hirdetés

Tesztek

BlitzWolf BW-CML2 monitor lámpa teszt
BanggoodBlitzWolfcsíklámpamonitorlámpa

BlitzWolf BW-CML2 monitor lámpa teszt

Az upgrade upgrade-je

írta: Don Kartács2022.02.11.

A BlitzWolf BW-CML1 nagy sikerű monitorlámpáját tavaly teszteltem, és nekem annyira bejött, hogy vettem is magamnak egyet. Aztán jöttek a széria következő modelljei, a CML2 már érintésérzékeny, dupla LED soros, az egyik ebből ráadásul RGB. Ez is szana-széjjel állítgatható fényerő és színhőmérséklet tekintetében, ráadásul 2 mágneses platnit is adnak hozzá, így egy másik monitorra is áttehető. A BGNALH391 kuponkóddal 7400 Ft-ot kérnek, 1100 Ft a szállítás, a termék Kínából érkezik, az áfát a Banggood fizeti a termékei után.

9.4
/10
BlitzWolf BW-CB1 turmixgép teszt
BanggoodBlitzWolfturmixgép

BlitzWolf BW-CB1 turmixgép teszt

Will it blend?

írta: Don Kartács2022.02.03.

A Blitzwolf a konyhai eszközeinek egy külön alkategóriát hozott létre BlitzHome néven, annyira nyomul a különböző főzéshez köthető eszközök piacán. Sütőkben és fritőzökben kifejezetten erős a cég, de a különböző turmixgépeket sem hanyagolták el. A kételemű sorozat olcsóbb darabja a BW-CB1, ami kifejezetten nagy űrtartalmával és brutálisan erős, 1500 W-os motorjával gyakorlatilag mindent leaprít, amit beletesztek, kezdve a jégtől a zöldségeken át a keményebb magvakig. 20 400 Ft-ot kérnek érte a BGHUCJ64 kóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett, és többletköltségekre nem kell számítanotok.

9
/10
BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás teszt
BanggoodBlitzWolfbw-tm01időjárás állomás

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás teszt

Két szenzor több, mint egy

írta: Don Kartács2022.01.24.

Már nagyon aktuális volt, hogy vásároljak magamnak egy időjárás állomást, és hát mi lehetne annál hitelesebb teszt, ha mi is fogyasztjuk a kínai portékát. A BW-TM01 ráadásul egyből 2 darab kiegészítő szenzorral érkezik (lehetett ezt kapni már hárommal is), így tulajdonképpen 3 helyen is mérhetitek a hőmérsékletet, hiszen a számtalan adatot kijelző központi egységben is van egy mérő. A komplett szettért a BGHU1591 kuponkóddal most mindössze 6700 Ft-ot kérnek, és ebben már benne van a szállítás költsége is. A terméket cseh raktárból küldik, nekem 6 nap alatt meg is érkezett a cucc.

8.8
/10
Xiaomi Doorbell 2 okoscsengő teszt
BanggoodokoscsengőXiaomi

Xiaomi Doorbell 2 okoscsengő teszt

Állatorvosi ló, felboncolva

írta: Don Kartács2022.01.20.

A Xiaomi Doorbell 2 egy olyan okoscsengő, amely képes felvételeket készíteni az ajtó előtt álló személyekről, képes a hangotokat megváltoztatni, jó minőségű, és app alapú is, így távolról is megnézhetitek, ki keres titeket. Képes előredefiniált üzeneteket is kimondani, rögzíteni a beszélő képét, és még sok minden mást is. 20 000 Ft-ot kérnek érte szállítással együtt, a Banggod pedig fizeti az áfát a termékeik után.

5.4
/10
Deerma és Xiaomi elektromos mixerek tesztje
BanggoodDeermamixershakerXiaomi

Deerma és Xiaomi elektromos mixerek tesztje

Már az egészséges életmód is hordozható

írta: Don Kartács2022.01.11.

Tombol a világban az egészséges életmód mánia, a trendet pedig mindenki igyekszik meglovagolni. Ezért a Deerma és a Xiaomi is előállt egy-egy hordozható shakerrel, amiknek a lényege, hogy közvetlen áramforrás nélkül is összedobhattok egy smoothie-t vagy shake-et. Ezek a cuccok viszont annyira nem olcsók, előbbiért a BGHU1437 kóddal 11 500-at, míg utóbbiért a BGHU1438 kóddal 11 900 Ft-ot kérnek, de ez az összeg már tartalmazza a szállítás árát is. Mindkettő kínai raktárból érkezik, az áfát pedig a Banggood fizeti a termékei után.

