hirdetés

Popdeer PD-E Pro 4in1 autós szett teszt

Egy táska, négy szükséglet

teszt
Popdeer PD-E Pro 4in1 autós szett teszt 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-03-18

Popdeer márkanév alatt már számos multifunkcionális autós kiegészítő látott napvilágot. Gondolok itt most például a zsebbikájukra, ami egyben hordozható kompresszor, de ebben a tesztben is egy hasonló termék teszteléséről lesz szó. A Popdeer PD-E Pro négy az egyben szettje egy autómosó pisztolyt, egy mobilkompresszort, egy autós porszívót és egy power banket tartalmaz, ami egyben aksi is. Most a BG9fa254  kuponkóddal 50 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg Banggodról vagy a YGJSTMVDZBD9  kuponkóddal 47 300 Ft-ért Ranvee-ről, mindkét esetben ingyenesen szállítva.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 8
  • design és anyagminőség: 10
  • felszereltség, funkciók: 7
  • ergonómia: 10
  • ár/érték arány: 8

8.6

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Forrás: RendeljKínait

Az autómosó pisztoly 200-240 liter víz átmozgatását ígéri egy óra alatt. Ez átlagolva 220, az pedig elosztva 60 perccel azt eredményezi, hogy nagyjából 3,6 liter vizet használ fel egy perc alatt, ami elég sok.

Főleg akkor, ha a hozzá tartozó, speciális vízcsövet egy vödörbe lógatod és az abból nyert vízzel szeretnéd lemosni a kocsit, akkor garantáltan rohangálhatsz folyamatosan a csaphoz. Így elég hamar elfogja használni a 3 deciliteres, kis műanyag flakonból is az autósampont. Tartozik még a pisztolyhoz egy plusz kis fej, amin hatféle módban állítható a vízsugár: 0°, 15°, 25°, 40°, egyenes és szétágazó.

A szett része még egy mobilkompresszor, ami 38 liter levegő felhasználására képes egy perc alatt. A gyártótól egy kicsi kijelzőt is kapott, amin végigkövetheted, hol tart a fújási folyamat. Természetesen egyéni értékeket is beállíthatsz, de többféle, előre beállított opció van benne. Az autógumikba 2,5 bart javasol, a motorkerékpárokba egy picit kevesebbet, 2,4-et, míg kerékpárhoz 45 Psi, labdákhoz pedig 8 Psi nyomásegységet javasol. Három plusz kis alkatrész is érkezik hozzá, ebből egy a szeleptű, hogy a gumiktól kezdve a labdákon át egészen a strandmatracokig valóban mindent felfújhass vele.

Nincs autó autós porszívó nélkül, ez a modell pedig két fokozatot is tartogat számodra, ami bőven elég egy jármű tisztán tartásához, ha viszonylag sűrűn fordítasz rá időt, viszont így sosem kell órákig takarítani.

A Popdeer variánsa alacsonyon 11 000, magas fokozaton pedig 19 000 Pa szívóerővel küzd a morzsatenger ellen, 70 és 120 wattos teljesítménnyel.

Ezek az értékek egy ekkora kütyünél baromi erősnek számítanak, de a két hete nem takarított kocsim majd megerősíti vagy megcáfolja ezt. A power bank 15 000 mAh-s, vezeték nélkül 15 wattos töltésre képes, USB bemeneten keresztül pedig 18 wattosra. Nyilván Type-C kábele mindenkinek annyi van otthon a háztartásban, hogyha mindet egybekötné, akkor ugrálókötélnek használhatná, a bátrabbak pedig az első vagy a második emeletről is le tudnának vele mászni, de azért a szettben is érkezik ez ilyen. A Banggood egy szuper videóval demonstrálja az egész készletet és felhasználási lehetőségeit, érdemes megnézni.

hirdetés

Popdeer PD-E Pro 4in1 autós szett teszt – Van még mit csiszolni

Még mindig azt vallom, hogy egy autós porszívó minden kocsi kötelező darabja. Ez manapság már egy power bankről is feltételezhető vagy mobilkompresszorról, de ha extrább igényeid vannak, akkor még az autómosó pisztoly is jól jöhet. Bármire is van szükséged az út során, ezeket sosem egyszerű és olcsó összevásárolni, illetve nem rendelkezik mindenki akkora autóval, hogy ezt mind bárhová berakhassa. Erre a problémára teljesen jó a Popdeer PD-E Pro négy az egyben multifunkciós szettje.

Ezt az összeállítást tekintve az autómosó pisztolyt gondoltam a legkirályabb elemnek, de sajnos nem múlta felül várakozásaimat. Az „összeszerelése” nevetségesen egyszerű, legalábbis akkor, ha hozzám hasonlóan slagra kötve használod, vödrös verzió esetén még ennyi dolgod sincs. A kis tisztítószeres flakon is pikk-pakk felhelyezhető, de nem sok mindenre elég, legalábbis egy B6-os Passat kombi teljes behabozásához biztosan kevés, de egy kisebb coupé esetében épphogy elengedő lehet.

