezt nem giroszkóppal oldják meg, hanem csak az állványt tudjátok elforgatni, ezért az ára pénztárcabarát maradhatott. A kijelző 27 colos, 170 Hz képfrissítésű, 2560×1440 pixeles felbontással és 1 ms válaszidővel bír. Európai raktárból, ingyenes szállítással érkezik.

A Tesvor S5 Max újra olcsóbb lett
Geekbuyingrobotporszívótesvor

A Tesvor S5 Max újra olcsóbb lett

írta: Atika2024.05.13.

A Tesvor S5-ről pont nemrég írtunk, az erősebbik testvére pedig, az S5 Max szintén kuponozható lett. A LiDAR-os robotporszívó nem új darab, azonban tulajdonságait tekintve a mai napig megállja a helyét. A brutál szívóerejű robot feltörölni is képes, az ára pedig iszonyúan csábító. Az általában 70 000 forint környékén kapható porszívó most megint kuponnal vihető olcsóbban, így mindössze 50 200 Ft-ba kerül.

Hétvégi extra kuponok (05.12)
BanggoodGeekbuyingGshopperhétvégi extra kuponkupon

Hétvégi extra kuponok (05.12)

írta: hajas2024.05.12.

Mindenki szeret spórolni, aminek az egyik legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket kínai webshopokból. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttünk nektek egy rakás kupont, melyeket bátran használhattok! Ha esetleg más termékre fáj a fogatok, ami nincs a lenti listában, keressetek rá a Kuponkeresőnkben, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Bomba jó áron vihető a Xiaomi Air 3 SE fülhallgató
air 3 seBanggoodTWS fülhallgatóXiaomi

Bomba jó áron vihető a Xiaomi Air 3 SE fülhallgató

írta: hajas2024.05.12.

A Xiaomi nagyot villantott, amikor piacra dobta az Air 3 SE-t. A letisztult formavilágú kütyü remek specifikációkkal rendelkezik, ráadásul a pénztárcátokat is kíméli, hiszen ha használjátok a cikk végén található kupont, akkor mindössze 6600 forintot kell érte fizetnetek.

Akciós a sokoldalú, HiBREW H3A kávéfőző a Geekbuyingon
Geekbuyingh3ahiBREWkávéfőző

Akciós a sokoldalú, HiBREW H3A kávéfőző a Geekbuyingon

írta: hajas2024.05.11.

A HiBREW kávéfőzők világszerte népszerűek, és Magyarországon is sokan választották már őket. Egy rakás modellt mutattak be az elmúlt évek során, mindegyik különleges funkciókkal lett felvértezve. Az H3A is egy jól sikerült darab, ráadásul szerintem ez az egyik legmutatósabb. Most egy kupon segítségével még kedvezőbb áron szerezhető be a Geekbuyingról.

Egy új kuponnal jó áron vihető a BlitzHome mosogatógépe
Banggoodbh-cdw1blitzhomemosogatógép

Egy új kuponnal jó áron vihető a BlitzHome mosogatógépe

írta: hajas2024.05.11.

Nagyjából két évvel ezelőtt mutatta be az első mosogatógépét a BlitzWolf, ami rövid idő alatt igen népszerű darab lett. Az azóta BlitzHome BH-CDW1 névre átnevezett készülék rendkívül kompakt, könnyen beüzemelhető, nem szükséges rákötni a vezetékes vízre, de még számtalan előnye van. Ha épp ilyen készüléket kerestek, akkor jó hírem van, hiszen most egy kuponnak köszönhetően újra kedvező áron tudjátok megrendelni a Banggoodról.

Ez most az egyik legolcsóbb menetrögzítő kamera
Banggooddash cammenetrögzítőx5

Ez most az egyik legolcsóbb menetrögzítő kamera

írta: hajas2024.05.11.

Egyre több autótulajdonos vásárol menetrögzítő kamerát a kocsijába, hiszen az általuk készített felvételek nagyon hasznosak lehetnek például egy baleset után. Szerencsére a kínai gyártók is elkezdtek ilyen kütyüket készíteni, ráadásul piszok olcsón. Most például az iMars X5-öt tudjátok 8400 forintért megrendelni a Banggoodról, ennél olcsóbb kütyüt pedig aligha lehet találni a webshopokon.

Az iLife újdonsága, az iLife T20s már kuponozható
GeekbuyingiLife T20srobotporszívó

Az iLife újdonsága, az iLife T20s már kuponozható

Nemcsak a lakást de magát is rendbe teszi ez a robotporszívó

írta: Bagi2024.05.11.

Mennyivel kényelmesebb, amikor a hétvége nem a takarításról szól, hanem a lazulásról. Az iLife T20s robotporszívó leveszi a munkát a vállatokról. Porszívóz, felmos és saját magát is megtisztítja. Mostanában került az áruházak polcaira, de a Geekbuyingtól már kupont is szereztünk hozzá, amivel 100 000 forint alatt megvehetitek. Európai raktárból, költségmentesen szállítják.

Leértékelt termékek a hétvégi programokhoz
akkumulátorBluetooth hangszóróCafagokaraokeTTWENZealot S67

Leértékelt termékek a hétvégi programokhoz

A Cafago akciós cikkei csak korlátozott mennyiségben érhetők el

írta: Bagi2024.05.10.

Megérkezett a hét utolsó Cafago ajánlata is hozzánk. Több, limitált mennyiségben elérhető, leértékelt terméket ajánlottak a figyelmünkbe. Egy TTWEN márkájú 1280 Wh-s LifePO4 lítium akkumulátor és egy karaoke képes Bluetooth hangszóró szerepel a listában. A Zealot S67 60 wattal tolja a zenét, és megrendelhetitek mikrofonnal és anélkül is. Mindegyik kütyüt német raktárból, ingyenes szállítással küldik.

hirdetés