Teszt Kategória: Otthon | RendeljKínait

Tesztek

.BlitzwolfBanggoodsütő

BlitzWolf BW-EO1 sütő teszt

Telekre járós

írta: Don Kartács2021.02.09.

Azt hittem, megint érkezett egy BlitzWolf szék, mikor felcipeltem a lépcsőn, aztán hopp, előkerült belőle egy sütő. A BW tényleg mindenbe belekotnyeleskedik, ami most kifejezetten jól sült el, egy remek multifunkciós főző-sütő konyhai kelléket sikerült összehozni meglehetősen olcsón, ami akár a grillcsirkét is megforgatja nektek. Ráadásul nem kell beépíteni, sima EU dugós a szerkezet, vagyis ahol elérhető elektromos áram, ott 35 000 Ft-ért remek étkeket lehet készíteni, ráadásul csehországi raktárból küldik, ingyenes szállítással.

9.2
/10
ImilabImilab EC3Xiaomi

(Xiaomi) Imilab EC3 IP kamera teszt

Fáradhatatlan őrszem

írta: molcsa2021.02.05.

Még novemberben vettem három darab Imilab EC3 biztonsági kamerát a családnak, mert sajnos voltak autófeltörések az utcában, így elérkezettnek látszott az idő, hogy bekamerázzuk a házat. A Xiaomi ökoszisztéma részét képező Imilab kamerákat azt hiszem, nem kell bemutatni, a korábbi EC2 típusból a fél ország vett, és a visszajelzések alapján megelégedéssel használja. Ezek a kamerák jellemzően nagyobb tudásúak és megbízhatóbbak, mint a többi, olcsóbb Xiaomi variáns, így komolyabb célokra ezeket ajánljuk. Előrebocsátom, hogy nem szakmai elemzést írok, hanem az átlagfelhasználó szemszögéből mutatom be a ~ 18 000 Ft-os Imilab EC3-at.

9
/10
BanggoodOcookerturmixgépXiaomiXiaomishop

Xiaomi Ocooker turmixgép teszt

Bejött az egészséges életmód

írta: Don Kartács2021.01.22.

A Xiaomishop kínálatában megláttam az Ocooker mixert, és mivel éppen tombol a járvány, és mindenki tolja a kajakészítést, meg az egészséges életmódot, engem is megihletett a dolog. Egy jó kis smoothie-t nagyon megittam volna, így elkunyiztam a 14 900 Ft-ba kerülő, pofonegyszerűen használható cuccot. Van a szettben 3 db, BPA mentes kulacs is, amibe egyből beledarálja a gép az egészséges jóságokat, vagyis magyar viszonylatban ez az ár egyáltalán nem eget rengető, főleg, hogy gyors szállítással, hazai számlával érhető el a termék.

9.2
/10
BanggoodBlitzWolfszék

BlitzWolf BW-OC1 irodai szék teszt

Kisfőnökök legjobb barátja

írta: Don Kartács2021.01.19.

Megnéztem a BlitzWolf BW-OC1 értékeléseit Banggoodon, és meglepve tapasztaltam, hogy a cikk írásának idején 774 db van belőle az oldalon. Ezt a terméket úgy viszik, mint a cukrot, amit a BGCZBWOC1 kuponnal elérhető 33 700 Ft-os ára alapján meg is értek. Nagyon kényelmes, süppedős felületek, teljes hátradönthetőség, deréktámasz, és még egy két apróság, ami a teszt alatt derült ki. Ráadásul cseh raktárból postázzák, szállítási költség nélkül. Túl szép, hogy igaz legyen?

8.4
/10
BanggoodpárásítóXiaomi

Xiaomi Smartmi Pure 2 párásító teszt

Nemcsak jó, hanem kulturált is

írta: Don Kartács2021.01.13.

Megdöbbenve láttam, hogy majdnem 3 év telt el azóta, hogy a Smartmi Pure párásítóról megírtam a tesztet. Az egy kifejezetten patent gép volt, ráadásul ez az egészség téma mindig egy sarkalatos pont. Két dolgot nem szerettem benne, az egyik, hogy a szövegeket kínai nyelven jelezte, és hogy lehetett volna nagyobb a teljesítménye. És láss csodát, kínai barátaink mindkét problémán csiszoltak a Kettes esetében. Az ára viszont nem lett alacsonyabb, ennyi idő alatt még a dollár is feljebb ment, de szerencsére erre is van kupon - BGCJXJSQ04ZM -, így 50 000 Ft-ot kérnek érte ingyenes, áfa- és vámmenetes szállítás mellett. Ennyiért pedig már nagyítóval nézem át a teszttermékeket.

