Teszt Kategória: Otthon | RendeljKínait

Tesztek

DreamerobotporszívóXiaomiXiaomishop

Xiaomi Vacuum-Mop robotporszívó teszt

Hiány van a hiányban

írta: Jackal2020.05.09.

Szomorú hírt kell közölnöm: a régi Xiaomi porszívó szériák gyártása megszűnt, kivezetik őket a piacról. Viszont a kidőlő mamutfenyők helyén mindig új csemeték sarjadnak, itt vannak az új Xiaomi Dreame porszívók, a Vacuum-Mop és a Vacuum-Mop Pro. A sima Mop az olcsóbb, 100 000 Ft alá árazott termék, amely teljesen új technológiai alapokon nyugszik. Kamerával térképez, feltöröl, és lényegében minden olyat tud, amit alapszinten kell, sőt annál többet is. Itthon 93 000 Ft-ért érhető el a Xiaomishopnál, 2 év magyarországi garanciával és a szokásos magyar nyelvű supporttal.

9.2
/10
GearbestViomiXiaomi

Xiaomi Viomi V3 robotporszívó teszt

Előzés a box utcában

írta: Jackal2020.05.06.

Ha volt ellentmondásos porszívó a piacon, akkor az a Xiaomi V2 széria. A Viomi eddig valahogy mindig a konkurencia mögött kullogott, de most léptek egy merészet és gyorsan kilökték a V3-at, ami elvileg az egyik legmodernebb porszívó a piacon. Számtalan térképalapú funkcióval rendelkezik, képes a Vacuum-Mop Pro féle Y mintás, riszálós feltörlésre, brutális a szívóereje, szóval papíron mindent tud, amit kell. 165 000 Ft-ot kérnek érte, pont mint a Xiaomi Roborock S5 Max-ért és a 360 S6 Pro-ért. De vajon jobb is ezeknél?

9
/10
360GearbestXiaomi

360 S6 Pro robotporszívó teszt

Trónra ül a trónbitorló?

írta: Jackal2020.04.28.

A 360 ontja magából a jobbnál-jobb robotporszívókat, olyanok a Xiaomival, mint a forma 1-es pályán az első két versenyző. Mindenki mögöttük van, ki vesz ma már iLife-ot? Az, hogy éppen melyik cég húz el egy kicsit, azt az aktuális csúcsmodell megjelenése határozza meg, ez most éppen az S6 Pro. Tud ez is mindent, kismillió elektronikus funkcióval vértezték fel, vízpumpával támogatott feltörlésre képes, szuper halk, nagyon pontos térképet épít és még jól is néz ki. Ehhez mért az ára, 172 000 Ft-ot kérnek érte, ami a Xiaomi S5 Max kategóriája. Természetesen ez is EU Priority Line-nal érkezik, áfa- ás vámmentesen.

9.6
/10
állóporszívóDreamevezetéknélküli porszívóXiaomiXiaomishop

Xiaomi Dreame V9P állóporszívó teszt

Dyson minőség, de olcsó

írta: Jackal2020.04.18.

Számtalan állóporszívót teszteltem már, viszont ezek mindegyike Kínából vagy valamelyik kínai webshop EU raktárából érkezett. Előre lelövöm a poént, a Dreame V9P itthonról, a Xiaomishopból érhető el, 72 900 Ft-ért, és ez semmivel sem rosszabb termék, mint a legújabb Jimmy gépek, sőt. Azok viszont kintről rendelhetőek ugyanennyiért vagy többért, szóval miért ne szereznétek be itthonról, a durván hosszú üzemidejű gépet, amihez 2 év magyar garanciát, illetve ügyfélszolgálatot kaptok, és pár napon belül megérkezik a cucc is.

9.2
/10
ReolinkSIM-es kameravadkamera

Reolink Go “vadkamera” teszt

Ki zabálta le a kukoricát?

írta: Jackal2020.04.10.

A Reolink Argus 2 nagyon bejött, a kamera tesztje után a testvérmodelljétől, a Reolink Go-tól is sokat vártam. A koncepció változott, ez tulajdonképpen egy kültéri vadkamera, terepszínű takaróburkolattal, SIM kártya foglalattal, hosszú üzemidővel, éjjellátó és mozgásérzékelő funkciókkal. Szerencsére sok okosságot örökölt az Argus 2-től, viszont a rengeteg funkcióért nem keveset kell fizetni. Az EU raktárból érkező termékért 61 000 Ft-ot kérnek. Persze minden relatív, itthon az Alza-nál is elérhető, "potom" 100 rongyért.

