hirdetés

Tesztek

Roidmi EVE CC önürítős robotporszívó teszt
Geekbuyingönürítős robotporszívóroidmiRoidmi EVE CC

Roidmi EVE CC önürítős robotporszívó teszt

Bunkó vagy Bugsy

írta: Don Kartács2023.12.15.

Volt néhány kaland a Roidmi önürítős porszívójával, a Roidmi EVE CC-vel, ami a Roidmi EVA és a Roidmi EVE Plus kistestvére, annak visszafogottabb funkcióival felvértezve. A szokott dolgokat kapjátok, feltörlés, porszívózás, kismillió elektromos funkció, és persze az EVA-nál szerényebb ár. Az NNNHUZCD  kóddal 106 600 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

7.8
/10
Roborock Dyad Pro száraz-nedves porszívó teszt
GeekbuyingRoborock Dyad Proszáraz-nedves takarítás

Roborock Dyad Pro száraz-nedves porszívó teszt

Minőségi lépés a jó megoldás felé

írta: Don Kartács2023.12.11.

A Roborock Dyad Pro a száraz-nedves porszívók csúcsát képviseli, nem egy ilyen eszközt teszteltünk már, de ezeken igyekszik túltenni a Dyad Pro. Ráadásul az egyik modell - a Combo - teljesértékű állóporszívóvá is alakítható, így nem véletlen, hogy nem gyárt már mást a Roborock ebben a kategóriában. Cserébe jelentős felára van a konkurensekhez képest, 128 800 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, a szállítás ingyenes.

8.8
/10
Jimmy PowerWash HW9 száraz-nedves takarítógép teszt
2 in 1-ben takarítógépGeekmaxiJimmyJmmy PowerWash HW9

Jimmy PowerWash HW9 száraz-nedves takarítógép teszt

Alakul a molekula, mocorog az atom - FRISSÍTVE

írta: Don Kartács2023.11.20.

A Jimmy rendületlenül próbálkozik száraz-nedves takarítógépeivel belopni magát a vásárlók szívébe, a legújabb delikvensük a Jimmy HW9. A felépítése a szokásos elöl spriccel, alul porszívóz és felmos egyszerre logikát követi, így a két fontos munkafolyamat egyszerre történik. Mindezt akár 30 percen át, a végén pedig el is mossa a saját hengerkeféjét. A kérdés az, hogy a gyakorlatban is használható a masina vagy csak egy újabb válasz egy fel nem tett kérdésre? A 8B4ABE  kód felhasználásával 66 800 Ft-ért kaphatjátok meg a terméket EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, de jobban jártok, ha előtte elolvassátok tesztünket.

9
/10
Hibrew H4 és H4A hordozható kávéfőző teszt
BanggoodhiBREWHibrew H4hibrew H4Ahordozható kávéfőzőkávéfőző

Hibrew H4 és H4A hordozható kávéfőző teszt

Papíron tökéletes

írta: Don Kartács2023.11.13.

Ha sokat jártok külföldre, akkor az egyik legjobb spórolási módszer a hordozható kávéfőző. A Hibrew-nak két modellje is van, a Hibrew H4 és a H4A, mindkettő a portable kategória versenyzője, képesek hideg és meleg kávét előállítani akár szivargyújtóról is. Meglehetősen jutányos áron, 25-30 000 Ft körül kelletik magukat cseh raktárból. Kiindulva a külföldi 4-5 EUR-s benzinkúti kávéárakból, ez elég gyorsan vissza fog jönni.

Hibrew H11 eszpresszó kávéfőző teszt
BanggoodhiBREWHibrew H11kávéfőző

Hibrew H11 eszpresszó kávéfőző teszt

Amikor az anyag elvész és nem alakul át

írta: Don Kartács2023.11.10.

Nagyon szeretem a kávéivás szertartásosságát, amihez remek társ egy megfelelő eszpresszógép. A Hibrew az egyik legnagyobb kínai gyártó, aki a Távol-Keletre exportálja termékeit, az egyik belépőtermékük a Hibew H11, ami gőzölésre is képes. Hoztam neki egy ellenfelet a BlitzHome BH-CM1503 személyében, ami a sajátom, így volt mivel összehasonlítani a BGESPT022  kuponnal 33 200 Ft-ba kerülő Hibrew H11-et.

