hirdetés

Tesztek

BlitzWolf BW-WS03 időjárás állomás teszt
BanggoodBlitzWolfidőjárás állomás

BlitzWolf BW-WS03 időjárás állomás teszt

Időjárási káosz

írta: Don Kartács2022.03.30.

Elég sok időjárás állomást teszteltünk már, de olyat még nem, mint a BlitzWolf BW-WS03, ami egy brutális, kombinált külső szenzorral érkezik, ami tényleg mindent megmér. Mutatja az UV sugárzást, a szélerősséget, az eső mennyiségét, a hőmérsékletet, a légnyomást és még száz másik dolgot, mindezt egy jó nagy beltéri kijelzőn és az appban is nyomon követhetitek. Az állomásért 26 800 Ft-ot kérnek, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

8
/10
Blitzwolf BW-PG2 hordozható töltőállomás teszt
BanggoodBlitzWolfhordozható teleppower station

Blitzwolf BW-PG2 hordozható töltőállomás teszt

Kicsi a bors, de nem erős

írta: Don Kartács2022.03.27.

Nemrég nyúztam a Loskii LK-P10-et ami egy picit nagyobb modell mint a BW-PG2 és az nagyon tetszett. A BlitzWolf állomása annyival tud többet, hogy az egyenáramú oldalt - vagyis az USB portokat - jelentősen felfrissítették, Type-C kimenet, gyorstöltés, PD támogatás, ahogyan manapság kell. Mivel ez egy kisebb telep, ezért az ára is nyomottabb, a BGHU1913 kóddal 84 500 Ft-ot kérnek érte, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

7.6
/10
Yeelight Sunset Lamp lámpa teszt
BanggoodlámpaYeelight

Yeelight Sunset Lamp lámpa teszt

A szívedhez szól, nem az eszedhez

írta: Don Kartács2022.03.24.

Ritkán szoktunk dizájn termékeket tesztelni, de a Yeelight Sunset Lamp pontosan ilyen. Egy jópofa, egy funkciót betöltő lakáskiegészítő, aminek legfontosabb feladata, hogy feldobja a hangulatotokat, illetve, hogy egy kis romantikát vigyen az életetekbe, de persze egy kis kreativitással más dolgokra is használható a lámpa. 7800 Ft-ot kérnek érte, cseh vagy lengyel raktárból, és ebben az árban már a szállítás is benne van.

8.2
/10
BlitzHome BH-IM2 jégkockakészítő teszt
BanggoodblitzhomeBlitzWolfjégkockakészítő

BlitzHome BH-IM2 jégkockakészítő teszt

Nemcsak a rövid csúszik tőle jobban

írta: Don Kartács2022.03.19.

A BlitzHome az BH-IM2-vel végre egy olyan termékkel rukkolt elő, amit a következő fél évben, mikor picit jobbra fordul az idő, folyamatosan lehet használni. Meglepően gyorsan, kb. 10 perc alatt készít kétpohárnyi töményre elégséges jeget, pofonegyszerű működtetni, és nem is olyan vészes az ára, ha azt vesszük, hogy egy nagyobb társaság akár évekig is használhatja. Az érte kért pénzmennyiség szerintem reális, a BGHU1884 kuponkóddal 37 000 Ft-ot kell a kasszánál hagynotok, ezért cserébe cseh raktárból, ingyenes szállítással küldik, és ha kipróbáljátok, rá fogtok jönni, mennyire jópofa ez a cucc.

9.2
/10
UWANT B100-E kárpittisztító teszt
Geekmaxiuwantvizes takarítógép

UWANT B100-E kárpittisztító teszt

Feléled a Jetson család

írta: Don Kartács2022.02.26.

Nehéz a takarítás terén olyasmit mondani, amit még soha nem teszteltünk, de azt hiszem, hogy kárpittisztító gép még nem járt nálunk. A UWANT B100-E pont ilyesmit tud, vízzel képes mindenféle szövetanyagokból az oda nem illő koszt eltávolítani. Ez lehet autókárpit, kanapé, szőnyeg, függöny vagy bármi más, ami hasonló anyagból készült. Márpedig ezekből számtalan van a lakókörnyezetünkben, sokszor nem férnek be a mosógépbe, de azért mégiscsak kellene kezdeni velük valamit. Erre kínál megoldást a UWANT B100-E, amit 63 800 Ft-ért vásárolhattok meg a 5JVTvIYx kuponkóddal, és a Geekmaxi EU raktárból küldi a terméket, ingyenes szállítás mellett.

