Teszt Kategória: Otthon | RendeljKínait

Tesztek

állóporszívóGeekbuyingJimmyXiaomi

Xiaomi Jimmy JV65 Plus állóporszívó teszt

Felextrázva, ránc felvarrva

írta: Don Kartács2020.10.28.

A Xiaomi Jimmy porszívóknak nagy barátja vagyok, olcsón kínálnak jelentős teljesítményt, hosszú üzemidőt, az alacsony árat pedig a prémiumnál egy fokkal gyengébb anyagminőséggel oldják meg. A Jimmy JV65 Plus a 70 perces működést, a brutális szívóerőt és a számtalan kiegészítőt is megtartotta, és kiegészült feltörlés funkcióval is. A legjobb hír viszont az, hogy az ára ennek ellenére még csökkent is, 67 000 Ft-ba kerül a JMJV65PLUS kóddal, ajándék HEPA filterrel, EU raktárból, vagyis nincsenek további többletköltségek sem.

9.4
/10
BanggoodBlitzWolflégtisztítóXiaomi

BlitzWolf BW-AP1 légtisztító teszt

Első gurításra nem rossz

írta: Don Kartács2020.10.26.

A mindent gyártó BlitzWolf cég a legújabb termékével, a BW-AP1-gyel a légtisztító szegmensbe kotnyeleskedett bele. Az applikáció alapú, levegőminőség ellenőrző szenzorral szerelt berendezésért cseh raktárból 21 000 Ft-ot kérnek, ami nagyon alacsony ár. Ám nem szívesen lépnék be a boksz ringbe, ha a másik sarokban Mike Tysonként magasodna fölém a Xiaomi Air Purifier szériája, amit az elmúlt években ronggyá teszteltünk és halálra is dicsértünk. Lássuk, hogy "underdogként" mire jut a BW-AP1.

8.8
/10
Aliexpressoffical viomi storeViomiXiaomi

Xiaomi Viomi SE robotporszívó teszt

Lehengerlő ár/érték arány

írta: Don Kartács2020.10.20.

A Xiaomi ökoszisztémába tartozó Viomi eddig széterőlködte magát, hogy lenyomja a Dreame és a Roborock cégeket, akik eluralták a robotporszívó piacot olyan remek termékekkel, mint a Vacuum-Mop Pro vagy az S5 Max. A Viomi SE ezek alá vág árban, 100 000 Ft alatt mindent tud, ami a sokkal drágább modellek sajátja, igazi felsőkategóriás masina, a középkategóriába árazva. Ehhez képest alig kellett valamit feláldoznia, sőt, ki merem jelenteni, ez most az egyik legjobb ár-érték arányú robotporszívó a piacon, ami ráadásul EU raktárból érhető el a FL3TNNBOCHAF kuponkóddal, ami az árat 95 000 Ft-ra csökkenti.

9.4
/10
Banggoodvasalóvezeték nélküli vasaló

Lofans YD-012V vezeték nélküli vasaló teszt

Láttalak már valahol

írta: Don Kartács2020.10.05.

Az egyik új őrület a vasalásban a vezeték nélküli vasaló használata, és hát honnan máshonnan lehetne ilyesmit olcsón beszerezni, mint Kínából? Ráadásul a Xiaomi Youpin áruházából érhető el a Lofans terméke, amit pedig oda beengednek, az olyan nagyon rossz nem lehet. Az EU raktárból elérhető gőzölős szerkezetért a BG9LFYD012  kuponnal 10 800 Ft-ot kérnek, ami már vállalható árnak tűnik az extra kényelmi szolgáltatást is figyelembe véve.

7.8
/10
Air PurifierBanggoodXiaomi

Xiaomi Air Purifier 2C légtisztító teszt

Kettő lesz, maradhat

írta: Don Kartács2020.09.27.

A 2C az egyik eszköz, amit a Xiaomi Air Purifier szériából még nem teszteltünk. Mindegyikkel nagyon elégedettek voltunk, viszont az alapverzió is megér egy misét. A majdnem minden extrától megfosztott modell ára ehhez mérten 30 000 Ft alatt marad, ami elég jutányos, és a teóriánk szerint akár kettő is hasznos egy lakásban.

