hirdetés

Tesztek

Roborock S8 robotporszívó teszt
Geekbuyingönürítős robotporszívóRoborock S8robotporszívó

Roborock S8 robotporszívó teszt

A csúcstechnológia fele

írta: Don Kartács2023.03.28.

A Roborock márkát csak szimplán a legjobbak között szoktuk emlegetni, sok esetben ők a technológiai úttörői a szegmensnek. Az S8 ismét egy kicsit magasabbra tette a mércét, az S6 MaxV – teszt itt – tárgyfelismerő tulajdonságai mellett mindent tud, amit az eddigiek. Nem mellesleg elég erős felmosás terén is, és ez egyre inkább hasonlít arra, amit kézzel végeztek, remekül felszedi a koszfoltokat. Az előrendelési akció keretében 249 100 Ft, ehhez pedig PayPales fizetés és egy extra kupon kell. EU raktárból érkezik a csúcskészülék, ingyenes szállítás mellett.

8.8
/10
Jimmy H10 Pro állóporszívó teszt
Jimmy

Jimmy H10 Pro állóporszívó teszt

Túl sok hűhó

írta: Don Kartács2023.03.10.

A Jimmy egy közepesen ismert Xiaomi által is támogatott gyártó, amelyiknek a H szériája a cég csúcsterméke. A Pro jelölés az über boxot takarja, telerakták minden földi jóval és "piros mogyoróval" is, az is benne van, amire nem is gondolnátok. Olyan extrákat vonultat fel, mint a mikrorészecskék mennyiségének kijelzése, automatikus szívóerőszabályzás, a közepén elhajló, bútorok alá is behatoló cső vagy a kategóriaelső szívóteljesítmény. Az ára arányos a konkurensekével, az NNNALLJH10P kóddal 133 200 Ft-ot kérnek érte, EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

8.6
/10
Shunzao Z15 állóporszívó teszt
állóporszívóGeekbuyingshunzaoshunzao z15stick porszívó

Shunzao Z15 állóporszívó teszt

A felzárkóztató osztály elsője

írta: Don Kartács2023.03.02.

A Shunzao műhelyéből kikerült termék járt már nálunk, a Xiaomi által támogatott cég Z11 Max modelljét teszteltük. A Z15 ennek az utóda nagy szívóerővel, haj- és szőrszálakat elvágó motoros fejjel, szőnyegérzékeléssel, és hasonló finomságokkal. A Z15 az egyik csúcsmodelljük, ezért meglehetősen vastagon fogott a ceruza, az NNNRendeljkinaitsz15 kóddal 117 700 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

8.4
/10
BlitzWill BW-LB2 programozható LED világítás teszt
BanggoodBlitzWolfBlitzWolf BW-LB2LED világításprogramozható LED

BlitzWill BW-LB2 programozható LED világítás teszt

Hangulatba hoz

írta: Don Kartács2023.02.20.

A BlitzWolf néha igen különleges újdonságokkal rukkol elő, most ugyanis a BlitzWill BW-LB2 kódnevű világítás akadt a kezeink közé, ami egy programozható okos LED szalag. Mint az összes ilyen termék, ez is vezérelhető hang alapon, 2,4 GHz-es WiFi-n keresztül kommunikál a telefonotokkal, kezel 16 millió színt, mindenféle effektet képes lejátszani és még sorolhatnám az érdekes funkciókat. 26 700 Ft-ot kérnek érte a BGXIFD189 kuponnal, és cseh raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

9
/10
Smarock S10 Pro atkaeltávolító teszt
atkaeltávolítóGeekbujyingSmarockSmarock S10 Pro

Smarock S10 Pro atkaeltávolító teszt

Szőnyegek szippantós kocsija

írta: Don Kartács2023.01.28.

Volt párszor már szerencsém atkaeltávolító berendezésekhez, és mivel az egészséges életmód kiemelt szerepet játszik mindannyiunk életében, ezért a Smarock termékére is nagyon kíváncsi voltam. Főleg, mert olyan extrákat tud, mint a koszérzékelés, a különböző sterilizálási eljárások – hő, UV, ultrahang –, és hasonlók. 41 700 Ft-ot kérnek érte a 7KFPUP8 kóddal, ami nagyjából a kategória átlaga, se nem sok, se nem kevés, de a műszaki színvonala és a várható egészségügyi kockázatok megelőzése miatt ennyit bőven megér az S10 Pro, főleg hogy a lengyelektől érkezik ingyenes szállítással.

