hirdetés

Újabb OnePlus telefon lett akciós Gshopperen

A OnePlus 12R-nek is faragtak az árából

hír
Újabb OnePlus telefon lett akciós Gshopperen 1

Forrás: OnePlus

Atika
írta: Atika
2024-05-03

Gshopperen a OnePlus 11 és 12 után a 12R is megkapta a maga 100 dolláros kuponját, szóval jelenleg 200 000 forint körüli összegért lehet megvásárolni. A 12-es modell olcsósított rokona nem sokat veszített a fényéből, annak ellenére, hogy mindenből egy kicsit „rosszabbat” kapott, mint a nagyobb tesója, cserébe jóval olcsóbban is kapható. A népszerű gyártó telefonjának global verzióját kapjátok a pénzetekért, tehát semmilyen hátrány nem származik a kínai beszerezésből.

Az aksi viszont kissé megnőtt, a 12R-ben már 5500 mAh-s telep teljesít szolgálatot, ami támogatja a 100 wattos SUPERVOOC töltést, ehhez pedig a töltőfej is benne van a csomagban. Vezeték nélkül nem tölthető és a Type-C csatlakozó is csak USB 2.0 sebességet támogat.

Kapcsolati módokban és szenzorokban nem marad le, duál SIM 5G támogatással, WiFi 7, Bluetooth 5.3 aptX, aptX HD és LDAC képességgel, NFC és mindent tudó GPS is van benne. Android 14 alapon fut rajta az OxygenOS 14.0, és várhatóan több főverzió frissítést is meg fog kapni.

Gshopperen mindkettő színben rendelhető a telefon, szóval még választani is tudtok, a gshopper100  kuponnal pedig 202 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte. Az ÁFA már benne van az árban, a szállítás ingyenes, szóval semmilyen extra költséggel nem fogtok találkozni.

hirdetés