hirdetés

Megérkezett a Roborock H6

A porszívók koronázatlan királya?

hír
Megérkezett a Roborock H6 1
írta: hajas
2020-05-13

Az eddig csak robotporszívókkal foglalkozó Roborock beszáll a vezeték nélküli porszívók piacára a Roborock H6-tal. A takarítórobotjai nagyon ütősek, ott van például az S5 Max, ami mindenkit lealáz a tudásával. Vajon a H6 is ennyire penge lett?

Ha végeztetek a takarítással, akkor a dobozban található praktikus állványra helyezhetitek a készüléket. Ezt egyébként vagy rögzíthetitek a falra, de ha nem szeretnétek lyukat fúrni, akkor standalone állványként is használhatjátok. Érdemes egyből töltőre is tenni, nehogy aztán később elfelejtsétek. Még egy fontos feladat maradt: a portartály kiürítése, ami pofonegyszerű, hiszen egy gombnyomásra nyílik, és mehet a dzsuva a kukába. A tartály és a szűrők vízzel moshatóak, ezt is érdemes gyakran elvégezni, viszont várjátok meg amíg megszáradnak, és csak utána tegyétek vissza a gépbe!

A Roborock H6 holnap reggel (május 14) 8 órától lesz megvásárolható a Geekbuyingnál. Ha használjátok a H63399 kupont, akkor 119 800 forintért vehetitek meg a készüléket, ráadásul német raktárból jön, így áfamentesen, néhány nap alatt nálatok lehet a készülék.

hirdetés