9.4
/10
BlitzWill BWL-FL-0001 és FL-0002 állólámpák tesztje
BlitzwillBLITZWILL BWL-FL-0002BLITZWILL-BWL-FL0001lámpa

BlitzWill BWL-FL-0001 és FL-0002 állólámpák tesztje

Jól állnak a talpukon

írta: Don Kartács2023.01.26.

Számtalan világító dekorációt, lakáskiegészítőt, mi több, lámpát teszteltem már, de szerintem álló megoldásokhoz eddig nem volt szerencsém. Most két, koncepciójában merőben eltérő, kivitelezésükben viszont nagyon hasonló BlitzWill terméket vettem górcső alá, az egyik inkább modern, appból vezérelhető és okosotthonba integrálható hangulatvilágításként szolgál, a másik pedig egy funkcionális háttérfény, olvasó funkcióval. Mindkét termék cseh raktárból érkezik ingyenes szállítás mellett, az árakat viszont szándékosan nem lövöm le a cikk végéig.

BlitzHome BH-AP2501 légtisztító teszt
blitzhomeBlitzHome BH-AP2501BlitzWolflégtisztító

BlitzHome BH-AP2501 légtisztító teszt

Csúcsra tör, hegyi levegővel

írta: Don Kartács2023.01.23.

A BlitzHome BH-AP2501 a BlitzWolf almárkája, ami egy ideje ontja a kiváló légtisztítókat, jellemzően a konkurenseknél olcsóbban. A korábbi BW-AP széria jelentős ráncfelvarráson esett át, ami új, pofásabb külsőt, modernebb appot, UV sterilizálást és anion kibocsájtást jelent. Meg a korábbiaknál nem sokkal vagy egyáltalán nem magasabb árat, 30 100 Ft-ot kérnek érte a BGXIFD225 kóddal EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
ACGAM ET225E elektromosan állítható asztal teszt
AcgamACGAM ET225állítható asztalelektromosan állítható asztalhátfájásnyakfájás

ACGAM ET225E elektromosan állítható asztal teszt

Ezt vedd, mert olcsó és jó

írta: Don Kartács2023.01.19.

Nemrég írtam egy cikket arról, hogy mi alapján érdemes elektromosan állítható asztalt vásárolni, és ott már lelőttem a poént, vettem magamnak egy ACGAM ET225E elektromosan állítható asztalkeretet. A kétmotoros, 125 kilogrammig terhelhető, maximum 180x80 centiméteres asztallapot fogadni is képes motoros váz megjegyez 3 pozíciót, van benne felállásra emlékeztető funkció, becsípődés elleni védelem, sokkal olcsóbb, mint az itthon kapható modellek, ugyanis 83 600 Ft-ba kerül az ACGAMET225 kóddal. Lengyel raktárból küldték, többletköltségem nem volt, 5 nap alatt megkaptam, mi ez, ha nem egy jó deal?

9.4
/10
Így válassz elektromosan állítható asztalt
AcgamACGAM ET225állítható asztalelektromosan állítható asztalGeekbuying

Így válassz elektromosan állítható asztalt

Megoldás az ülőmunka egészségügyi kockázataira

írta: Don Kartács2023.01.16.

Ez a cikk tulajdonképpen egy "módszertani" útmutató elektromosan állítható asztalokhoz. Mivel minket is elért az ülőmunka legnagyobb hátránya, a hát- és nyakfájás, így szabadidőmben utánajártam annak, hogy az itthonról és a külföldről beszerezhető asztalok közül melyiket érdemes megvásárolni. Jó sok boltba elmentem, össze-vissza fényképeztem, megállapítottam a végeredményt, majd vettem egyet - lelövöm a poént, egy ACGAM ET225E-re esett a választásom -, erről a folyamatról olvashattok most, zanzásított formában, a saját tapasztalataim alapján.

KERUI KR-X9 ajtócsengő teszt
Banggoodcsengőkamerás csengőKERUIKR-X9X9

KERUI KR-X9 ajtócsengő teszt

Lehet-e egy noname cucc jó?

írta: Don Kartács2022.12.13.

A Banggoodon X9 néven elérhető ajtócsengő képes videóképet és hangot is közvetíteni, és grátiszként az eszközt nyomkodó delikvens arcát is rögzíthetitek. Sőt, akár 37 dallam közül is válthattok, mindezt 7000 Ft-ért, ingyenes szállítás mellett, és az ár már az áfát is tartalmazza. Túl jó vétel lenne ennyiért vagy ez egy teljesen használhatatlan cucc? Lássuk!

8
/10

hirdetés