hirdetés

Tesztek

Xiaomi Doorbell 2 okoscsengő teszt
BanggoodokoscsengőXiaomi

Xiaomi Doorbell 2 okoscsengő teszt

Állatorvosi ló, felboncolva

írta: Don Kartács2022.01.20.

A Xiaomi Doorbell 2 egy olyan okoscsengő, amely képes felvételeket készíteni az ajtó előtt álló személyekről, képes a hangotokat megváltoztatni, jó minőségű, és app alapú is, így távolról is megnézhetitek, ki keres titeket. Képes előredefiniált üzeneteket is kimondani, rögzíteni a beszélő képét, és még sok minden mást is. 20 000 Ft-ot kérnek érte szállítással együtt, a Banggod pedig fizeti az áfát a termékeik után.

5.4
/10
Deerma és Xiaomi elektromos mixerek tesztje
BanggoodDeermamixershakerXiaomi

Deerma és Xiaomi elektromos mixerek tesztje

Már az egészséges életmód is hordozható

írta: Don Kartács2022.01.11.

Tombol a világban az egészséges életmód mánia, a trendet pedig mindenki igyekszik meglovagolni. Ezért a Deerma és a Xiaomi is előállt egy-egy hordozható shakerrel, amiknek a lényege, hogy közvetlen áramforrás nélkül is összedobhattok egy smoothie-t vagy shake-et. Ezek a cuccok viszont annyira nem olcsók, előbbiért a BGHU1437 kóddal 11 500-at, míg utóbbiért a BGHU1438 kóddal 11 900 Ft-ot kérnek, de ez az összeg már tartalmazza a szállítás árát is. Mindkettő kínai raktárból érkezik, az áfát pedig a Banggood fizeti a termékei után.

Xiaomi Mijia MAF01 okosfritőz teszt
blitzhomeBlitzWolfforrólevegős sütőfritőzXiaomi

Xiaomi Mijia MAF01 okosfritőz teszt

Nyelvi nehézségek

írta: Don Kartács2022.01.10.

Főzni mindenki szeret, ráadásul eléggé uniszex dolog, így mindkét nem korosztálytól függetlenül sokat bíbelődik ezzel a tevékenységgel. Ehhez viszont olyan konyhai eszközök kellenek, mint a Xiaomi fritőze, ami nemcsak szép és jó minőségű, de még okos is. Applikációból vezérelhető a berendezés, így nagyon kényelmesen nyomon követhető a folyamat. A remek konyhai sütőért 31 200 Ft-ot kérnek a BGHU1350 kóddal, lengyel raktárból érkezik, további költségek nélkül.

8.4
/10
BlitzWolf BW-DB1 ajtócsengő teszt
ajtócsengőBanggoodBlitzWolfcsengő

BlitzWolf BW-DB1 ajtócsengő teszt

Hasznos lakáskiegészítő

írta: Don Kartács2022.01.09.

A BW-DB1 tipikusan egy olyan hiánypótló eszköz, amit fillérekért lehet beszerezni, egyszerű, mint egy szög, kb. sosem romlik el, és még nagyon vicces dolgokat is lehet vele csinálni. A 433 Mhz-en kommunikáló eszközhöz 10 nyomógomb is társítható, tehát egy fél társasházat le lehet vele fedni. 4900 Ft-ot kérnek érte a BGHU1435 kuponnal, ebben már a szállítás költsége is benne van, a Banggood pedig fizeti az áfát a termékei után.

9
/10
Qingping CGC1 ébresztőóra teszt
Banggoodcgc1Cleargrassébresztőóraokosotthonqingping

Qingping CGC1 ébresztőóra teszt

Második felvonás

írta: hajas2021.12.31.

Úgy gondolom, hogy manapság nincs túl nagy jelentőségük az ébresztőóráknak, hiszen szinte minden ember a mobilját használja ébresztőnek. Vannak azonban olyanok, akik ragaszkodnak a hagyományos dolgokhoz, és ezt a közönséget kívánja megcélozni a Qingping. Egyszer már sikerült nekik, a CGD1 egész jó darab lett, így várható volt a folytatás. Tesztalanyunk a CGC1 nevet kapta, ami merőben eltér a korábbi modell külsejétől, és a funkciók listája is változott, de vajon ér-e ez a kütyü 11 800 forintot?

6.8
/10
Soocas X3 Pro elektromos fogkefe teszt
Banggoodelektromos fogkefesoocasUV fényx3 pro

Soocas X3 Pro elektromos fogkefe teszt

UV fénnyel erősít

írta: hajas2021.12.29.

