hirdetés

A Pegiant Mltos Y700 power station bárhol ellát energiával

A Cafago kedvezményes áron adja az erőművet és a napelemet is

hír
A Pegiant Mltos Y700 power station bárhol ellát energiával 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-05-02

Beindult a kiránduló és a kempingszezon, ilyenkor jön jól egy kompakt és könnyű power station, hogy kényelmesebben tölthessétek el a szabadidőt. A Cafago mai ajánlatában egy leértékelt power station és egy hozzá kapcsolható napelem szerepel. A Pegiant Mltos Y700 akkora, mint egy nagyobb ridikül és mindössze 5,5 kilót nyom. A 700 wattos eszközön 10 kimenetet találtok és háromféle töltési mód között választhattok. Mindkét terméket német raktárból, ingyenesen szállítják.

A Cafago német raktárából most 92 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szállítja, ezt az árat pedig már semmilyen extra költség sem terheli.

A Pegiant Mltos Y700 power station bárhol ellát energiával 10

Forrás: Cafago

Pegiant Mltos PV100 napelem

A PV100 nagy segítségetekre lesz, ha olyan helyekre látogattok el, ahol nem érhető el vezetékes áram, segítségével újratölthetitek a Pegiant power stationt is. Ez egy összecsukható 100 wattos napelem, ami kihajtva 125×54×3 centiméteres, viszont összehajtogatva csak 31x54x6 centiméter helyet foglal és 3,5 kg a tömege. Az állványa segítségével könnyen beállíthatjátok a dőlésszögét, a kialakítása pedig megfelel az IP67 vízállósági szabványnak, az üzemi hőmérséklete -20 és 60 fok közötti.

Egyszerűen tárolható és szállítható, így utazásra is magatokkal vihetitek. A Cafagón kedvezményes áron juttok hozzá, most 61 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg német raktárból.

hirdetés