hirdetés

Tesztek

FlowOcleanszónikus fogkefeType-C

Oclean Flow szónikus fogkefe teszt

Tuti megoldás egy problémára

írta: Don Kartács2021.09.06.

Nemrég adtunk hírt az új Oclean szájápolási termékek megérkezéséről, ebből a palettából teszteltük most az új fogkeféjüket, az Oclean Flowt. Ez a cég belépőmodellje, de szerintem nagyon jól sikerült, egyrészt remek a dizájn, másrészt Type-C porton keresztül tölthető, van 5 különböző működési módja, és a slusszpoén: 180 naponként egyszer kell tölteni, ami durva. És mivel ez egy alaptermék, csak 8800 Ft-ba kerül a fogkefe ingyenes szállítás mellett, és természetesen áfa- és vámmentesen érkezik Kínából.

9.4
/10
BanggoodBlitzWolffelmosás

Blitzwolf BW-DD1 felmosógép teszt

Nem várt mellékhatás

írta: Don Kartács2021.09.03.

Takarítási fronton elég sok mindent sikerült kipipálni elektromos eszközökkel, például a porszívózásra számtalan alternatíva áll rendelkezésre. A másik nagy terület a felmosás, amelyre a BlitzWolf a BW-DD1 elektromos felmosót kínálja megoldásként. Az öntisztításra képes, vezeték nélküli masinát pont úgy kell tologatni, mint egy állóporszívót, csak itt vizes kefék forognak a fejben. A berendezés ráadásul öntisztításra is képes, hogy a munka koszosabb részét ne kelljen elvégezni. A formabontó berendezés cseh raktárból érkezik és 30 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU0951 kuponnal, ingyenes szállítás mellett.

7.8
/10
blitzhomeBlitzWolfforrólevegős sütőfritőz

BlitzHome BH-AF2 okosfritőz teszt

Sült csirkével kitöltött piaci rés

írta: Don Kartács2021.09.02.

A Liven G-5 fritőz bepillantást engedett a kínai forrólevegős sütők misztériumába, de annyira azért nem nyerte el a tetszésemet. Ennek két oka volt, a szűkös befogadóméretei és az ára, így hát kerestem egy jobb versenyzőt, és meg is találtam a BlitzHome BH-AF2 személyében. Itt a sütőtér már 5 literes, csak 26 500 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHU0948 kóddal, ráadásul applikációból is vezérelhető a konyhai kisgép. Eléggé bevált a szerkezet, mutatom is, hogy miért.

9.6
/10
állóporszívóGeekbuyingRoborockXiaomi

Roborock H7 állóporszívó teszt

A király fia lett az új király

írta: Don Kartács2021.08.28.

A Roborock kiadta az aktuális állóporszívó szériájának újabb darabját, a H7-et. Még az előző verziót sem igazán érte utol a piac műszaki tekintetben, ehhez képest újabb ászok kerültek elő a pakliból a régiek mellé: 90 perces üzemidő, szívóerő szabályzás, már porzsákkal is használható, mágneses tartóval felrakhatók a kiegészítők a falra, és még sorolhatnám. Az über porszívó ára sem lett olyan durva, mint vártam, 104 500 Ft-ért vihető haza német vagy lengyel raktárból, a ROBORH7AUG kuponkód segítségével, többletköltségek nélkül.

9.6
/10
GoveeLEDLED fényRGB

Govee programozható LED szalag teszt

Minőségi diszkó táncos

írta: Don Kartács2021.08.10.

Több kollégám is tesztelt már Govee terméket és mindegyik eléggé bejött nekik. A korábbi TV fény egyik iterációja a mostani LED szalag, csak most nem a képernyő színváltozását követik le a fények, hanem hangra reagálnak. Egy csomó módban képesek villogni, de kezelik a Google és az Alexa hangasszisztenseket is, vagyis fel sem kell állnotok a kanapéról. Már csak azért sem, mert applikációból is vezérelhető a cucc. A Govee szettjéért 13 100 Ft-ot kérnek, EU raktárból szerezhető be, tehát áfamentesen, és ingyenes szállítással érkezik.

9.4
/10
BanggoodBlitzWolfhangulatfény

BlitzWolf BW-FLT1 hangulatfény teszt

Fényorgia

írta: Don Kartács2021.08.06.

