hirdetés

Tesztek

Proscenic Floobot X1 önürítős robotporszívó teszt
Geekbuyingönürítős robotporszívóProscenicProscenic X1

Proscenic Floobot X1 önürítős robotporszívó teszt

Osztályzó a feljutásért

írta: Don Kartács2023.07.17.

A Proscenic X1 közvetlen ellenfelet állít az olcsóbb önürítős porszívóknak, és ebben a szegmensben nem egy vetélytárs akad, akivel meg kell küzdenie. Van azonban néhány vívmánya - például az extrém alacsonysága - amivel előnyt próbál szerezni, és persze a szoftveres résszel is befér lassan a mindent tudó kategóriába. 98 900 Ft-ot kérnek érte EU raktárból a PROSCX1 kuponnal, ingyenes szállítás mellett, ez ebben a szegmensben kifejezetten alacsony árnak számít.

8.6
/10
iLife T10S önürítős robotporszívó teszt
GeekbuyingiLifeiLife T10Sönürítős robotporszívó

iLife T10S önürítős robotporszívó teszt

Szexi testbe zárt, fejlődőképes lélek

írta: Don Kartács2023.07.12.

Befutott az iLife T10S, ami a cég önürítős robotporszívója, és arra hivatott, hogy visszahelyezze a céget oda, ahol pár évvel ezelőtt volt, a csúcsra. A megoldás a szokásos sémát követi, automatizálható akár 60 napra is, kiüríti önmagát, rengeteg elektronikus funkcióval segíti a felhasználást, és nemcsak porszívóz, hanem fel is töröl. 113 000 Ft-ot kérnek érte a 7XHAU2R kuponnal, ami már nem iLife-os mérce, viszont a konkurensek önürítős megoldásai sokkal drágábbak. A pakk EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

9.2
/10
Uwant B200 kárpittisztító gép teszt
Geekbuyingkárpittisztítótakarítógépuwant

Uwant B200 kárpittisztító gép teszt

Spóroltok majd vele, de beleszeretni nem fogtok

írta: Don Kartács2023.07.03.

A Uwant B200 elődje tavaly járt nálunk - a B100-E tesztjét itt olvashatjátok - és elég sok minden megváltozott a kárpittisztító gép kapcsán. Pofásabb dizájn, extra funkciók, nagyobb teljesítmény, több kellékanyag, röviden így foglalható össze a lényeg. Az ára viszont nem sokat változott, annak ellenére, hogy új modellről van szó, 77 000 Ft-ot kérnek érte az NNNALLB200 kóddal, így az újabb variánst is megkaphatjátok EU raktárból, nagyjából annyiért, mint az elődmodellt, a szállítás pedig szokás szerint ingyenes.

8.2
/10
Xiaomi Mi monitorlámpa teszt
BanggoodmonitorlámpaXiaomiXiaomi monitorlámpa

Xiaomi Mi monitorlámpa teszt

Bizonyos szempontból imádnivaló, más szempontból felesleges

írta: Don Kartács2023.06.26.

A sok BlitzWolf monitorlámpa után végre befutott a Xiaomi terméke is, és most már értem, miért kérnek ezért többet, mint a konkurensekért. Nem kell gombokat nyomkodni, csak egy különálló tekerőt klikkelgetni  és forgatni ahhoz, hogy működtessétek, a fényereje és a színhőmérséklete is változtatható és még a minősége is pöpec. A BGHULY158 kóddal 13 300 Ft-ot kérnek érte, ingyenes szállítás mellett, kínai raktárból, az áfát pedig a Banggood rendezi a termék után.

9.4
/10
Proscenic DustZero S3 önürítő állóporszívó teszt
GeekbuyingProscenicProscenic DustZero S3

Proscenic DustZero S3 önürítő állóporszívó teszt

Egy alternatív univerzum terméke

írta: Don Kartács2023.06.22.

A Proscenic feltalálta a négyszögesített kereket, majd visszakerekítette, vagy valami ilyesmit csinált a DustZero S3-mal. Ez ugyanis egy állóporszívó, ami önürítős is, vagyis amit eddig a robotporszívók csináltak, azt most már egy állóporszívó is tudja, sőt UV fénnyel is sterilizálja magát. Így ebben a tesztben nemcsak azt nézzük meg, hogyan működik, hanem azt is, van-e értelme a 7DE4BDW kuponkóddal 108 100 Ft-os szettnek, amit EU raktárból, ingyenes szállítással vihettek haza.

