Teszt Kategória: Otthon | RendeljKínait

Tesztek

Air PurifierXiaomiXiaomishop

Xiaomi Air Purifier Pro légtisztító teszt

Purgálás felsőfokon

írta: Don Kartács2020.07.21.

A nagytestvér most nem figyel, hanem levegőt forgat, itt az Air Purifier Pro, ami a szteroidokon hizlalt verziója a Xiaomi Air Purifier 2-es és a 3-as szériának. Nemcsak fizikailag nagyobb, hanem teljesítményben is többet tud, így valószínűleg a méretesebb lakások vagy irodák lakója lesz. 84 900 Ft-os árával nem egy olcsó darab, de a teljesítményt meg kell fizetni, és ehhez is járnak a szokásos Xiaomishopos előnyök, a 2 év garancia, a számla és a gyors szállítás.

9.6
/10
BanggoodBlitzWolfokosotthon

Blitzwolf okosotthon cuccok tesztje

Kétharmados siker

írta: Don Kartács2020.07.19.

Idén írtam már a Blitzwolf okosotthon cuccairól, ezt fogjuk most kiegészíteni infravörös adapterrel, egy újabb okoskonnektorral, illetve okosizzóval. Egyik sem kerül többe 5000 Ft-nál, így mindegyik a vámköteles összeghatár alatt marad. Lássuk, hogy a filléres cuccok hogyan szerepeltek.

S5 MaxS6 PureXiaomiXiaomishop

Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó teszt

Jól sikerült ráncfelvarrás

írta: Don Kartács2020.07.18.

A Xiaomi Roborock S6 szériája kicsit háttérbe szorult a kiváló S5 Max mögött, ám most kijött az új széria, gyorsan rá is pillantottam, mit is tud. Ezek a kifejezetten drága, közel 200 000 Ft-os porszívóktól pedig igen széles repertoárt – több szint kezelése, szoba alapú felbontás, szívóerő és feltörlés szabályozása – várhattok el. Jelenleg a Xiaomishopban 175 000 Ft körül elérhető, így jelenleg olcsóbb az S5 Max-nál. Nézzük, hogy az árcsökkenés miatt jobban megéri-e most ezt venni, vagy maradjunk az utóbbinál.

9.4
/10
AliexpressBanggoodlégtisztítóXiaomishop

Xiaomi Air Purifer 2H és 3H légtisztítók összehasonlító tesztje

Hegyi levegő

írta: Don Kartács2020.07.13.

A Xiaominak két "polgári" légtisztító generációja is van, a Kettes, illetve a Hármas sorozat. A Xiaomishop jóvoltából sikerült egyszerre két modellt megszereznünk és összeeresztenünk. A generációváltás hozott néhány újdonságot, de nemcsak ez, hanem a gyakorlati használat is érdekes. A két termék között jelentős az árkülönbség, itthon a 2H 49 900 Ft, míg a 3H 63 900 Ft-ért érhető el, gyors szállítás, magyar számla és ügyfélszolgálat mellett, de természetesen a kellékanyagokat is be tudjátok szerezni.

BanggoodBlitzWolfrobotporszívó

Blitzwolf BW-VC2 robotporszívó teszt

Makacskodó Róbertporszívó

írta: Don Kartács2020.07.10.

A Blitzwolf is igyekszik lépést tartani a konkurenciával, így kijött a VC1 következő generációjával. Elég sok minden változott jó irányba – elsődlegesen a műszaki paraméterek és a szoftveres funkciók -, ráadásul megtartotta a termék azt a tulajdonságát is, amiért a legjobban szeretjük: olcsó maradt. 82 000 Ft-ért ilyen fullos repertoárral nehéz másik eszközt találni, főleg ha cseh raktárból érhető el, így már a vám és áfa fizetési kötelezettség sem érinti.

8
/10
BanggoodDeebotEcovacs

Ecovacs Deebot 901 robotporszívó teszt

Ekovács munkában

írta: Don Kartács2020.07.06.

