hirdetés

A Foursun bikázós kompresszora ütőképes útitársad lesz

Négy problémát is megold

hír
A Foursun bikázós kompresszora ütőképes útitársad lesz 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-05-02

Nyakunkon a jó idő, ebből kifolyólag pedig egyre több hosszú út vár ránk, legyen szó kirándulásról vagy nyaralásról, de ha autóval indulsz neki, akkor nem érdemes a dolgokat a véletlenre bízni. Számos aksis kompresszorról írtunk már, de a Foursun négy az egyben kütyüje szinte össze sem hasonlítható a többi termékkel, ebben a kategóriában. Ez egy kifejezetten erős cucc, ami többféle szorult helyzetben a segítségedre lesz és ugyan nem filléres kategória, de egyszer mindenképpen megéri beruházni egy ilyenre.

Az akkumulátor kapacitása 26 800 mAh, ami nem kevés, így szükség esetén power bankként is számíthatsz a kütyüre. Type-C porton keresztül töltheted, de két USB-A port is van rajta, ezek kimenetként szolgálnak. Az egyik 5 volton ad 2,1 ampert, a másik QC 3.0 gyorstöltős. A kütyü oldalára egy nagyméretű, 5 wattos LED került, tehát a negyedik funkció a világítás, amivel segítségedre lesz. Az egész szett minden kiegészítőjével együtt egy kemény tokban érkezik, ez pedig segít a kulturált és hiánytalan tárolásban, minden egy helyen lesz.

Ha gyakran jársz autóval és biztosra akarsz menni, akkor most érdemes beruházni egy Foursun kütyüre. A BGe4f45c  kuponkód felhasználásával egészen 31 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lefaragható az ár, a szállítás ingyenes.

hirdetés