hirdetés

Tesztek

Tessan multifunkcionális elosztók tesztje
Banggoodelosztótessan

Tessan multifunkcionális elosztók tesztje

Sok dolgot kiváltanak

írta: Don Kartács2022.05.02.

Alapvetően szeretek hasznos cuccokat tesztelni, amik megoldanak mindennapi problémákat. A kombinált elosztók ilyenek, és a Tessan érdekkörébe kapásból tartozik vagy fél tucat, amiből hármat próbáltam ki. Egyszerű szerkezetek, rengeteg dugaljjal és USB-A csatlakozóval, sőt, az egyik egy tényleges hosszabbítóként is használható. Az árazásuk kuponnal 6500 és 7500 Ft között mozog kiszereléstől függően, az áfát pedig a Banggood fizeti a termékek után.

9.2
/10
Shunzao Z11 Max állóporszívó teszt
BanggoodshunzaoXiaomiz11 max

Shunzao Z11 Max állóporszívó teszt

Új szelek szívnak

írta: Don Kartács2022.04.07.

A Shunzao egy Xiaomi almárka - meglepő mi? -, ami takarítóeszközöket gyárt, és annak alkalmából, hogy megjelent az új Z széria, mi a kisebbik, 11-es modelljüket - a Z15 a nagyobb - vontuk nagyító alá. Jó nagy teljesítmény, hosszú üzemidő, OLED kijelző, hajszálakat automatikusan elvágó motoros kefe, levehető akku és egyszerű tartályürítés jellemzi. A Banggodon a BGZ11MAX kóddal 79 700 Ft az ára, az áfát a BG fizeti, a szállítás pedig ingyenes. Ez az ár csak az első 50 db-ra vonatkozik, utána az ár 20 dollárral magasabb lesz.

9.4
/10
Oclean X10 elektromos fogkefe teszt
Ocleanszónikus fogkefeType-CX10

Oclean X10 elektromos fogkefe teszt

Okos, hasznos újítások

írta: Don Kartács2022.04.05.

Az Oclean a Xiaomi érdekkörébe tartozó csúcsgyártó, ami leginkább szájhigiéniai eszközökről lehet ismert. Az X10 az új modelljük, ami tulajdonképpen egyfajta koronaékszere is a cégnek. OLED kijelzős, nagyon szépen tisztít, pofonegyszerű használni, halk, Type-C porton keresztül etethető, és 60 napot is kibír egy feltöltéssel. Az ára 33 000 Ft, a fogkefe ingyenes szállítással, és természetesen áfa- és vámmentesen érkezik Kínából.

9.4
/10
BlitzWolf BW-WS03 időjárás állomás teszt
BanggoodBlitzWolfidőjárás állomás

BlitzWolf BW-WS03 időjárás állomás teszt

Időjárási káosz

írta: Don Kartács2022.03.30.

Elég sok időjárás állomást teszteltünk már, de olyat még nem, mint a BlitzWolf BW-WS03, ami egy brutális, kombinált külső szenzorral érkezik, ami tényleg mindent megmér. Mutatja az UV sugárzást, a szélerősséget, az eső mennyiségét, a hőmérsékletet, a légnyomást és még száz másik dolgot, mindezt egy jó nagy beltéri kijelzőn és az appban is nyomon követhetitek. Az állomásért 26 800 Ft-ot kérnek, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

8
/10
Blitzwolf BW-PG2 hordozható töltőállomás teszt
BanggoodBlitzWolfhordozható teleppower station

Blitzwolf BW-PG2 hordozható töltőállomás teszt

Kicsi a bors, de nem erős

írta: Don Kartács2022.03.27.

Nemrég nyúztam a Loskii LK-P10-et ami egy picit nagyobb modell mint a BW-PG2 és az nagyon tetszett. A BlitzWolf állomása annyival tud többet, hogy az egyenáramú oldalt - vagyis az USB portokat - jelentősen felfrissítették, Type-C kimenet, gyorstöltés, PD támogatás, ahogyan manapság kell. Mivel ez egy kisebb telep, ezért az ára is nyomottabb, a BGHU1913 kóddal 84 500 Ft-ot kérnek érte, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

7.6
/10
Yeelight Sunset Lamp lámpa teszt
BanggoodlámpaYeelight

Yeelight Sunset Lamp lámpa teszt

A szívedhez szól, nem az eszedhez

írta: Don Kartács2022.03.24.

