hirdetés

Tuerbb AP77 elektromos pumpa teszt

Stabil teljesítmény, olcsón

teszt
Tuerbb AP77 elektromos pumpa teszt 1

Forrás: AliExpress TUERBB Direct Store

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-05-12

Teszteltünk már Tuerbb pumpát AP01 néven, az egy kifejezetten jó termék volt, így az AP77 esetében is bizakodtam. Nagyjából ugyanazt tudja minden ilyen pumpa, annyiban több az AP77 ezeknél, hogy ez power bankként és LED lámpaként is használható, és nagyjából felfúj mindent, ami a háztartásban található. 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a TUERBB Direct Store-ban a 1IHGDX3H78WW  store kupon felhasználásával, a kisebb pakkért, ingyenes szállítás mellett, ráadásul a küldő fizeti utána az áfát.1IHGDX3H78WW

A rendeljkínait szerint

 • megbízhatóság: 10
 • design és anyagminőség: 7
 • felszereltség, funkciók: 9
 • ergonómia: 8
 • ár/érték arány: 10

8.8

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Ami az anyaghasználatot illeti, az rendben van, de azért közel sem mondanám prémiumnak, sőt.

Van valami minimális gagyiság benne, de ez egy célszerszám, nem kell ide nagy flancolás. A pumpa tetején jó kínai szokás szerint van egy LED lámpa, amit három állásba kapcsolhattok. Képes hagyományos fehér fénnyel, pirossal és piros SOS módban is villogni. Ennek a haszna szerintem akkor domborodik ki, amikor a sötétben kell kereket cserélnetek, de szereléshez vészmegoldásként is jól jön. Ami a vezérlést illeti, a sárga keretbe foglalt gombokat elég egyértelműen kell nyomogatni ahhoz, hogy működésre bírjátok az AP77-et. A középső gomb ki- és bekapcsolja a szerkezetet, a plusz/mínusszal állítható a nyomásérték, míg az elsővel a lámpa, az utolsóval a mód kapcsolható. Ez utóbbi semmi mást nem jelent, mint egy mesterséges nyomásérték limitet, amit a labda/autó/motor/kerékpár négyeshez társít a pumpa azért, hogy ne 150 psi-vel fújjátok fel, és tegyétek tönkre az adott eszközt.

hirdetés

És ha már psi, ezt mi európaiak át fogjuk számolni barra, a váltószám 14,5, vagyis 1 bar ennyi psi-t jelent. Például az autógumik szokásos 2,3-2,5 baros értéke 33-36 psi körül van, na ezért kell az előbbi limit, mert a Tuerbb AP77 akár 10,3 bart – 150 psi – is képes előállítani. Lelövöm a poént, a jobboldalon, a legszélső gombbal tudtok a mértékegységek között váltogatni, ami lehet bar/psi/kPa/kg/cm2, vagyis célszerű átváltani az elsőre. Kár, hogy minden bekapcsoláskor visszaáll psi-re, ami bosszantó apróság.

A folyamatot a kijelzőn lehet nyomon követni, ami egy fokkal kevésbé informatív, mint az AP01 esetében volt,

mondhatnám rá, hogy „klasszikus” a dizájn, de valójában inkább csak oldschool. Láthatjátok a nyomásértéket, a mértékegységet, a töltöttséget és hogy éppen milyen módban van a szerkezet. A használat nagyon egyszerű, rá kell tekerni a megfelelő adaptert, majd a másik végét a felfújandó kerékre, és várni a „csodát”. Nagyjából ezzel véget is ér a történet, nem tudjátok a folyamatot elrontani, annyira egyszerű.

Forrás: AliExpress TUERBB Direct Store

A Tuerbb AP01 esetében volt nálam 2 roller és egy kerékpár is, sajnos ezeken már nem tudtam kipróbálni az AP77-et, így maradt az autóm, az uniciklim és a különböző strandcuccok. Érdekesség, hogy úgy érkezett a szerkezet, hogy már a gyárban feltöltötték az akkuját, így nem is vacakoltam a töltéssel, kíváncsi voltam, fújkálással lemerül-e. Leengedtem az egyik autókereket, majd újra felfújtam, illetve ugyanezt csináltam az egykerekűmmel is. Előbbit 2,3, utóbbit 3 barra pumpáltam, különösebb gond nélkül. Ezek alapján simán elhiszem, hogy fel tud fújni 2-3 kereket, viszont a Tuerbb AP01-nél ugyanez az érték még 65 volt, ami nyilvánvalóan marhaság. A két-három darabot viszont teljesen reálisnak érzem az AP77 teljesítménye alapján.

A végére még egy érdekesség: egy nagyobb csomagban is kapható a termék,

ami 4 dollárral drágább, és van egy 12 V-os szivargyújtós töltő is a szettben. Mivel 2-3 óra feltölteni az AP77-et, nem biztos, hogy ennyit akartok várni egy kerékcserével az éjszaka közepén, de bizonyos esetekben még így is azt mondom, jól jöhet egy ilyen kiegészítő.

Végezetül pedig egy fontos figyelmeztetés a gyártó részéről: miközben töltitek az AP77-et, NE kapcsoljátok be, mert ez tönkreteheti a benne lévő áramköröket!

 

Összegzés

Az elektromos pumpákkal nem sok gond szokott lenni, és az AP77-tel sem volt, de ezek viszonylag egyszerű szerkezetek. Ami a minőségét illeti, láttam már ennél jobbat, például a házon belüli AP01-et. Ez viszont olcsóbb és ugyanazokat a szerelvényeket is megkapja, amit a testvérmodell, szóval aki nem nézegetni, hanem használni akarja, annak az AP77 egy remek eszköz lesz.

A kisebb pakkért 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a TUERBB Direct Store-ban, a 1IHGDX3H78WW  store kupon felhasználásával, ingyenes szállítás mellett, ráadásul a küldő fizeti utána az áfát.

Pro

 • Teszi a dolgát, ahogy kell
 • Sok adaptert kaptok mellé
 • Hosszú üzemidő
 • Nagyon egyszerű használat
 • Power bank és LED lámpa is egyben

Kontra

 • A minősége nem éppen prémium
 • Az alapcsomagban nincs benne a 12 V-os szivargyújtó
 • Mindig visszaáll psi-re, nem jegyzi meg az utolsó beállított mértékegységet

hirdetés