8.8
/10
biztonsági kameraReolinkWIFi kamera

Reolink Argus 2 kamera teszt

Argus szemmel figyel

írta: Jackal2020.04.03.

Ha a leghíresebb kínai kameragyártót kellene említenem a Hikvision mellett, akkor biztosan a Xiaomi jutna az eszembe. Pedig vannak még kifejezetten jó eszközöket készítő cégek, például a Reolink, akitől az Argus 2 kamera került a terítékre. Teljesen WiFi-s megoldásról van szó, napelemmel tölthető, a felfogatásánál előtört az alkotókból a zseni, ráadásul a készülék sokkal jobb minőségű, mint amiket eddig teszteltünk. Az ára horzsol, 21 600 Ft-ot kérnek érte, de ez nem véletlen, egy kifejezetten jól összerakott, fineszes termékről van szó, ami EU raktárból érkezik.

9
/10
BanggoodvasalóXiaomi

Deerma DEM-HS011 gőzölő teszt

A vasalásnak vége?

írta: Jackal2020.03.24.

Mi történik akkor, ha a gőzölős vasalót szétválasztjuk egy gőzölőre és egy vasalóra? Létrejön az előbbi félből a Deerma DEM-HS011, ami pont a vasalást, mint műveletet hivatott megkönnyíteni vagy éppen teljesen feleslegessé tenni. A gyűrött ruhákat kisimítja, ráadásul maga a gőzkezelés is gyorsabbnak tűnik, mint a vasalás. Itt a házimunka új csodafegyvere a robotporszívók és a mosogatógépek után? Meglátjuk, 9 600 Ft-ért megoldható-e ez a probléma, ezt az árat a BGHUD150111  kóddal érhetitek el.

8.4
/10
állóporszívóGeekbuyingXiaomi

Xiaomi Jimmy JV65 állóporszívó teszt

A klónok háborúja

írta: Jackal2020.03.19.

Sokkoló hírt kell bejelentenem: megjelent a legújabb Xiaomi Jimmy porszívó. Viccet félretéve, nem lehetne teljes a RendeljKínait palettája, ha ne tesztelnénk a nem régiben bemutatott JV63 nagyobb tesóját is. A dologban a szokásos kicsit erősebb, szebb, jobb kombináción túl az a csavar, hogy megvariálták a kiegészítőket is, és az ára is eltér a két modellnek. A JV63-ért a 4J6OFYHH kuponkódokkal 64 000-et, a másikért a 4J5YFAAI kuponkóddal 76 000 Ft-ot kérnek, az ár már tartalmazza a szállítást és mindkettő EU raktárból érkezik. Mi pedig megmondjuk nektek, hogy melyik a jobb vétel.

8.8
/10
állóporszívóGeekmallroidmi

Xiaomi Roidmi NEX állóporszívó teszt

Ki a király Lali?

írta: Jackal2020.03.17.

A Xiaomi Roidmi F8 volt az a vezetéknélküli porszívó 2018-ban, ami – lényegében Dysontól kölcsönzött ötlettel élve – elkezdte a kínai takarítási forradalmat. Azóta számtalan konkurens követte, a Jimmy cég csak úgy ontotta a különböző modelleket, de a Dreame sem volt rest, hogy kiadjon egy konkrét termékpalettát. Lenyomni azonban senki nem tudta a Roidmit, és most itt az új modell, még durvább szívóteljesítménnyel, rendkívül hosszú üzemidővel, felmosó funkcióval, app alapú monitorozással és még sok minden mással. Az ára a legjobb termékhez illően magas - de a ROIDMINEX kuponkóddal 110 000 Ft-ig levihető -, viszont most ez a csúcs, ráadásul EU raktárból érkezik, így nincs vám és áfaköltség.

9.4
/10
BangoodébresztőóraXiaomi

Xiaomi Qingping CGD1 ébresztőóra teszt

Okosabb, mint egy kínai ötéves

írta: Jackal2020.03.13.

Ma már szinte nincs is olyan eszköz a Xiaomi kínálatában, ami valamilyen formában nem viseli magán az okoseszközök tulajdonságait. A Qingping terméke sem csak egy sima óra, applikációból vezérelhető, paraméterezhető a fényereje, az ébresztés dallama, az idő kijelzésén túl visszaadja a hőmérsékleti és páratartalom értékeket is. A legjobb viszont a kijelzője, ami tökéletesen pixelmentes. 4500 Ft-ba kerül a BGcab2a kuponkóddal, és ebben már a szállítás is benne van. Annak tükrében, hogy okosotthonba illeszthető, ez nagyon nem vészes összeg.

9.4
/10