hirdetés

Itt a legújabb Haylou aktivitásmérő

Vége a várakozásnak

hír
Itt a legújabb Haylou aktivitásmérő 1
írta: hajas
2021-03-17

A tavalyi évben elég jól szerepelt a Haylou, hiszen három, nagyon jó minőségű aktivitásmérőt is a piacra dobott, ráadásul hihetetlenül jó áron kerültek a boltok polcaira. Azonban hosszú ideig nem hallatott magáról a gyártó, de végre megtört a jég, ugyanis debütált a Haylou RT LS05S, ami már kapható Aliexpressen és Banggoodon.

Szoftveres téren is fejlődött az RT. Mindegyik elődnél hátrányként emeltük ki, hogy alig vannak számlapok, azonban az új készülékben már egy rakás dizájn közül választhattok, amik a gyártó szerint folyamatosan frissülnek. Ezeket a Haylou Fun alkalmazásban érhetitek el, ami iOS-re és Androidra is elérhető. Bluetooth 5.0-val kommunikál a mobilotokkal, így gyors az adatátvitel és alacsony az energiafogyasztás. A korábbi testvérek is jól kezelték a telefonos értesítéseket, ez valószínűleg igaz lesz az RT-re is, mutatja az üzeneteket, a bejövő hívásokat, e-maileket stb. 12 sportot támogat a kütyü, például a futást, spinninget, kerékpározást, ráadásul mozgás közben méri a pulzusotokat az óra, az adatokat pedig az alkalmazásban visszanézhetitek.

Továbbá montirozza az alvásotokat, képes a nap 24 órájában mérni a pulzusotokat, illetve figyelmeztet, ha sokáig vagytok tétlenek, de légzésgyakorlatok is végezhetők vele.

Jelenleg Aliexpressről lehet a legolcsóbban hozzájutni. Ha vásárlás előtt bepötyögitek a HAYLOULS05S kódot, akkor 10 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg. Ez az ár már tartalmazza a szállítási díjat is, áfa- és vámhatár alatti, sőt, még 3 darab ajándék kijelzővédőt is kaptok a rendelésetek mellé.

hirdetés