hirdetés

Tesztek

Ocleanszájzuhany

Oclean W1 okos szájzuhany teszt

Félelem és rettegés a fogorvostól

írta: Don Kartács2021.07.28.

Nem vagyok nagy barátságban a fogorvosokkal, ezért mindent megteszek, hogy véletlenül se találjanak semmit, amikor betévedek a rendelőjükbe. Ehhez visz egy lépéssel közelebb az Oclean W1 okos szájzuhany, ami mérsékelt áron képes nagy hatékonysággal tisztítani a fogközöket, és még statisztikát is készít a telefonotokra. Jópofa szerkezet, de a lényeg nyilván az, hogy hozzáad valamit a szájhigiéniátokhoz és az egészségetekhez. 21 500 Ft-ot kérnek érte az OCLEANW1 kóddal, amit egy fogorvosi rendelőben egy alkalommal is bőven ott lehet hagyni. A szállítás ingyenes, és a cég szerint áfa- és vámmentesen érkezik a termék.

8.6
/10
BanggoodborotvaEnchenkörkéses borotvaXiaomi

Enchen Blackstone 3 Pro körkéses borotva teszt

Olcsó modell, felfejlesztve

írta: Don Kartács2021.07.21.

Az Enchen Warrior után kíváncsian vártam, hogy a hasonló alapokra épülő Blackstone 3 Pro miben fog eltérni a kisebbik modelltől. Először is, kapott egy normálisabb dizájnt és egy hasznos kijelzőt, ami mutatja a töltöttséget, van pajeszvágója, sokkal hosszabb az üzemideje, míg a korábbi termék pozitív tulajdonságait – pl. Type-C töltés és pajeszvágó – átmentette. 6100 Ft-ot kérnek érte a BGHU0752 kuponnal, az áfa- és vámmentes szállítás pedig ingyenes.

9.4
/10
360Geekbuyingrobotporszívó

360 S10 robotporszívó teszt

Műszaki ellencsapás

írta: Don Kartács2021.07.15.

Egy ideje rájöttek a kínai gyártók, hogy nemcsak 100 000 Ft-ért lehet robotporszívót eladni, hanem nyugati – illetve dél-koreai – árszinten is. Folyamatosan jönnek ki az újabb csúcskészülékek, most a 360 kéri az S10-zel a pöttyös labdát, és próbálja meg lenyomni a konkurenseket. Kapásból 3 lézerszenzorral operál, neki az egyik legnagyobb a szívóereje a piacon, magától bejelöli a szőnyegeket a térképen, a ház több szintjét is kezeli, képes 3D térképet készíteni a lakásról, felismeri a tárgyakat és elkerüli azokat, de a sort háromszor ilyen hosszan lehetne folytatni. Az ára húzós, 182 000 Ft-ot kérnek érte a 360S10 kuponnal EU raktárból, a szállítás viszont ingyenes.

8.8
/10
állóporszívóOLEDszívóerő szabályozásXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi G10 állóporszívó teszt

Majdnem ideális egyveleg

írta: Don Kartács2021.07.09.

A Xiaomi ontja magából az állóporszívókat , ami sokak számára unalmas lehet, de most végre értelmes fejlesztéseket is eszközöltek. A Mi G10 tud néhány érdekes dolgot - egyszerre két akkut tölt, sokkal hatékonyabb lett a motoros fej, nem tekeredik fel a haj stb. - amit a konkurenciánál még nem láttam. És mivel ez egy Xiaomi termék, a szokott kiváló minőség mellé hosszú üzemidő - 65 perc - is társul. Az ára a Glamour Napoknak és a VEGRENYAR21 kuponkódnak köszönhetően 20%-kal alacsonyabb a szokásosnál, 80 000 Ft a Xiaomishopnál, ami teljesen reálisnak tűnik, és járnak mellé a szokásos dolgok: a hazai garancia, a gyors szállítás és a magyar nyelvű ügyfélszolgálat.

9.2
/10
BanggoodhotookosmérlegXiaomi

HOTO konyhai okosmérleg teszt

Remek darab, hasznos funkciókkal, rosszul kivitelezve

írta: Don Kartács2021.06.29.

A konyhai mérlegeket eddig rendkívül egyszerű szerkezeteknek gondoltam, de az innovatív HOTO-nak sikerült erre rácáfolnia. Az applikációba menthető receptek kifejezetten jó ötlet, ráadásul a kiváló anyaghasználat gyönyörködteti a szemet, míg a precíz mérés a főzést segíti. A hiánypótló darabért a BGJUTD542 kuponkóddal 8 200 Ft-ot kérnek, viszont a vám és áfamentes EU Priority Line szállítás eléggé húzós áron érhető el, további 1800 Ft-ot kérnek érte. Köthető mellé vámbiztosítás, ami a felmerült költségeket téríti, a július 1 előtti rendelések kapcsán.

