hirdetés

Tesztek

BanggoodNoteRedmiXiaomiXiaomishop

Redmi Note 9 okostelefon teszt

Elnyomott féltestvér

írta: Don Kartács2020.09.26.

A Redmi Note széria legolcsóbb darabja a sima 9-es, amelyik MTK alapokon próbálja meghódítani a vásárlók szívét. Néhány extrát is kínál, mint például az NFC, ami eddig nem volt jellemző a középkategória alján. A 3/64-es verzió pedig árbajnoknak ígérkezik, és ezek a készülékek itthon jellemzően kelendőek szoktak lenni. A Xiaomishopnál 72 000 Ft-ért érhető el a kisebbik variáns, a nagyobbért egy ezressel kell többet kicsengetnetek. Kintről 50 000 Ft fölött indul az árazás, illetve számtalan alternatíva kínálkozik, ezeket a cikk végén olvashatjátok.

8.6
/10
BanggoodRedmiXiaomi

Redmi 9 vs. Redmi 9C okostelefon teszt

Az alsó kategóriában is van élet

írta: Don Kartács2020.09.24.

Ahogyan a középkategóriában is sikerült királyt választanunk, úgy szeretnénk ezt megtenni egy szinttel lejjebb, az alsó-középkategóriás Xiaomi telefonok között is. Melyik a mindent vivő olcsó készülék? Ebből a cikkből kiderül, ahogyan az is, hogy megéri-e kifizetni azt a kis többletet, amibe a Redmi 9 a 9C-hez képest kerül. Mindkét telefon 40 000 Ft körül hozható el, ami ebben a szegmensben aprónak tűnik.

BanggoodRedmiXiaomiXiaomishop

Xiaomi Redmi 9C okostelefon teszt

Türelem, weboldalt terem

írta: Don Kartács2020.09.21.

A Xiaomi Redmi széria a vállalható minimum a telefon témában. A Redmi 9-et Tamás kollégám a napokban tesztelte, és ennyi pénzért kifejezetten jónak értékelte. De lehet ennél lejjebb menni? A Redmi 9C ugyanis ennek a telefonnak az olcsósított változata, kifejezetten azoknak szól, akik még 45 000 Ft-ot sem akarnak elkölteni egy mobilra. Itthon ennyiért a Xiaomishoptól lehet beszerezni, gyors szállítással és 2 év garanciával, de Kínából is hasonló áron lehet elhozni, sőt, még alternatívája is van a készüléknek.

8.2
/10
BanggoodNotePocoRedmi

Redmi Note 9 Pro vs. Poco X3 összehasonlító teszt

Két dudás egy csárdában

írta: Don Kartács2020.09.18.

Szerintem mindenki ismeri a középkategória két legjobb Xiaomi telefonját, ha másért nem, akkor azért, mert mindkettőről írtunk tesztet. Viszont azt nem részleteztük ki, hogy melyik a jobb, és hogy melyiket ajánljuk igazán. Ezt a versenyt biztosan nem az ár fogja eldönteni, hiszen mindkét mobilt 70 000 Ft-tól lehet megvásárolni.

BanggoodNote 9RedmiXiaomiXiaomishop

Redmi Note 9 Pro okostelefon teszt

Ő a kisfőnök a palettán

írta: Don Kartács2020.09.15.

A Xiaomi univerzumban a középkategória talán "legjobb" telefonja a Redmi Note 9 Pro, ami a sima Note 9S-nél leginkább a kameraképességekben nyújt többet. Persze a Snapdragon 720-as központi mag, a gyorstöltés, a 6 GB RAM és a számtalan port sem teszi lebecsülendő ellenfélé. Az árcédulán azért már egy jelentősebb összeg szerepel, mint a konszern testvér Note 9S és Note 9 esetében, viszont az árazásában beszerzési forrástól és verziótól függően elég nagy a szórás, 64 és 99 000 Ft között mindenfélét láthattok.

9.2
/10
AliexpressNFCPoco X3PocofoneXiaomi

Poco X3 NFC okostelefon teszt

Pontosan azt nyújtja, amire szükséged van

írta: Don Kartács2020.09.08.

