hirdetés

BlitzWolf BW-S22 PD töltő teszt

A notebook töltés minimuma

teszt
BlitzWolf BW-S22 PD töltő teszt 1

Forrás: Banggood

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-03-23

A BlitzWolf BW-S22 egy picike PD töltő 35 W-os teljesítménnyel, a minimum, amit az ember egy telefon vagy egy notebook mellé megvesz. Különlegessége a 2 darab Type-C port, és persze az, hogy PD képes az eszköz, vagyis etethető róla elég sok minden. Kis teljesítményhez alacsony ár is jár, kínai raktárból, ingyenes szállítás mellett 5400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a BGd183b0  kóddal, a Banggood pedig fizeti utána az áfát, és még egy apró ajándék is jár mellé.

A rendeljkínait szerint

 • megbízhatóság: 10
 • design és anyagminőség: 10
 • felszereltség, funkciók: 9
 • ergonómia: 10
 • ár/érték arány: 9

9.6

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Ugorjunk a teljesítményspecifikus dolgokra, és nézzük meg, hogyan jön össze az a 35 W.

A két Type-C port teljesen ekvivalens, tehát nincs külön jelölgetés színekkel és hasonlók. A különböző feszültség- és amperszintek az alábbiakat adják ki:

 • 5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/2,5 A, 15 V / 2,33 A, 20 V / 1,75 A (ez a 35 W max)
 • teljesítmény összesen, Type C1+Type C2: 35 W

Mint látható, a teljesítményt ki lehet venni 1 porton is, illetve elosztva is a kettő között. Jó magas feszen adja le az 1,75 ampert, szóval viszonylag modern eszközökkel kell ahhoz rendelkeznetek, hogy ez össze is jöjjön, de ez ma már nem igazán probléma. Számtalan protokollt ismer, így az Apple hívők és az Androidosok is örülhetnek. A lista az alábbi: PD 3.0/PD 2.0/QC 3.0/QC 2.0/PPS/FCP/SCP/AFC/BC 1.2/Samsung 2.0A/APPLE 2.4A/PE 2.0/PE 1.0. Ami nem volt annyira szimpatikus, hogy a sajtóanyag által agyonreklámozott „super safety” miben is merül ki pontosan. Pedig lennének ötleteim, mit kéne tudnia egy ilyen eszköznek, de a gyártó ezeket nem köti az orrotokra. Nem volt más hátra, mint egy kicsit provokálni a töltőt, így jöhettek a mérések.

hirdetés

Nagyon drámait nem sikerült mérnem, tudja az eszköz azt, amit a gyár is állít, de azért vannak érdekességek.

Az egyik, hogy szépen leold 5 V-on, viszont azt nem mondanám, hogy nem melegszik, 51 Celsius-fokot mértem 30 perces terhelés után. A legfontosabb talán az, hogy a túláram védelem adott, így olyan nagyon nem aggódtam használat közben sem. Egyetlen specialitást fedeztem fel, hogy alacsony feszen nem engedi a túláramot, hanem korlátozza a teljesítményt maximum 25 W-ban valamilyen elektronikai elemmel, ez szépen látszik a képeken, ami egy nagyon pozitív dolog.

Összegzés

A BW-S22 egy GaN technológiás töltő, amivel nem volt különösebb probléma. Legfőbb erénye, hogy kicsi és van annyi kraft benne, hogy egy modernebb telefont vagy egy kisebb notebookot feltöltsön. Problémákat nem tapasztaltam a használat során, és az ára is arányos azzal, amit tud. Számokban kifejezve ez 6600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot jelent a BGd183b0 kóddal, a Banggood pedig fizeti utána az áfát, a szállítás ingyenes, és még egy Bakeey utazó adaptert is választhattok hozzá (érdemes az EU plug Germany típust kérni hozzá, így más eszközhöz is használhatjátok majd).

Aki némileg gyorsítana postázási folyamaton, az rendelheti cseh raktárból is a BGXIFD387  kóddal, ekkor 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnie, amiben már benne van a nagyjából 350 Ft-os szállítás, ellentétben a kínai raktár ingyenességével, de itt már nem jár mellé az ajándék utazó adapter sem.

Pro

 • Jó minőség, masszív a cucc
 • 2 darab Type-C portja is van
 • Mindkét kimenetén le tudja adni ugyanazt

Kontra

 • Hiányos a műszaki leírása

hirdetés