7.6
/10
BanggoodOcleanszónikus fogkefeXiaomi

Xiaomi Oclean X Pro Elite fogkefe teszt

Hallgattak a jó szóra

írta: Don Kartács2021.06.25.

Menetrendszerűen megérkezett az új Oclean csúcsfogkefe, amit 2021-ben X Elite Próra kereszteltek el. Végre egy használható érintőkijelzőt kapott, szabadon állítható az ereje, képes a fogat fehéríteni, vezeték nélkül tölthető és fejeket és tokot tartalmazó egységcsomagban is kapható. Az előbbi kiegészítőket is beleszámolva az árba, a GWTR raktárból a BGHU0601 kuponkóddal elérhető 15 500 Ft-os ár nem is tűnik annyira húzósnak egy prémium fogkeféért. Az EU Priority Line szállításért viszont további 1200 Ft-os kérnek, ami mellé köthető vámbiztosítás, ami téríti az ilyen jellegű költségeket, ha a fogkefét július 1 előtt rendelnétek.

9.4
/10
BanggoodBlitzWolfidőjárásállomás

BlitzWolf BW-WS01 időjárás állomás teszt

Lehet ezt jól csinálni

írta: Don Kartács2021.06.22.

A Digoo időjárás állomás után nagyon vártam, hogy a konkurencia milyen kütyüvel rukkol elő. A BlitzWolf BW-WS01 szerencsére kijavította a másik termék hibáit, kezel 3 szenzort, elemről és nem direkt tápról működik és kijelzi a komfortérzetet is. Cserébe viszont egy picit drágább, mint a Digoo állomása, 5600 és 8000 Ft-ot kérnek variánstól és szenzorszámtól függően. Az Air Parcel szállítás 3 dolláros költsége mellé köthettek vámbiztosítást is 0,09 dodóért cserébe.

9.2
/10
Banggoodidőjárás állomásXiaomi

Xiaomi Miiiw időjárás állomás teszt

Ebben több lett volna

írta: Don Kartács2021.06.21.

Számtalan időjárás állomást teszteltünk az elmúlt hetekben, ami kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megmutatkozzanak a különbségek. A Xiaomi Miiiw kijelzője a kategóriában az egyik legjobb, nagyon ritkán kell benne elemet cserélni, és mágnesesen ezt is lehet rögzíteni fém felületekre. Természetesen ez is nagyon olcsó, mint minden ilyen méretű kütyü, 3800 Ft-ot kérnek érte a BGJUS450 kuponkóddal, az Air Parcel szállítás további 100 Ft, amihez köthető vámbiztosítás is, ami téríti az ilyen jellegű költségeket július 1. előtti rendelések esetén.

8.8
/10
BanggoodBlitzWolfultrahangos párásító

BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásító teszt

Elektronikai mutáns

írta: Don Kartács2021.06.18.

A BlitzWolf BW-SH5 párásítóval új területre merészkedett a kínaiak farkasa. Mivel a kategória nagyon népszerű, ezért logikus lépés volt, hogy piacra dobnak egy ésszerű árazású, viszonylag jól kinéző, nagy tudású eszközt. Az ultrahangos technológiával párologtató berendezésért a BGACZSH5A kuponkóddal 23 500 Ft-ot kérnek, ami olcsóbb, mint a konkurensek hasonló méretű termékei, és ebben már benne van az ingyenes EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítás is. Ehhez vámbiztosítás is köthető, ami június 30 előtt a felmerülő költségeket téríti.

8.8
/10
autós porszívóBanggoodBaseus

Baseus A3 autósporszívó teszt

Szív, sűrít, világít, kipufog

írta: Don Kartács2021.06.16.

Az autósporszívó piac eléggé bedurrant az elmúlt 1 évben, sorjáznak elő a különböző típusok, melyek ráadásul egyre jobbak. A Baseus A3 ebből a szempontból picit későn érkezik a piacra, de egyrészt eléggé ütősek a funkciói, másrészt pedig 50 percig képes üzemelni, amivel konkrétan agyonveri a konkurenciát. 16 800 Ft-ot kérnek érte a BG6c889d kóddal, az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítás további 1500 Ft, ehhez pedig köthető külön vámbiztosítás is.

9.8
/10

hirdetés