8
/10
Dreame Bot Z10 Pro önürítő robotporszívó teszt
BanggoodDreameönürítő robotporszívóXiaomi

Dreame Bot Z10 Pro önürítő robotporszívó teszt

Észrevétlen komornyik

írta: Don Kartács2022.02.21.

A Dreame - ez egy, a Xiaomi érdekkörébe tartozó cég - egy újabb önürítő modellt dobott a piacra a Z10 Pro személyében, ami egy tipikusan mindent tudó porszívó. Brutális a szívóereje, az összes virtuális segédletet - területek kizárása, virtuális fal, no mop zóna - ismeri, felmos, önürít, több szintes házakat is kezel és a küszöbökben sem akad el. Szóval elvileg minden szép és jó, de a BGHUZ10P kuponkóddal elérhető 145 000 Ft-os árért legyen is az. Szerencsére a szállításért már nem kell fizetnetek, az áfát pedig fizeti a Banggood a termékei után.

9.2
/10
BlitzWolf BW-CML4 monitorlámpa teszt
BanggoodBlitzWolfmonitorlámpaRGB

BlitzWolf BW-CML4 monitorlámpa teszt

Fénylik, mint a Salamon…

írta: Don Kartács2022.02.15.

Újabb kiváló monitorlámpával lett gazdagabb a történelem, amelyet most BW-CML4 névre keresztelt megalkotója. Elöl hagyományos LED-del ellátott világítótestről van szó, aminek fényerejét és színhőmérsékletét variálhatjátok, hátul pedig egy jópofa RGB megoldással dobhatjátok fel a hangulatot, ráadásul a funkcióit applikációból is vezérelhetitek. 12 400 Ft-ot kérnek érte a BGHU1679 kóddal, a szállítás 400 Ft-ba kerül, az áfát a Banggood fizeti a termék után.

9.2
/10
BlitzWolf BW-CML2 monitor lámpa teszt
BanggoodBlitzWolfcsíklámpamonitorlámpa

BlitzWolf BW-CML2 monitor lámpa teszt

Az upgrade upgrade-je

írta: Don Kartács2022.02.11.

A BlitzWolf BW-CML1 nagy sikerű monitorlámpáját tavaly teszteltem, és nekem annyira bejött, hogy vettem is magamnak egyet. Aztán jöttek a széria következő modelljei, a CML2 már érintésérzékeny, dupla LED soros, az egyik ebből ráadásul RGB. Ez is szana-széjjel állítgatható fényerő és színhőmérséklet tekintetében, ráadásul 2 mágneses platnit is adnak hozzá, így egy másik monitorra is áttehető. A BGNALH391 kuponkóddal 7400 Ft-ot kérnek, 1100 Ft a szállítás, a termék Kínából érkezik, az áfát a Banggood fizeti a termékei után.

9.4
/10
BlitzWolf BW-CB1 turmixgép teszt
BanggoodBlitzWolfturmixgép

BlitzWolf BW-CB1 turmixgép teszt

Will it blend?

írta: Don Kartács2022.02.03.

A Blitzwolf a konyhai eszközeinek egy külön alkategóriát hozott létre BlitzHome néven, annyira nyomul a különböző főzéshez köthető eszközök piacán. Sütőkben és fritőzökben kifejezetten erős a cég, de a különböző turmixgépeket sem hanyagolták el. A kételemű sorozat olcsóbb darabja a BW-CB1, ami kifejezetten nagy űrtartalmával és brutálisan erős, 1500 W-os motorjával gyakorlatilag mindent leaprít, amit beletesztek, kezdve a jégtől a zöldségeken át a keményebb magvakig. 20 400 Ft-ot kérnek érte a BGHUCJ64 kóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett, és többletköltségekre nem kell számítanotok.

9
/10
BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás teszt
BanggoodBlitzWolfbw-tm01időjárás állomás

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás teszt

Két szenzor több, mint egy

írta: Don Kartács2022.01.24.

Már nagyon aktuális volt, hogy vásároljak magamnak egy időjárás állomást, és hát mi lehetne annál hitelesebb teszt, ha mi is fogyasztjuk a kínai portékát. A BW-TM01 ráadásul egyből 2 darab kiegészítő szenzorral érkezik (lehetett ezt kapni már hárommal is), így tulajdonképpen 3 helyen is mérhetitek a hőmérsékletet, hiszen a számtalan adatot kijelző központi egységben is van egy mérő. A komplett szettért a BGHU1591 kuponkóddal most mindössze 6700 Ft-ot kérnek, és ebben már benne van a szállítás költsége is. A terméket cseh raktárból küldik, nekem 6 nap alatt meg is érkezett a cucc.

8.8
/10

hirdetés