9.2
/10
BanggoodBlitzWolflégtisztító

BlitzWolf BW-AP2 légtisztító teszt

Bojler a nappaliban

írta: Don Kartács2020.12.21.

Megjött a nagyobbik berendezés a BlitzWolf kételemű légtisztító palettájáról. A BW-AP2 a Xiaomi Air Purifier Pro-nak állít ellenfelet, és egyáltalán nem esélytelen a nevesebb ellenlábassal szemben. 500 köbméter levegőt képes megmozgatni óránként, ami egy kisebb lakásra is elegendő. Nemcsak a mikrorészecskék számát, de az illékony szerves vegyületek mennyiségét is kijelzi, és természetesen ez a masina is applikációból vezérelhető. Az ára pedig bőven a Xiaomi berendezése alatt marad, 52 000 Ft, és ebben már benne van az EU Priority Mail szállítás költsége is.

9
/10
állóporszívóGeekmaxiJimmyXiaomi

Xiaomi Jimmy JV85 állóporszívó teszt

A kis tesó máshol nagy lenne

írta: Don Kartács2020.12.11.

A Xiaomi állóporszívó univerzumában kevés olyan termék van, amit még nem próbáltam, de a JV85 pont ilyen. A JV85 Pro kisebb testvére egy visszafogottabb modell, már amennyiben a 60 perces üzemidőt, és az 500 W-os motorteljesítményt annak lehet nevezni. Van néhány érdekes extrája - OLED kijelző, elfordított portartály -, ami miatt a figyelmetekre tarthat számot, de nyilván az ár a döntő ebben az esetben is. 67 000 Ft-ot kérnek érte az igGTqB7M kuponnal, EU raktárból, ami több, mint 30 000 Ft-tal olcsóbb, mint a csúcsmodell.

9.2
/10
állóporszívóXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Handheld állóporszívó teszt

A 720-as BMW legendája

írta: Don Kartács2020.12.03.

Végre beesett az ajtón a futárcég által hurcibált Xiaomi Mi Handheld állóporszívó. Ez a termék leginkább azért tarthat a figyelmetekre számot, mert a JOY Napok Xmas Special keretében a XIAOMIJCS20 kóddal 53 990 Ft-ért elhozható, ami igencsak jutányosnak tűnik. A minősége igazi "core" Xiaomi, remek anyaghasználat és összhatás, nagyon egyszerű használhatóság, és különösebben a kiegészítőkkel sem spóroltak. A Xiaomishopnál saját raktárból érhető el, pár nap alatt megkapjátok, és jár mellé a magyar számla és persze a 2 év garancia is.

9.2
/10
GeekbuyuingRoborockXiaomiXiaomishop

Xiaomi Roborock S6 MaxV teszt

Csúcstechnika a kutyátoknak ajánlva

írta: Don Kartács2020.11.24.

Azt hittem, nem lehet tetézni azt a rettenetes mennyiségű funkciót, amivel mostanában a Xiaomi almárkák csúcskészülékei rendelkeznek. Aztán megjött a Roborock S6 MaxV, és bang, berúgta az ajtót. Új szenzorok, új képességek, új ár, mindenből nagyjából a maximum. A több, mint negyedmillió forintos robot kameráinak és a mesterséges intelligenciának hála képes korlátozott tárgyfelismerésre, kikerüli az elé helyezett tárgyakat, de még a háziállatotok kakkantását sem keni szét. És persze minden szokásos trendi-fancy szoftveres okosságot is megkapott, sőt még a sötétben is lát. A 260 000 Ft-os "legek legjét" ráadásul itthonról, a Xiaomishopból, 2 év garanciával lehet behúzni, gyors szállítás mellett.

8.8
/10
BanggoodBlitzWolflámpa

BlitzWolf BW-LT16 asztali lámpa teszt

Kiváltja a karos tesót

írta: Don Kartács2020.11.19.

Ritka madár a szerkesztőségünkben az asztali lámpa, egyszerűen azért, mert már mindenkinek van otthon egy asztali, karos variáns. Ez a "hordozható" darab viszont visz egy kis ízt a sótlan világítótest kategóriába, a 30 000 órát kibíró LED pedig garancia az "örök élet meg egy nap" hosszúságú, soha el nem romlásra. A fényerejét és színhőmérsékletét is változtathatjátok, mindezt 5700 Ft-ért, ami nem dönti romba a családi kasszát.

8.8
/10