8.6
/10
Ultenic T10 Elite önürítős robotporszívó teszt
Bannggoodönürítős robotporszívórobotporszívóultenicUltenic T10 Elite

Ultenic T10 Elite önürítős robotporszívó teszt

Visszafele lépked

írta: Don Kartács2023.10.25.

Az Ultenic a Proscenic cég almárkája, az új modelljük az Ultenic T10 Elite, amivel a Roborock és a Roidmi babérjaira törnek, nyomott árazás mellett. Az újdonság 45 napra automatizálható, kellően nagy a szívóereje és ez is kismillió szoftveres funkcióval rendelkezik, például kezel több szintes házakat, automatikusan feldarabolja a helyiségeket és hasonlók. 94 000 Ft-ot kérnek érte a BG8c1de6  kóddal, EU raktáras szállítás mellett, ami természetesen ingyenes.

8
/10
RSH-SWS001 okosotthonba illeszthető időjárás-állomás teszt
Banggoodidőjárás-állompásokosotthonRSH-SWS

RSH-SWS001 okosotthonba illeszthető időjárás-állomás teszt

Duplán hiánypótló

írta: Don Kartács2023.10.08.

Az RSH-SWS001 név hallatán mindenki azt gondolhatja, hogy ez valami 2000 forintos dzsunka időjárás-állomás, de nagy meglepetésemre egyáltalán nem ilyen. A BG95ef4c  kóddal 15 000 Ft-ba kerülő, okosotthonba illeszthető, WiFi-s, 3 szenzort kezelni képes termék, remek kijelzővel rendelkezik és néhány hiánypótló funkciót is magáénak tudhat. Hogy mik ezek? A tesztből megtudhatod.

9.2
/10
Meross okosotthon termékek tesztje
AmazonappleGoogleMatterMerossokosotthon

Meross okosotthon termékek tesztje

Az automatizáció kezdete

írta: Don Kartács2023.10.02.

A Meross többek között egy okosotthon termékeket gyártó vállalat, amelynek három szettjét kaptuk meg. Leteszteltük a hőmérséklet, 2 darab okoskonnektorukat és páratartalom mérőjüket és a nyitásérzékelő szenzorukat is, és remekül vizsgáztak. Bár a termékek önmagukban is működnek, igazán akkor hatékonyak, ha egy komplett forgatókönyv köré fűzitek fel őket, vagyis ha egy teljes okosotthon részeként üzemelnek. Szerencsére a legtöbb kütyü támogatja a Matter protokollt, ami egy fajta cross-platform használatot is lehetővé tesz.

9.2
/10
Roborock Q8 Max+ önürítős robotporszívó teszt
Geekbuyingönürítős robotporszívóRoborockRoborock Q8Roborock Q8 Max+

Roborock Q8 Max+ önürítős robotporszívó teszt

Nem lesztek Beta teszterek

írta: Don Kartács2023.09.29.

A Roborock Q8 Max+ robotporszívó az új generáció tagja, ez a kevésbé "drága" megoldása a gyártónak. Ehhez képest ez is annyi mindent tud, hogy az elképesztő. Nagyon okosan és finoman mozog, csendes, egy komplett "pályaeditor" van az appban a lakásotokhoz és még sorolhatnám. Előrendelési akcióban 189 600 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, és egy csomó kellékanyagot is adnak mellé az előrendelési akció keretein belül, 32 000 forint értékben.

9.2
/10
Proscenic M9 önürítős porszívó teszt
Geekmaxiönürítős robotporszívóProscenicProscenic M9robotporszívó

Proscenic M9 önürítős porszívó teszt

Feliratkozik az ár/érték bajnokok listájára

írta: Don Kartács2023.09.22.

A Proscenic kijött az M8 Pro - teszt itt - után az új generációval, az M9-cel. A nagy újdonság a felmosás módjában keresendő, a sokkal drágább porszívókhoz hasonlóan már ez is kör alakú felmosótappancsokkal dolgozik. Természetesen mint minden új modellnek, ennek is az egekben vannak a műszaki paraméterei, ez is önürít, a dokkolóállomás egyben adatokat is visszajelez, és persze szoftveresen is nagyon okos a Proscenic M9. Az önürítős csodáért az 5QZASPUP  kóddal 107 900 Ft-ot kérnek EU raktárból, a szállítás pedig nincs 1 EUR költség.

9
/10

hirdetés