9.2
/10
360GearbestrobotporszívóXiaomi

360 C50 robotporszívó teszt

A Xiaomi G1 halálos ellensége

írta: Don Kartács2020.09.20.

A 360 és a Xiaomi fej-fej mellett dobálják az újabbnál újabb robotporszívó modelleket. Általában a csúcskategóriával kezdik, majd lefele haladva tömködik be a lyukakat, pont ez történt a 360 C50-nel is, ami egy belépő szintű modell. Már ez is app alapú, meglehetősen kisméretű, és az ára is alacsony, 47 000 Ft-ot kérnek érte. Ne felejtsétek el az EU Priority Line szállítást sem, ami áfa- és vámmentes. EU raktárból is elérhető némi felárért.

8.6
/10
AlfawiseGearbestlégtisztító

Alfawise P2 légtisztító teszt

Ennyiért nem lehetett otthagyni

írta: Don Kartács2020.08.30.

Az úgy volt kedves bíróság, hogy SonkaMod kollégával megláttuk, 2 db Alfawise P2 légtisztító csak 16 000 Ft, ennyiért nem lehetett otthagyni. Appból vezérelhető, kis helyen is elfér, HEPA filtert tartalmaz, és csak fejenként 8000 Ft-ot kell érte fizetnünk, hát a hülyének is megéri. Így lett a szerkesztőségben belőle egyből kettő.

8.6
/10
BanggoodXiaomiXiaomishop

Xiaomi Vacuum-Mop Essential robotporszívó teszt

Alacsony árak és igények

írta: Don Kartács2020.08.22.

Volt egy kis hiányérzetem, mikor annak idején a Vacuum-Mop és a Vacuum-Mop Pro-t teszteltem, hiszen egyik sem volt igazán olcsó alapmodell. Pedig régebben a Xiaowa C1/C10-et tényleg fillérekért el lehetett hozni, szóval egyértelműen volt piaca a belépőkategóriás robiknak. Végül a Xiaomi megcsinálta a házi feladatot, és kiadta az Essentialt, ami 60 000 Ft alatt elérhető, és már ez a modell is képes feltörölni.

8.4
/10
GeekbuyingJimmyXiaomi

Xiaomi Jimmy JV85 Pro állóporszívó teszt

Az ár az úr

írta: Don Kartács2020.08.05.

A Xiaomi ökoszisztémán belül több robot- és állóporszívót gyártó cég is versenyez egymással az elsőségért. Most a Jimmy szívta fel magát és kijött a JV85 Pro csúcsporszívóval, ami nemcsak erősebb az eddigi modelleknél, de egy kijelzőn mutatja az aktuális működési állapotot, a szívócsőbe épített hajlítható résszel pedig extra kényelmessé teszi a bútorok alatti takarítást. A csomag kiegészítők terén is fullos, a különböző fejeken és szűkítőkön túl még autópucoláshoz és atkaeltávolításhoz is adnak eszközöket. Az ára csúcstermékhez illő, az AFF142_SMHJV85Z10 kuponnal durván 103 000 Ft-ot kérnek érte, viszont EU raktárból érkezik, így néhány nap alatt kiszállítja hozzátok a futár.

9.2
/10
BluramsGearbestIP kamera

Blurams Dome Lite 2 IP kamera teszt

Remélem, a konkurencia figyel

írta: Don Kartács2020.08.05.

A Diggo IP kamera csúfos bukása után reméltem, hogy a Blurams nem egy szörnyűséges klón, de minden pont az ellenkezője volt annak, amit elsőre gondoltam. Patent szoftver, normális felhőszolgáltatás, használható mikrofon és képminőség. Az ára tulajdonképpen rendben van, 12 300 Ft-ot kérnek érte, ami már tartalmazza a szállítást is. Erről a termékről elhiszem, hogy 1 év múlva is működni fog.

7.6
/10