Nagy titkolózás előzte meg a Poco X3 NFC megjelenését. Érdekes dolog ez, hiszen nem egy hiper-szuper csúcstelefonról, hanem egy nagyon jól árazott középkategóriás mobilról van szó. De pont az ilyenekkel lehet letarolni a piacot, főleg ha a teljesen új Snapdragon 732G-re épül, amihez legalább 6 GB RAM társul. A szenzorfrontból kiemelték az NFC-t, vagyis a Xiaomi is előtérbe helyezte az elektronikus fizetési lehetőségeket. Az ár persze ebben a kategóriában mindent visz, a hivatalos Aliexpress Xiaomi boltban indul az értékesítés, ahol EU raktárból a 6/64-es verzióért 219 USD-t, vagyis 66 500  Ft-ot kérnek az early bird akció keretében, ami az egyik legerősebb érv a vásárlásra.

9.8
/10
Banggoodokostelefonredmi 9Xiaomi

Xiaomi Redmi 9 okostelefon teszt

Egy híján tíz

írta: hajas2020.09.07.

Kétségkívül a Xiaomi legnagyobb slágertermékei a mobilok, és közülük is talán a Redmi készülékek fogynak a legjobban. A Redmi 9 azok számára lehet ideális, akik nem szeretnének vagyonokat költeni a zászlóshajókra, de egy jól használható mobilt szeretnének. Tesztalanyunk az árához képest egész jól néz ki, gyors, és még a pénztárcátokat is kíméli, hiszen mindössze 43 700 forintot kérnek érte.

9.2
/10
BanggoodBlack Sharkgamer telefonGearbestXiaomishop

Black Shark 3 gamer telefon teszt

Semmi értelme, mégis imádom

írta: Don Kartács2020.08.27.

A Xiaomi által megtámogatott Black Shark széria nagyjából a telefonok Ferrarija. Semmi értelme, mégis nagyon kéne, mert elképesztően egyedi dolgokat ötvöz brutálisan nagy teljesítménnyel. A nagyon érdekes koncepció a már megszokott elemekre - Snapdragon 865, 90 Hz-es képernyő, 8/12 GB RAM, 128/256 GB háttértár - építkezik, támogatja a WiFi 6-ot és az 5G-t, és olyan gyorsan tölt, hogy leesik tőle az arcotok. Nyilván pokoli drága, de ezt nem is azok fogják venni, akik "csak egy jó telefont" keresnek, hanem magára az őrületre vágynak, amit 200 000 Ft-tól el is érhetnek.

9.4
/10
BanggoodMi 10XiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi 10 Lite okostelefon teszt

Az 5G-nek mennyi a fele?

írta: Don Kartács2020.08.11.

Sokakat felbosszantott a Xiaomi Mi 10 bevezető ára, és nem is vásárolták az emberek olyan nagy hévvel, mint a korábbi csúcstelókat. A kínaiakkal azonban nem lehet csak úgy kibabrálni, itt a Mi 10 Lite, ami a nagyobb tesó "felhígított" változata, bika központi maggal, AMOLED kijelzővel, tengernyi RAM-mal, 5G támogatással és dögös kinézettel. Azért volt némi kivéreztetés, hogy lejjebb csússzon az ár, 145 000 Ft-ért kell némi áldozatot hozni. A Xiaomishopnál elérhető mobil mellé a szokásos 2 év gari és magyar nyelvű támogatás is jár.

9.4
/10
GearbestOppoRealme

Realme X2 Pro okostelefon teszt

Az idő a legnagyobb ellenség

írta: Don Kartács2020.07.03.

A Xiaomi kicsit olyan helyzetben van, mint az akcióhősök a filmekben, mikor hátulról a gonosz megpróbálja őket egy fojtóhurokkal kivégezni. Persze végül mindig kiszabadulnak, de azért nagy a dráma és a küzdelem. Az X2 Pro is ráhozta néhány kínai fejesre a frászt, amikor kiderült, hogy a Mi 10-nél brutálisabb a gyorstöltése, 8 GB RAM-ot és 128 GB háttértárat vonultat fel, Snapdragon 855 Plus SoC-vel szerelik, remek a 90 Hz-es AMOLED kijelzője. Az ára viszont borsos, nagyjából 150 000 Ft körül el lehet érni. Ráadásul már az X50 Pro utód is megjelent, ami még brutálisabb, mint az X2 Pro.

8.4
/10

hirdetés