A lakást sokan szeretik feldobni különböző hangulatelemekkel, ehhez asszisztál most a BlitzWolf a másfél méter magas RGB LED-jével, amit a TV mögé, de akár egy IKEA-s rizslámpába is elrejthetitek. A távirányítható fényforrás 68 különböző effekttel képes feldobni a hangulatot, és a fényerejét is változtathatjátok. A hangulatfelelősért a BGLIG12 kuponkóddal 25 000 Ft-ot kérnek lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett, és nyilván az áfával és vámmal sem kell foglalkoznotok.

8.6
/10
Ocleansterilizálószónikus fogkefe

Oclean Air2 elektromos fogkefe és Oclean S1 sterilizáló teszt

Kiegészítik egymást

írta: Don Kartács2021.08.04.

Az Air 2 talán az egyetlen fogkefe az Oclean kínálatában, amit még nem teszteltünk. Pedig a rendkívüli csendességéről, az indukciós tölthetőségről és a szuper alacsony súlyáról ismerszik meg a fogápolásra használatos eszköz. És ha már Oclean, akkor mellécsaptuk az Oclean S1 UV fényű sterilizálót is, ami a bacik kiirtásáért felel. A tartót és a 3 db fejet is magában foglaló fogkefe csomagért az OCLEANAIR2  kóddal 12 200 Ft-ot, míg a sterilizálóért az OCS1 kóddal 6800 Ft-ot kérnek. A cég saját állítása szerint áfa- és vámmentes szállítással küldi a termékeit.

BanggoodLIVENXiaomiYoupin

LIVEN G-5 forrólevegős fritőz teszt

Nemcak cípős cíkéhez

írta: Don Kartács2021.08.01.

Eléggé belejöttünk a különböző kínai konyhai kisgépek tesztelésébe, és egyelőre meggyőző a felhozatal, elég ha csak a BlitzWolf kiváló sütőjére vagy kávéfőzőire gondolunk. Most azonban távolabb eveztünk a márkától, helyette a Xiaomival nem túl szoros szálon összekapcsolható LIVEN termékét vettük górcső alá, ami egy 2,5 liter kapacitású, 1400 W-os fritőz. Az érintőpaneles konyhai csodáért 23 300 Ft-ot kérnek a BGHU0800 kuponkóddal, és szerencsére Lengyelországból küldik, hiszen a Banggood rengeteg termékét áthelyezte európai raktárakba, megoldva ezzel a vám és az áfa kérdéskörét. További örömhír, hogy a szállítása is ingyenes.

8.4
/10
BanggoodBlitzWolfmonitor lámpa

BlitzWolf BW-CML1 monitor lámpa teszt

Pragmatikus emberek legjobb barátja

írta: Don Kartács2021.07.30.

A BlitzWolf mindenbe beleüti az orrát, most éppen lámpát dobott forgalomba. Ez azonban egy egész spéci darab, a LED-es szerkezetet ugyanis monitorra lehet csíptetni, és egyrészt nagyon praktikus, hogy nem máshol foglalja az asztalon a helyet, másrészt pedig tompítja a monitorról érkező fényt is. Grátisz, hogy a fényereje és a színhőmérséklete is állítható, és még olcsó is, 6600 Ft-ot kérnek érte a BGHU0737 kóddal. Cseh raktárból küldik, így a vámolással sem kell vacakolni. Igazi megtartós darab, mindenkinek ajánlom.

9.4
/10
BakeeyBanggoodöntöző

Bakeey automata öntöző teszt

Gyümölcsfarm otthonra

írta: mrgergoke2021.07.29.

Rengeteg embernek vannak otthon növényei, elég csak végigsétálni a városok utcáin és megnézni az erkélyeket. Sokan pedig zöldségeket és gyümölcsöket is nevelnek a balkon fénygazdag, de mégis védettebb területén. Ehhez azonban rengeteg víz kell, amit vagy kézi öntözéssel, vagy automatikus locsolással oldhattok meg. Ez utóbbira kínál megoldást a Bakeey napelemről is üzemeltethető szettje. Ebből 3 különböző kiszerelés is van 13 600-16 800 Ft között, ezt az árat a BGc3368c kóddal lehet elérni. Mindegyik variánst Banggood Express áfa- és vámmentes szállítással rendelhetitek meg.

8.4
/10

hirdetés