Jó rég járt szerkesztőségünkben elektromos fogkefe, úgyhogy éppen eljött az ideje, hogy ismét beszerezzünk egyet. A választásunk a Soocas X3 Próra esett, ami remek minőségű és extra hosszú üzemidővel rendelkezik, ráadásul adnak hozzá egy UV fényes fertőtlenítőt is, ami minden használat után kinyírja a bacikat a sörtéken. A készüléknek megkérik az árát, jelenleg a BGHU1399 kóddal 21 500 forintért tudjátok megrendelni a Banggoodról.

9.4
/10
JOYXEON automatikus szappanadagoló teszt
BanggoodJOYXEONszappanadagoló

JOYXEON automatikus szappanadagoló teszt

Hasznos, de nem váltja meg a világot

írta: Don Kartács2021.12.10.

A JOYXEON egy automatikus szappanadagoló, ilyet már mindenki látott, ha másért nem, mert a járvány miatt az ország tele lett automata fertőtlenítő berendezésekkel. A JOYXEON annyiban más, hogy egyből habosítja is az anyagot, illetve adnak hozzá az alap szett részeként habképző tablettákat. A cuccért szállítással együtt 4700 Ft-ot kérnek a BGHU1340 kóddal, az importköltséget a Banggod fizeti.

8
/10
Xiaomi Viomi VXTJ02 fűtőtest teszt
AliexpresshősugárzóViomiXiaomi

Xiaomi Viomi VXTJ02 fűtőtest teszt

Szállítói szabotázs

írta: Don Kartács2021.12.04.

Nemrég elképesztően olcsón, nagyjából 25 000 Ft-ért lehetett a Viomi fűtőtestjét megvásárolni, és elég nagy számban vették is a kedves olvasók. Az ilyen fűtőberendezések lényege, hogy nem kell fizikailag gombokat nyomkodni, hanem vagy az érintőkijelzőn vagy a távirányító segítségével lehet mindent beállítani. A teljesítménye 2000 W, nagyon gyorsan felmelegszik, vagyis kiegészítő fűtésnek tökéletes oda, ahol nincsen más lehetőségetek. Az ára valószínűleg azért volt alacsony, mert készletkisöprés történhetett,  azóta iszonyatosan elszállt, viszont a tesztet már megírtuk és tartalmaz elég sok tanulságot az ilyen eszközökre nézve, így hasznosnak tartottuk leközölni.

7.6
/10
BlitzWolf BW-HC2 állóporszívó teszt
állóporszívóBanggoodBlitzWolf BW-HC2morzsaporszívó

BlitzWolf BW-HC2 állóporszívó teszt

Rossz helyen nyílt ki a lopós kiskönyv

írta: Don Kartács2021.11.19.

A BlitzWolf BW-HC2 a BW-HC1 édestestvére, ami egy jó ajánlólevél, ha az ember állóporszívót keres. A VillámFarkas továbbgörgette a fogaskerekeket, és piacra dobott egy újabb modellt, ami tulajdonképpen egy morzsaporszívóba oltott szerkezet, aminek egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon picire szét lehet szedni. Vagyis többfélképpen lehet használni, akár autó takarítására is alkalmas, és nem kerül egy vagyonba. 21 600 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHU1250 kóddal, ingyenes szállítás mellett, szóval nagyjából a szokásos jóságokkal karöltve.

6.8
/10
Xiaomi Mijia KRDNQ03ZM okos hősugárzó teszt
BanggoodhősugárzóXiaomiXiaomi Mijia KRDNQ03ZM

Xiaomi Mijia KRDNQ03ZM okos hősugárzó teszt

Remek előrelépés

írta: Don Kartács2021.11.18.

A Xiaomi Mijia KRDNQ003ZM nem sokban tér el az általunk is tesztelt KRDNQ04ZM modelltől, ez viszont egy igen fontos tulajdonság: ez a variáns okos, ugyanis applikációból vezérelhető. Így a 2200 W-os fűtőtestet előre bekapcsolhatjátok, akkor is, ha még nem vagytok otthon. A kinézetét és a minőségét pedig már ismeritek, hiszen a másik tesztben szereplő eszköz majdnem ugyanez. Ehhez képest meglepően keveset kérnek érte a BGHU103ZM kuponkóddal, 25 500 Ft-ba kerül a remek lakáskiegészítő, amit EU raktárból küldenek, ingyenes szállítás mellett.

9.8
/10

hirdetés