Az Ecovacs cég nem biztos, hogy mindenki számára ismerős lesz, pedig egy viszonylag veretes gyártóról van szó, aki különböző takarítóeszközökben utazik. Most a legolcsóbb, már lézerszenzorral térképező Deebot 901-et vettem górcső alá, remélve, hogy megtalálom a kihalófélben lévő Mi Robot utódját. Az ára stimmel, ez is 65 000 Ft körül érhető el cseh raktárból a BGHUE12644 kuponnal, már csak azt kellett kideríteni, hogy pariban van-e a Xiaomi termékével.

8.4
/10
BanggoodSonoffUSB

Sonoff Micro USB kapcsoló teszt

Port jó

írta: Don Kartács2020.06.20.

Egy nagyon egyszerű és egyben olcsó, okosotthonba illeszthető eszközt teszteltünk le, a Sonoff Micro okos USB switch-et. Mindenféle eszközt lehet vele időzíteni, illetve kapcsolgatni, és filléres tétel, hiszen csak 1900 Ft-ba kerül. Nagyobb csomagokban is kapható, ha valaki szeretné egyszerre több helyen bevetni, ilyenkor az ár még kedvezőbb.

9
/10
állóporszívóGeekbuyingRoborock

Xiaomi Roborock H6 állóporszívó teszt

Mindig van feljebb

írta: Don Kartács2020.06.19.

Nem gondoltam volna, hogy jön még olyan állóporszívó, ami érdekes lehet, hiszen már szinte minden kínai terméket teszteltünk, ami a piacon van. Aztán megjött a Roborock H6, és eddig a cég nem nagyon aktívkodott ebben a szegmensben. De jól tette, hogy kivárt, hiszen az új modell tönkreveri a mezőnyt. Erősebb, tovább bírja, mint a konkurensek, felismeri a szőnyegeket, van egy kiváló OLED kijelzője, amin mindent visszajelez. Igaz, az ár erőteljesen prémium szegmenses, 124 000 Ft-ért érhetitek el német raktárból a NNN8THPokenzo10  vagy a GKB8TH10 kuponkóddal.

9.2
/10
robotporszívóVacuum-MopXiaomishop

Xiaomi Vacuum-Mop Pro robotporszívó teszt

A középsúly királya

írta: Don Kartács2020.06.12.

Az előző generációs Xiaomi Roborock porszívókat kivezetik a piacról, a tátongó űrt a Xiaomi Dreame két eszköze, a Vacuum-Mop és a Vacuum-Mop Pro hivatott betölteni. A drágábbik eszköz rengeteg mindent tud, Y alakban feltöröl, számtalan térképfunkcióval rendelkezik és még száz másik dolgot is tud, de ami a legfontosabb: emészthető az ára. 125 000 Ft-ot kérnek érte, ami jóval olcsóbb, mint a Roborock S5. Ez a gép jelenti az arany középutat, amit a Xiaomishoptól magyar számlával, 2 év garanciával érhettek el.

9.2
/10
GeekbuyingJimmy JV83 Petvezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV83 PET vezeték nélküli porszívó teszt

Low-budget kiadás

írta: hajas2020.06.11.

Lassan egy éve, hogy a Xiaomi Jimmy JV83-at górcső alá vettük, és egy-két hiányosságát leszámítva teljesen elégedettek voltunk vele. Idén leporolták a régi terveket a kínai gyártó mérnökei, és új köntösben dobták ismét piacra - alacsonyabb áron. Persze ennek van néhány hátulütője, viszont ma is teljesen kielégíti az átlagemberek igényeit az új, Xiaomi Jimmy JV83 Pet, ami a 4YLYKEOI kuponkóddal 61 900 forintba kerül, ráadásul német raktárból érkezik hozzátok a termék, így néhány nap alatt kiszállítják, ingyenesen és vámmentesen.

9
/10