Xiaomi Mijia MAF01 okosfritőz teszt
blitzhomeBlitzWolfforrólevegős sütőfritőzXiaomi

Xiaomi Mijia MAF01 okosfritőz teszt

Nyelvi nehézségek

írta: Don Kartács2022.01.10.

Főzni mindenki szeret, ráadásul eléggé uniszex dolog, így mindkét nem korosztálytól függetlenül sokat bíbelődik ezzel a tevékenységgel. Ehhez viszont olyan konyhai eszközök kellenek, mint a Xiaomi fritőze, ami nemcsak szép és jó minőségű, de még okos is. Applikációból vezérelhető a berendezés, így nagyon kényelmesen nyomon követhető a folyamat. A remek konyhai sütőért 31 200 Ft-ot kérnek a BGHU1350 kóddal, lengyel raktárból érkezik, további költségek nélkül.

8.4
/10
BlitzWolf BW-DB1 ajtócsengő teszt
ajtócsengőBanggoodBlitzWolfcsengő

BlitzWolf BW-DB1 ajtócsengő teszt

Hasznos lakáskiegészítő

írta: Don Kartács2022.01.09.

A BW-DB1 tipikusan egy olyan hiánypótló eszköz, amit fillérekért lehet beszerezni, egyszerű, mint egy szög, kb. sosem romlik el, és még nagyon vicces dolgokat is lehet vele csinálni. A 433 Mhz-en kommunikáló eszközhöz 10 nyomógomb is társítható, tehát egy fél társasházat le lehet vele fedni. 4900 Ft-ot kérnek érte a BGHU1435 kuponnal, ebben már a szállítás költsége is benne van, a Banggood pedig fizeti az áfát a termékei után.

9
/10
Qingping CGC1 ébresztőóra teszt
Banggoodcgc1Cleargrassébresztőóraokosotthonqingping

Qingping CGC1 ébresztőóra teszt

Második felvonás

írta: hajas2021.12.31.

Úgy gondolom, hogy manapság nincs túl nagy jelentőségük az ébresztőóráknak, hiszen szinte minden ember a mobilját használja ébresztőnek. Vannak azonban olyanok, akik ragaszkodnak a hagyományos dolgokhoz, és ezt a közönséget kívánja megcélozni a Qingping. Egyszer már sikerült nekik, a CGD1 egész jó darab lett, így várható volt a folytatás. Tesztalanyunk a CGC1 nevet kapta, ami merőben eltér a korábbi modell külsejétől, és a funkciók listája is változott, de vajon ér-e ez a kütyü 11 800 forintot?

6.8
/10
Soocas X3 Pro elektromos fogkefe teszt
Banggoodelektromos fogkefesoocasUV fényx3 pro

Soocas X3 Pro elektromos fogkefe teszt

UV fénnyel erősít

írta: hajas2021.12.29.

Jó rég járt szerkesztőségünkben elektromos fogkefe, úgyhogy éppen eljött az ideje, hogy ismét beszerezzünk egyet. A választásunk a Soocas X3 Próra esett, ami remek minőségű és extra hosszú üzemidővel rendelkezik, ráadásul adnak hozzá egy UV fényes fertőtlenítőt is, ami minden használat után kinyírja a bacikat a sörtéken. A készüléknek megkérik az árát, jelenleg a BGHU1399 kóddal 21 500 forintért tudjátok megrendelni a Banggoodról.

9.4
/10
JOYXEON automatikus szappanadagoló teszt
BanggoodJOYXEONszappanadagoló

JOYXEON automatikus szappanadagoló teszt

Hasznos, de nem váltja meg a világot

írta: Don Kartács2021.12.10.

A JOYXEON egy automatikus szappanadagoló, ilyet már mindenki látott, ha másért nem, mert a járvány miatt az ország tele lett automata fertőtlenítő berendezésekkel. A JOYXEON annyiban más, hogy egyből habosítja is az anyagot, illetve adnak hozzá az alap szett részeként habképző tablettákat. A cuccért szállítással együtt 4700 Ft-ot kérnek a BGHU1340 kóddal, az importköltséget a Banggod fizeti.

8
/10

hirdetés