8.2
/10
Proscenic P12 állóporszívó teszt
állóporszívóGeekbuyingLED-es koszérzékelésProscenic P12

Proscenic P12 állóporszívó teszt

Jelentős vívmányok gyenge körítése

írta: Don Kartács2023.06.14.

A Proscenic egy másodvonalas gyártó, a pénzetekért nem Porschét, hanem Skodát kaptok, de ez még mindig nem egy rossz ajánlat, ha a termék tisztességes. Márpedig a P12 az, és néhány olyan különlegességgel is rendelkezik, amik megkönnyítik a takarítást. Az alap műszaki paraméterei is rendben vannak, 60 percig működik egy töltéssel, az akkuja cserélhető, 33 kPa a szívóereje és csak 48 300 Ft-ot kérnek érte a GKB11ANNI3 kuponkóddal, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
Ugreen DigiNest Cube elosztó teszt
DigiNest Cubeelektromos elosztótöltőugreen

Ugreen DigiNest Cube elosztó teszt

Fészek, elektromos eszközöknek

írta: Don Kartács2023.05.19.

A Ugreen alapvetően töltőket, elosztókat és hasonló kiegészítőket gyárt elektromos eszközök számára. A DigiNest Cube pont az, amire a nevéből következettek: egy kocka alakú elosztó, műszaki cuccokhoz. Van rajta 3 darab hagyományos 230-as dugalj, meg 4 darab USB, a Type-C-k ráadásul 65 W-ot tudnak leadni összesen. A termékért 21 500 Ft-ot kérnek, a szállítás pedig ingyenes.

9.2
/10
Laifen Swift Special hajszárító teszt
Geekbuyinghajszárítóionos hajszárítóLaifen

Laifen Swift Special hajszárító teszt

Ősrégi megoldás tökéletesre hangolva

írta: Don Kartács2023.05.16.

A Laifen Swift Special nem más, mint egy ionos technológiát használó hajszárító. Ezek a megoldások elvileg gyorsabban szárítanak, kímélik a hajat, csendesebbek, és a funkcionalitás mellett a dizájn terén is jeleskednek. Cserébe viszont az átlagos megoldásokhoz képest könnyfakasztóan drágák. 58 000 Ft-ot kérnek érte az NNNRendeljkinaitlss kuponnal, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Lássuk, ér-e ennyit ez a technológia a hagyományos variánsokhoz képest!

9
/10
Uwant X100 2 az 1-ben takarítógép teszt
takarítógépuwantUwant X100vizes takarítógép

Uwant X100 2 az 1-ben takarítógép teszt

Célt tévesztett céleszköz

írta: Don Kartács2023.05.02.

A Uwantot nem gondoltam egy nagyon komoly gyártónak a B100-E kárpittisztító gép tesztje után, de mikor megláttam a Uwant X100-at, akkor jöttem rá, hogy mennyit fejlődött a márka. A pofás, kifejezetten jó minőségű 2 az 1-ben takarítógép a tökéletes megoldás felmosásra, nagyon szépen takarít, elműködik 50 percet és a kajamaradékokat is felszedi. 71 200 Ft-ot kérnek érte a GKBUWANTX11 kóddal EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Lássuk, megéri-e az árát!

8.8
/10
Reolink Duo 2 és Argus 3 Pro IP kamerák tesztje
akkumulátoros kameraArgus 3 ProDuo 2napelemReolink

Reolink Duo 2 és Argus 3 Pro IP kamerák tesztje

írta: Atika2023.04.24.

A Reolink kamerái mindig üde színfoltjai voltak a piacnak, mind megjelenést, mind pedig tudásukat tekintve. Most a Duo 2 és Argus 3 Pro modelleikre sikerült szert tennünk, amik tulajdonságaikat tekintve egész hasonlóak, de teljesen más ligában versenyeznek. Az előbbi dupla szenzorral és egy érdekes szoftveres fejlesztéssel érkezik, míg a másik egy kompakt, akár beltéri használatra is megfelelő kamera. Mindkettő WiFi-s, akkumulátoros, de ami a legjobb, hogy kaptunk melléjük 1-1 Reolink napelemes panelt is, így már saját tapasztalattal rendelkezünk ennek a használatáról is. Az Argus 3 Pro 47 900 Ft-ért vásárolható meg az ytb10feub kuponkód felhasználásával.

hirdetés