Ritkán szoktunk dizájn termékeket tesztelni, de a Yeelight Sunset Lamp pontosan ilyen. Egy jópofa, egy funkciót betöltő lakáskiegészítő, aminek legfontosabb feladata, hogy feldobja a hangulatotokat, illetve, hogy egy kis romantikát vigyen az életetekbe, de persze egy kis kreativitással más dolgokra is használható a lámpa. 7800 Ft-ot kérnek érte, cseh vagy lengyel raktárból, és ebben az árban már a szállítás is benne van.

8.2
/10
BlitzHome BH-IM2 jégkockakészítő teszt
BanggoodblitzhomeBlitzWolfjégkockakészítő

BlitzHome BH-IM2 jégkockakészítő teszt

Nemcsak a rövid csúszik tőle jobban

írta: Don Kartács2022.03.19.

A BlitzHome az BH-IM2-vel végre egy olyan termékkel rukkolt elő, amit a következő fél évben, mikor picit jobbra fordul az idő, folyamatosan lehet használni. Meglepően gyorsan, kb. 10 perc alatt készít kétpohárnyi töményre elégséges jeget, pofonegyszerű működtetni, és nem is olyan vészes az ára, ha azt vesszük, hogy egy nagyobb társaság akár évekig is használhatja. Az érte kért pénzmennyiség szerintem reális, a BGHU1884 kuponkóddal 37 000 Ft-ot kell a kasszánál hagynotok, ezért cserébe cseh raktárból, ingyenes szállítással küldik, és ha kipróbáljátok, rá fogtok jönni, mennyire jópofa ez a cucc.

9.2
/10
UWANT B100-E kárpittisztító teszt
Geekmaxiuwantvizes takarítógép

UWANT B100-E kárpittisztító teszt

Feléled a Jetson család

írta: Don Kartács2022.02.26.

Nehéz a takarítás terén olyasmit mondani, amit még soha nem teszteltünk, de azt hiszem, hogy kárpittisztító gép még nem járt nálunk. A UWANT B100-E pont ilyesmit tud, vízzel képes mindenféle szövetanyagokból az oda nem illő koszt eltávolítani. Ez lehet autókárpit, kanapé, szőnyeg, függöny vagy bármi más, ami hasonló anyagból készült. Márpedig ezekből számtalan van a lakókörnyezetünkben, sokszor nem férnek be a mosógépbe, de azért mégiscsak kellene kezdeni velük valamit. Erre kínál megoldást a UWANT B100-E, amit 63 800 Ft-ért vásárolhattok meg a 5JVTvIYx kuponkóddal, és a Geekmaxi EU raktárból küldi a terméket, ingyenes szállítás mellett.

8
/10
Dreame Bot Z10 Pro önürítő robotporszívó teszt
BanggoodDreameönürítő robotporszívóXiaomi

Dreame Bot Z10 Pro önürítő robotporszívó teszt

Észrevétlen komornyik

írta: Don Kartács2022.02.21.

A Dreame - ez egy, a Xiaomi érdekkörébe tartozó cég - egy újabb önürítő modellt dobott a piacra a Z10 Pro személyében, ami egy tipikusan mindent tudó porszívó. Brutális a szívóereje, az összes virtuális segédletet - területek kizárása, virtuális fal, no mop zóna - ismeri, felmos, önürít, több szintes házakat is kezel és a küszöbökben sem akad el. Szóval elvileg minden szép és jó, de a BGHUZ10P kuponkóddal elérhető 145 000 Ft-os árért legyen is az. Szerencsére a szállításért már nem kell fizetnetek, az áfát pedig fizeti a Banggood a termékei után.

9.2
/10
BlitzWolf BW-CML4 monitorlámpa teszt
BanggoodBlitzWolfmonitorlámpaRGB

BlitzWolf BW-CML4 monitorlámpa teszt

Fénylik, mint a Salamon…

írta: Don Kartács2022.02.15.

Újabb kiváló monitorlámpával lett gazdagabb a történelem, amelyet most BW-CML4 névre keresztelt megalkotója. Elöl hagyományos LED-del ellátott világítótestről van szó, aminek fényerejét és színhőmérsékletét variálhatjátok, hátul pedig egy jópofa RGB megoldással dobhatjátok fel a hangulatot, ráadásul a funkcióit applikációból is vezérelhetitek. 12 400 Ft-ot kérnek érte a BGHU1679 kóddal, a szállítás 400 Ft-ba kerül, az áfát a Banggood fizeti a termék után.

9.2
/10

hirdetés