hirdetés

Hírek

Rendelj kínait itthonról: mini Mercedes G gyerekeknek
Alzaelektromos autóelektromos gyermekjárműelektromos járműmini Mercedes G

Rendelj kínait itthonról: mini Mercedes G gyerekeknek

Az igazi lekicsinyített, elektromos változata

írta: Raven962024.05.01.

Legutóbbi E-Bike fesztiválunk keretein belül láthattad, hogy elektromos járgányokból manapság eléggé széles az elérhető választék, de csak a nagyok számára, gyerekszemmel sajnos korántsem ilyen nagy a kínálat. Pedig, ha anyának és apának is van elektromos rollere vagy biciklije, akkor a család legkisebb tagja sem maradhat ki, ezért igazán különleges választás egy elektromos, mini Mercedes G az Alzáról. 3 éves kortól ajánlott, maximális sebessége a 10 km/órát sem közelíti meg és vészfékezésre képes távirányítóval érkezik, így abszolút biztonságos és szórakoztató.

Kupon kedd (2024.04.30.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingkuponkupon kedd

Kupon kedd (2024.04.30.)

írta: SonkaMod2024.04.30.

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

Az Anker Soundcore Motion+ a vájt fülűeket is lenyűgözi
AliexpressAnker SoundcoreBluetooth hangszóróMotion+

Az Anker Soundcore Motion+ a vájt fülűeket is lenyűgözi

Coinokkal jobban megéri a 30 wattos Bluetooth hangszóró

írta: Bagi2024.04.30.

A Soundcore márka híres a jó minőségű Bluetooth hangszóróiról. Most a Motion+ modelljüket ajánljuk a figyelmetekbe, amely 30 watt teljesítményű, IPX7 vízállóságú és Qualcomm aptX szabvánnyal is bír, így szép hangzást biztosít. A 100 dolláros kategóriában az egyik legjobb választás, és most még Aliexpress coinokkkal is spórolhattok az árán. Gyors és ingyenes szállítással küldik.

A Xiaomi Jimmy H10 Flex állóporszívóval könnyű a takarítás
állóporszívóGeekbuyingJimmy H10 FlexXiaomi Jimmy H10 Flex

A Xiaomi Jimmy H10 Flex állóporszívóval könnyű a takarítás

Letérdel és leguggol helyetted

írta: Raven962024.04.30.

Már javában itt a tavaszi nagytakarítás ideje, amihez kötelező választás egy megbízható porszívó. A Xiaomi Jimmy H10 Flex nevéből már sejthető, hogy ez egy olyan modell, ami flexibilis csővel rendelkezik. 90°-ban hajlik felfelé és lefelé, így nagyban megkönnyíti a takarítást, mert sehol sem kell leguggolnod és letérdelned. Üzemideje akár 80 perc is lehet, amivel egy nagyobb kecón már simán végig lehet szaladni, nem mellesleg most szuper áron kuponozható.

Autós porszívó, amivel tisztán lehet tartani a verdát
Aliexpressautós porszívóBaseusBaseus a1

Autós porszívó, amivel tisztán lehet tartani a verdát

írta: SonkaMod2024.04.30.

Egy normálisan tartott autóban helye van egy kéziporszívónak, ami nyilván nem olyan erős, mint egy nagy gép, de arra tökéletes, hogy bármikor elő lehet kapni, és a morzsákat összeszedi. Egy ilyen kütyüvel nem lehet kitakarítani a járgányt, inkább csak arra való, hogy fenntartsuk a tisztaságot, amennyire csak lehet. A Baseus A1 erre használható és szerencsére nem is drága, 6700 Ft-ért rendelhető, ingyenes szállítási opcióval.

Itt az új HiBrew kávéfőző, ami egy 6 az 1-ben gép lett
BanggoodhiBREWkapszulás kávéfőzőkávéfőző

Itt az új HiBrew kávéfőző, ami egy 6 az 1-ben gép lett

Április az új termékek hónapja Banggoodon

írta: Atika2024.04.30.

A HiBrew kávéfőzőket mindenki azért szerette meg, mert a Nespresso és a Dolce Gusto gépekkel ellentétben nemcsak egy fajta kapszulából tudnak kávét főzni, hanem mindkettőből és még más módokon is képesek rá. A H1B 5 különböző kapszulát is támogat, őrölt kávéval is megbirkózik és még tea főzésére is alkalmas. Ezek mellett még a hőmérséklet is állítható és olyan extra funkcióval is rendelkezik, mint az előfőzés. Az új gépet a cseh raktárból küldi a Banggood, a BGbd3ba0  kuponkóddal pedig 38 700 Ft-ba kerül.

A Fossibot DT1 Lite táblagép a strandot is túléli
Fossibot DT1 LiteGeekbuyingstrapatablettáblagép

A Fossibot DT1 Lite táblagép a strandot is túléli

A Geekbuyingon most kuponozható a strapatablet

írta: Bagi2024.04.30.

A Fossibot DT1 Lite egy igazi elnyűhetetlen tablet, hiszen megfelel a legdurvább por és vízállósági szabványoknak, de szerencsére emellett könnyen hordozható maradt. Az MT8788 processzor mellett 4 GB memóriával és 64 GB háttértárral látták el, és Android 13 oprációs rendszer működteti. Túrázáshoz ideális társ, hiszen a 11 000 mAh-s akkujáról más eszközöket is tölthettek. A Geekbuyingtól kupont is kaptunk rá, amivel 45 000 forint körül megrendelhetitek.

Rendelj kínait itthonról: Lenovo Tab M10 táblagép
AlzaLenovo Tab M10táblagéptablet

Rendelj kínait itthonról: Lenovo Tab M10 táblagép

Márkás tablet megfizethető áron

írta: Bagi2024.04.30.

Hétről-hétre hozunk nektek jó vételnek számító kínai termékeket az itthoni webáruházakból. Most az Alzán egy akciós Lenovo tabletbe botlottunk. A Lenovo Tab M10 10,1 colos táblagép már 60 000 forint alatt megvásárolható, amit 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel látták el. A készüléken Android 12 fut és OTG képes. Szerencsére nemcsak a vonzó árával, hanem a gyors átvételi lehetőségével is megörvendeztet benneteket.

Midea alsópolcos porszívó rendelhető 15 000 Ft-ért
Aliexpressmidea p1porszívótakarítás

Midea alsópolcos porszívó rendelhető 15 000 Ft-ért

írta: SonkaMod2024.04.30.

Nagyon egyszerű konstrukció a Midea P1, mondhatni egy budget porszívó, de szerintem az elképesztő alacsony árához képest így is sokat ad. Vezetékes, viszont kellően kicsi és jól használható. Aliexpressen most mindössze 15 100 Ft-ért rendelhető, szállítási költséggel együtt, lengyelországi raktárból.

A Realme C67 húszezerrel olcsóbb, mint itthon
AndroidGshopperokostelefonRealme

A Realme C67 húszezerrel olcsóbb, mint itthon

írta: Atika2024.04.30.

Az Oppo albrandjeként indult Realme remek középkategóriás készülékeket készít, amilyen most a C67 is lett. Néhány tulajdonságát elnézve akár a felsőkategória olcsóbb mobiljaival is tudna versenyezni, hiszen Snapdragon processzort, magas képfrissítést, komoly fényerőt, bővíthető tárhelyet és az iPhone-okból ismert dinamikus kameraszigetet is átültették Androidra. A Realme C67 két verzióban érhető el, a gshopper30  kuponnal pedig 58 200 és 64 100 Ft-ért vásárolhatjátok meg, extra költségek nélkül.

hirdetés