hirdetés

Tesztek

AGSIVO szenzoros szemetes teszt
agsivoBanggoodmozgásérzékelős kukaszenzoros szemetes

AGSIVO szenzoros szemetes teszt

Ints búcsút a baciknak

írta: Raven962024.04.05.

Manapság már számos olyan kütyü létezik, amiről első ránézésre azt gondolja az ember, hogy csak egy felesleges luxuscikk, újabb haszontalan porfogó. Az AGSIVO szenzoros szemetese szerencsére nem ebbe a kategóriába tartozik. Háromféle módon nyílik és csukódik, ebből kettő érintésmentes, így nemcsak megkönnyíti mindennapjaidat, hanem visszafogja a bacik terjedését is. Akkumulátorral működik, nem zabálja az elemeket és egyszerű, de nagyszerű kütyü. A BG5110f1  kuponkóddal most 18 400 Ft-ért neked is lehet ilyened!

9.2
/10
Oclean X Ultra S szónikus fogkefe teszt
elektromos fogkefeOcleanOclean X Ultra Sszónikus fogkefe

Oclean X Ultra S szónikus fogkefe teszt

Könyörtelenül pontozza a fogmosási technikádat

írta: Raven962024.03.28.

Az Oclean a szájhigiéniai eszközeiről ismert gyártó. Számos elektromos fogkefe, szájzuhany és sterilizáló is járt már nálunk a tesztasztalon, amelyekről itt olvashatsz bővebben. Az X Ultra S a legfrissebb szónikus fogkefe modelljük, ami teljesen új szintre emeli a fogmosást. OLED kijelzős, WiFi-s és Bluetooth-os, így segít javítani a pucolási technikádat, plusz vezeték nélkül tölthető. Nem egy olcsó termék, de az RKULTRA15  kuponkóddal most 43 300 Ft-ra lefaraghatod az árát az Oclean hivatalos oldalán. Nézzük, mit tud ennyi pénzért cserébe!.

8.6
/10
NEWTRAL MagicH-BP ergonomikus szék teszt
ergonomikus székGeekmaxigerinckímélő székNEWTRAL

NEWTRAL MagicH-BP ergonomikus szék teszt

Segít, ha fáj a derekad

írta: Don Kartács2024.03.21.

Nagy barátja vagyok mindenféle ergonomikus cuccnak, ami segíti a munkámat, és védi az egészségemet. Ebbe a vonalba tökéletesen beilleszthető a NEWTRAL MagicH-BP szék, ami egy sokrétűen állítható, a derekat egy mechanikával megtámasztó ülőalkalmatosság. Ha fáj a hátatok, akkor ez a ti széketek lesz, és a szokásos gerinckímélő megoldásokhoz képest nem is kérik el érte a világ összes pénzét. 86 400 Ft-ért elvihető az Yq8qVE9g  kuponnal EU raktárból, a szállítás összege nagyjából 300 Ft.

8.8
/10
JIGOO H300 hajszárító teszt
GeekmaxihajszárítóJigooJIGOO H300

JIGOO H300 hajszárító teszt

Fürdőszobai tornádó

írta: Raven962024.02.26.

A JIGOO márkanévvel már találkozhattál cikkeinkben, hiszen ez a gyártó nagyon otthonosan érzi magát a takarítógépek piacán, ezért most új vizekre evezve jöhetett létre a H300 névvel fémjelzett hajszárítója. A modern kor követelményeinek megfelelően ionizációs technológia, intelligens hőmérsékletfigyelés és halk működés jellemzi az új terméket, ennek ellenére nincs elszállva az ára. Most a JGH300HU  kuponkóddal 25 200 Ft-ot kérnek érte a Geekmaxin, EU raktárból, ingyenes szállítással. Lássuk, mit tud ennyiért a hajszárító!

9.4
/10
BlitzHome BH-CDW1 hordozható mosogatógép teszt
Banggoodbh-cdw1blitzhomeBlitzWolfhordozhatómosogatógép

BlitzHome BH-CDW1 hordozható mosogatógép teszt

Kicsi mosogatógép még kisebb helyekre

írta: Raven962024.01.26.

A BH-CDW1 egy hordozható mosogatógép, ami elsőre szokatlan, viszont hiánypótló rétegtermék. Kisebb konyhákba ajánlott, ahova nem fér el egy teljes értékű berendezés, de ezt nem kell és nem is lehet beépíteni. Nincs szüksége vízvezetékre és csatornakiállásra sem, mégis hasznos segítség ötféle mosási programjával a mindennapok során. Most a BG56ad42  kuponkóddal 71 000 Ft-ot kérnek érte a Banggood oldalán, ebben pedig már a szállítás költsége is szerepel, illetve cseh raktárból gyorsan megérkezik.

8.6
/10
Ultenic TS1 önürítős robotporszívó teszt
Banggoodfelmosógépönürítős robotporszívótakarítógépultenicultenic ts1

Ultenic TS1 önürítős robotporszívó teszt

Az új házvezetőnőd

írta: Raven962024.01.24.

Az Ultenic TS1 egy önürítős robotporszívó, pontosabban 2 az 1-ben takarítógép, hiszen nemcsak porszívózásban, hanem felmosásban is egyaránt fejlett. Feltérképezi az egész otthonodat, kényelmesen ütemezhető a takarítás és merülés esetén a gép visszamegy a töltőállomásához, utána pedig onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Ezeken felül még számos meglepetést rejteget, így most a BGd772bd  kuponkóddal megéri lecsapni rá Banggoodon 74 800 Ft-ért, hiszen még a szállítás is ingyenes, plusz cseh raktárból érkezik.

8.8
/10
Ultenic FS1 önürítős állóporszívó teszt
Banggoodönürítő állóporszívóultenicultenic fs1

Ultenic FS1 önürítős állóporszívó teszt

A sűrű hétköznapok megmentője

írta: Raven962024.01.18.