A pisztolyon lévő gomb semmit sem ér, a víz spriccelése sajnos nem befolyásolható vele, hiszen, ha slagra kötöd, akkora erővel jön a víz, hogy azt már nem tudja kezelni.

Nem képes megtartani a nyomást egy magasnyomású mosóhoz képest, tehát ég és föld a különbség, nem is szabad őket egymáshoz hasonlítani. Sajnos a munkájával sem voltam maximálisan elégedett. Azt sejtettem, hogy a felnin közel két hete száradó koszt nem fogja lehozni, de hogy a port nem képes maximálisan eltüntetni, az azért gáz. Az eredményeket a galériában láthatod. A gyártó szerint 6-8 méterre elér a vízsugár, de ez túlzás. Inkább 1-2 méterről használtam, mivel nem túl erős.

A mobilkompresszor már sokkal kellemesebb csalódás volt, hiszen pontosan úgy működött, ahogyan annak kell. A levegőt jól tartotta és a csak szivargyújtóra köthető társaival megegyező sebességet diktált, amiért óriási piros pont jár neki, hiszen aksiról képes ugyanazt a teljesítményt hozni, mint áramról. Természetesen ez is szivargyújtóra köthető. Kicsi és kompakt, könnyű volt vele felfújni mind a négy kereket, ebben a kis kijelzője is óriási segítség volt.

Az elérni kívánt nyomásérték után a kütyü automatikusan leáll, nem kell vele sokat bajlódni.

Egy kis LED is található a tetején, ami rosszabb látási viszonyok között aranyat ér. Motorja 120 watt, az aksit pedig nem igazán meríti, ugyanis mind a négy kerék felfújása után is még maximális töltöttségi szinten volt.

Forrás: RendeljKínait

A porszívóról szintén nehéz lenne rosszat mondani, jól teszi a dolgát, szépen takarít. A morzsákat és a szöszöket pillanatok alatt összeszedi, ez nem meglepő, viszont a nagyobb méretű koszdarabokat is összeszívta, ami váratlan volt.

Az elmúlt néhány hét során nem kevés bútort látott az autóm a költözésnek köszönhetően, így elég sok „fa törmelék” jutott a résekbe, de a galériában szereplő képeken látni fogod, hogy ezeket is gond nélkül felszívta.

Kicsi és kompakt, a hosszú, kefés kiegészítő fejével pedig a nehezebben elérhető rések sem maradnak ki, ezáltal nemcsak autóba ajánlott, hanem akár a lakásba is beviheted, egy sarokkanapé mélyedéseiből szintúgy alaposan kiszedi a koszt. Természetesen kétrétegű szűrővel rendelkezik és HEPA filter található benne, portartálya pedig 100 milliliteres.

A power bankkal kapcsolatban már nehéz szaporítani a karakterszámot, ugyanis semmi rossz nem mondható el róla, ellenben annyira sok kiemelkedő dolog sem. Az tetszett benne, hogy nem a megszokott, szögletes formát kapta, hanem kereket és pontosan akkora, hogy az autó üdítőtartójába kényelmesen passzol. Egy piros perem védi a tetején, ha éppen nincs összecsatlakoztatva egyik kiegészítővel sem, csak telefontöltésre szolgál.

Összegzés

Összességében a Popdeer PD-E Pro egy jó szett, az árát viszont kicsit borsosnak érzem ahhoz képest, hogy a tesztelés utáni konklúzióm mindössze a „jó”. Ritka összeállítás, nem is találni most a piacon másikat, így nincs mivel összehasonlítani. Mindenképpen azoknak ajánlanám, akik már fontolgatták, hogy beruháznak autós kiegészítőkre, de visszatartja őket az, hogy ezeket macerás, időigényes és drága lenne különböző webshopokból összerendelgetni. Az egész Popdeer PD-E Pro elfér egy komplett táskában, ami rendkívül stílusos és egy kicsi autó esetén sem okoz problémát betenni valamelyik ülés alá vagy a csomagtartó egyik szélébe. Most a BG9fa254  kuponkóddal 50 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg Banggodról vagy a YGJSTMVDZBD9  kuponkóddal 47 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért Ranvee-ről, mindkét esetben ingyenesen szállítva.

Pro

  • Elegáns táska, stílusos összhatás
  • A mobilkompresszor kiválóan működik
  • Az autós porszívó nagyobb szemű kosz felszívására is képes

Kontra

  • Az autómosó pisztoly nem túl erős
  • Ár/érték arányát tekintve nem a legjobb

hirdetés