Az Ultenic FS1 egy önürítésre képes állóporszívó és ezek az eszközök egy ideje már nagy népszerűségnek örvendenek. Nem csoda, hiszen egyre több háztartási gép kezd elmenni az automatizálás irányába, ami igen hasznos, mert kevesebbet kell velük foglalkozni. Az FS1 brutális szívóerővel rendelkezik, ez 30 000 Pa-t takar, motorja 450 W teljesítményű, emellett legfontosabb tulajdonsága, hogy képes az önürítésre, tehát szó szerint eltakarít maga után. Tartogat még meglepetéseket, így a BGPL8DEC01  kuponkóddal most megéri lecsapni rá Banggoodon 66 600 Ft-ért. A szállítás ingyenes, cseh raktárból érkezik.

9.4
/10
Liectroux I7 állóporszívó teszt
állóporszívóBanggoodliectroux

Liectroux I7 állóporszívó teszt

Francia kisnemes

írta: Don Kartács2024.01.15.

A Liectroux első tesztelt terméke egy robotporszívó volt G7 néven, ezt a sort folytatva érkezett meg a Liectroux I7, ami a széria állóporszívója. Az olcsó anyagokkal dolgozó, mégis pofás kinézettel rendelkező eszköz rengeteg olyan tulajdonságot vonultat fel, amit korábban a konkurensek prémium szegmensébe árazott eszközeinél találhattatok csak meg. Ennek ellenére a BG0d3d1f  kóddal csak 41 500 Ft-ot kérnek érte, ingyenes, EU raktáras szállítás mellett.   TRANSLATE with x English Arabic Hebrew Polish Bulgarian Hindi Portuguese Catalan Hmong Daw Romanian Chinese Simplified Hungarian Russian Chinese Traditional Indonesian Slovak Czech Italian Slovenian Danish Japanese Spanish Dutch Klingon Swedish English Korean Thai Estonian Latvian Turkish Finnish Lithuanian Ukrainian French Malay Urdu German Maltese Vietnamese Greek Norwegian Welsh Haitian Creole Persian var LanguageMenu; var LanguageMenu_keys=["ar","bg","ca","zh-CHS","zh-CHT","cs","da","nl","en","et","fi","fr","de","el","ht","he","hi","mww","hu","id","it","ja","tlh","ko","lv","lt","ms","mt","no","fa","pl","pt","ro","ru","sk","sl","es","sv","th","tr","uk","ur","vi","cy"]; var LanguageMenu_values=["Arabic","Bulgarian","Catalan","Chinese Simplified","Chinese Traditional","Czech","Danish","Dutch","English","Estonian","Finnish","French","German","Greek","Haitian Creole","Hebrew","Hindi","Hmong Daw","Hungarian","Indonesian","Italian","Japanese","Klingon","Korean","Latvian","Lithuanian","Malay","Maltese","Norwegian","Persian","Polish","Portuguese","Romanian","Russian","Slovak","Slovenian","Spanish","Swedish","Thai","Turkish","Ukrainian","Urdu","Vietnamese","Welsh"]; var LanguageMenu_callback=function(){ }; var LanguageMenu_popupid='__LanguageMenu_popup'; TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back var intervalId = setInterval(function () { if (MtPopUpList) { LanguageMenu = new MtPopUpList(); var langMenu = document.getElementById(LanguageMenu_popupid); var origLangDiv = document.createElement("div"); origLangDiv.id = "OriginalLanguageDiv"; origLangDiv.innerHTML = "ORIGINAL: "; langMenu.appendChild(origLangDiv); LanguageMenu.Init('LanguageMenu', LanguageMenu_keys, LanguageMenu_values, LanguageMenu_callback, LanguageMenu_popupid); window["LanguageMenu"] = LanguageMenu; clearInterval(intervalId); } }, 1);

8.8
/10
Roidmi EVA 2023 önürítős porszívó teszt
Geekbuyingönürítős robotporszívórobotporszívóroidmi

Roidmi EVA 2023 önürítős porszívó teszt

Néha megdöccenő csúcstechnológia

írta: Don Kartács2024.01.12.

Végre megkaparintottam a Roidmi EVA 2023 önürítős porszívóját, abból is a fejlesztett, 2023 végi verziót, ami a korábbi modell gyengeségeinek nagy részét kijavította. Ez egy igazi felmosásra kihegyezett csúcsmegoldás, pariban van a Roborock megoldásaival. Vagyis szinte mindent, amit ma az élvonalban lévő gyártók csúcstermékei, ehhez képest viszonylag jutányos áron kelleti magát. Ez jelen esetben 204 000 Ft-ot jelent az NNNRBPN  kóddal, a szállítás ingyenes, a takarítóállomás EU raktárból érkezik.

9.2
/10
Liectroux G7 önürítős robotporszívó teszt
BanggoodLiectroux G7önürítős robotporszívó

Liectroux G7 önürítős robotporszívó teszt

Mindentől rettegő hipochonder

írta: Don Kartács2023.12.18.

A francia hangzású Liectroux G7 egy önürítésre képes robotporszívó, amik mostanában kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek. Minden idők legdurvább szívóerejével rendelkezik a masina, ez 6500 Pa-t jelent, de persze önállóan navigál lézeralapú szenzorával, 60 napra automatizálható, kezel többszintes házakat, kismillió szoftveres funkciója van, szóval a leírás alapján élvonalbeli technikát vonultat fel. A BG03868c  kuponnal 113 500 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, ami még a fájdalomküszöb innenső oldalára esik, ha más konkurensek árazását is megnézitek. A szállítása pedig ingyenes.

6.8
/10

hirdetés